Televizor - de care sa-mi cumpar?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34

djl

Iarăși cu vechituri: cât erau garantate tuburile (C.R.T.)-urile la televiziarele "Hitachi" în anii '80? La mine în famili există un tv "Hitachi" fabricat în septembrie 1988 care încă merge. Și cred că are cel puțin 11.000 ore de funcționare! Nu mă întrebați modelul, că nu-l știu.
rremus
Guys,
am o intrebare. Tocmai ce mi-am luat un samsung CW29Z418T Slim Fit 29" 100Hz.
Sa-l stapinesc sanatos
Problema e ca tot ceea vedeam super pe un CRT Thomson si ma asteptam sa crape sticla de atita semnal pe asta mare, frumos si destept, se vede ca un cullo.
Respectiv, atit pe satelit cit si pe catv se vede de parca li se descompune fata omuletilor.
Parca imi vad avi-urile pe LCD cu un pentium II si 128 megi de RAM video. Parca se de-pixeleaza(daca exista termenu asta).
La direct s-ar vedea ok, dar la filme si mai ales pe Cinemax imaginea se descompune in "lumini si umbre".
Ar mai fi ceva liber pina sa sun la un service Samsung, v-as intreba daca aveti vreo idee?

Multumesc,

rremus

clausio
Din ce scrii tu acolo, televizorul e functional dar tie nu-ti place cum merge...

Pai tu nu i-ai facut proba inainte sa-l cumperi?

Service-ul nu prea are cum sa te ajute daca tie nu iti place cum merge chiar daca invoci un Thompson cu imagine mai buna.Ei se ocupa cu defecte, nu poti sa mergi sa spui ca la banii pe care i-ai dat pe el credeai ca o sa aiba o imagine mai buna...

Incearca sa-l reglezi cat mai bine...si apoi sa incerci sa traiesti cu el.
FC72
Daca urmareai forumurile inainte sa cumperi asa ceva puteai observa ca multi se pling de calitatea imagini iar cei care spun ca se vede bine habar nu au ce e aia si nu au avut niciodata un tv-u serios pentru comparatie.
Nu se poate reclama la service calitatea imagini nici macar defectele legate de geometrie , convergenta daca acestea sint in limite normale.
sorin
QUOTE(rremus @ Dec 26 2006, 14:42) *
Guys,
am o intrebare. Tocmai ce mi-am luat un samsung CW29Z418T Slim Fit 29" 100Hz.
Sa-l stapinesc sanatos
Problema e ca tot ceea vedeam super pe un CRT Thomson si ma asteptam sa crape sticla de atita semnal pe asta mare, frumos si destept, se vede ca un cullo.
Respectiv, atit pe satelit cit si pe catv se vede de parca li se descompune fata omuletilor.
Parca imi vad avi-urile pe LCD cu un pentium II si 128 megi de RAM video. Parca se de-pixeleaza(daca exista termenu asta).
La direct s-ar vedea ok, dar la filme si mai ales pe Cinemax imaginea se descompune in "lumini si umbre".
Ar mai fi ceva liber pina sa sun la un service Samsung, v-as intreba daca aveti vreo idee?

vezi poate ii pacalesti pe aia de la magazin sa ti-l schimbe (cu altceva biggrin.gif), daca nu l-ai luat de mult timp (2-3 zile parca se putea). daca nu, vezi ca are prin meniuri o optiune de super-mega procesare a imaginii; dezactiveaz-o si se vede un pic mai bine. la service nu te deranja, am facut eu circul lu' peste, si m-am convins ca toate tvurile de genul asta (100hz, si mai ales samsung 100hz) au efectul ala super nasol.
C0Bu
Pana la urma se mai merita vre-un televizor pe tub ?
Aveam niste banuti in plus (cam 12 milioane lei) si vroiam sa imi iau un tv pe tub de care sa ma folosesc.
Ma invanta ideea de a ma uita la filme divx pe el.
Ce sa aleg ? dupa ce sa ma uit ? Sau sa renunt la ideea de a-mi lua un tv pe tub?
clausio
Pai daca mai ai banii ai cam doua optiuni:

- fie iei unul din ultimele tv Sony Wega 72cm 100Hz (pe sonycenter.ro costau ~ 1200lei)
- fie iei un monitor LCD bun pe care sa te uiti la divx pe calculator sau player daca are mufa seriala.

Tv LCD nu prea gasesti la 1200 lei decat vreo pocnitoare, iar plasma n-o cumperi nici stricata la banii astia... coolspeak.gif

Succes la cumparaturi

C0Bu
Uite dupa ce am cercetat terenul si am intrebat depanatorii tv am ajuns la concluzia ca decat sa iau crt de 72 mai bine bag banii intr-o punga si ii tin sub saltea sa mucegaiasca biggrin.gif.
In fine, m-am gandit exact la a 2 varianta pe care ai expus o tu!Chiar am intrebat si pe un alt forum daca se poate asa ceva.

Adica sa imi iau un 19" monitor lcd si un dvd player stand alone.sistemul de sunet i-l am deja si anume jazz 9940.

Ce ii trebuie la dvd player si ce ii trebuie la monitor sa pot face aceasta miscare ?Daca se poate o recomandare directa cu link spre 2 produse compatibile pt asa ceva, eventual pe PM ca sa nu deranjam lumea care nu e interesata de asa ceva smile.gif

Despre ce mufa seriala vrobesti tu ca nu prea inteleg smile.gif.
clausio
Nu stiu ce ti-au spus depanatorii dar un crt la 100hz nu e de lepadat nici in ziua de azi.Fiecare om are o poveste de spus in ziua de azi...

In fine, daca vrei monitor LCD pt vizionat filme te-as sfatui catre unul de tip 16:9 si nu un 19'' clasic 4:3.

Iar iesirea pt monitor a DVD player-ului stand alone e acea seriala de forma trapezoidala cu 3 randuri a cate cinci picioruse (obisnuita de la orice PC).

Nu stiu ce modele au asa ceva, dar foarte probabil ca cele de la e-BODA sa aiba si asa ceva (nu posed). Am vazut si un model ieftin Ryder care poseda asa ceva...deci 'se exista'.. naughty.gif
Seb

Conectorul respectiv se cheama VGA (i se mai spune si D-Sub 15).
ReeaE
Ieftin si cu garantie 1 an, gasesti la 3 milioane si ceva.
C0Bu
Am mai sapat un pic astazi si am intrebat un fost coleg de facultate, ce are un magazin panasonic.Aceeasi poveste..se cam strica crturile.panasonicurile cica au o boala grava cu trafu de linii care te cam tine pe bara ..chiar daca se schimba in garantie sa plimbi un tv de 50 kg prin oras e cam nasol sad.gif
Asa ca raman blocat pe ideea de monitor lcd + divx player si cu asta ies de pe topic ca aici se vb despre televizoare smile.gif
chris_t
Hmmmm.....
Ideea e ca vreau sa-mi iau iau TV. Primul lucru la care m-am gandit era ca nu vreau sa dau o groaza de bani pe lucruri pe care nu o sa le pot folosi. Asa ca, din lipsa de spatiu, m-am decis spre 21". Din motive legate de DTH TV, respectiv DIGI+CATV, am exclus LCD. Pt. a putea conecta DIGI+DVD, am nevoie de 2 Scarturi. Normal ca tre sa fie Stereo si Flat Screen. Iar daca tot vorbeam de spatiu, un Slim ar fi fost numai bun. Asa ca m-am pus la cautat. Si, fiind fan Samsung, ma hotarasem la SAMSUNG 21Z453N, adica asta: http://altex.ro/?domeniu=Electronice&g...p;model=21Z453N.
Acum, dupa ce am citit threadul asta, m-am cam speriat...chiar asa varza or fi SlimFit de la Samsung?

Si totusi, pot oare sa-mi iau un TV CRT care sa respecte conditiile de mai sus si sa fie si ok, undeva pana in 7-8 milioane?

Merci, Cristi.
ploiesteanu
Nu va luati Samsung crt, n-are contrast din cauza tehnologiei. Parerea mea , cel mai potrivit ar fi un Silva Schneider LCD cu tuner digital care are Hight Definition. Din ce am vazut este singura oferta de acest gen. Sa nu uitam ca pana in 2013 toti va trebui sa ne cumparam scule pentru HD. Asa spune UE.Ce s-a intamplat cu transmisia in analog prin sateliti (a disparut aproape complet), in curand se va intampla si cu transmisiile terestre.
Apoi, de ce va grabiti ? In cateva luni preturile vor scadea cu 30 - 35 %, odata cu inlaturarea accizei de 45% pentru televizoarele LCD.
FC72
Faci o confuzie pina in 2012 se trece la transmisia digitala nu HIGH-DEFINITION , posturile ce transmit HD o fac pe bani...nu putini.Pro-tv HD este free dar nu poate fi receptionat decit cu un receiver special indisponibil momentan.
Si asa s-a facut cerere sa se amine decizia cu abandonarea transmisiilor analogice inca citiva ani deoarece nu toate televiziunile pot face investitii majore in echipament digital.
Vezi mai multe detalii pe aria TV-Satelit.
Sorin Sorin
Salut,
Am vazut cateva post-uri despre televizorul Teletech de la Altex, dar nu am auzit impresii despre acesta.
Am vazut la niste cunostiinte unul si la prima vdedere este destul de ok, la banii pe care ii dai pe el. Mentionez ca nu sunt in cautarea unui televizor care sa emita prea multe pretentii.
Multumesc,
Sorin.
clausio
Eu unul n-as cumpara nici un produs de la 'celebrele' firme: Teletech, Tauras, Kontrast, Ivory, Vortex....si nici de la SilvaSchneider ca tot era pomenita mai sus(desi e plin de ele si in Austria).

Alegerea tine de cultura fiecaruia. Sunt atatea marci recunoscute, alegeti unul care sa-ti placa cum merge, conectivitate si functii si lasa Teletech-urile sa se vanda in Turcia sau in tari de lumea a treia.
imblanzitoruldelei
QUOTE(Sorin Sorin @ Jan 7 2007, 11:48) *
Salut,
Am vazut cateva post-uri despre televizorul Teletech de la Altex, dar nu am auzit impresii despre acesta.
Am vazut la niste cunostiinte unul si la prima vdedere este destul de ok, la banii pe care ii dai pe el. Mentionez ca nu sunt in cautarea unui televizor care sa emita prea multe pretentii.
Multumesc,
Sorin.

Am si eu o cunostinta ce si-a luat un TELETECH.

Dupa o luna de folosinta a inceput sa BARAIE.
Sorin Sorin
QUOTE(imblanzitoruldelei @ Jan 8 2007, 00:54) *
Am si eu o cunostinta ce si-a luat un TELETECH.

Dupa o luna de folosinta a inceput sa BARAIE.

Salut,
Mersi de info, nu o sa il mai cumpart
Sorin
djl
Dar vor exista adaptoare H.D. - Televizor analogic?
Speedo
Teletech (Vestel) sunt foarte bune pentru cati bani se dau pe ele. Au o schema cat de cat ingrijita, probleme sunt cu piesele, nu uneori de calitate dar se rezolva usor pe garantie sau mai tarziu la orice service, toti se pricep.
isr2002
QUOTE(ploiesteanu @ Jan 6 2007, 23:06) *
Sa nu uitam ca pana in 2013 toti va trebui sa ne cumparam scule pentru HD.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Unde ai vazut tu asta?
FC72
Orice receiver digital DVB-T , DVB-C sau-S cu posibilitati HD sau numai SD are iesiri analogice si se poate conecta la orice televizor cu orice fel de intrare AV , nu trebuie nici un adaptor , doar receiver.
Tunere digitale incluse in TV sint inca rare si printre plasme sau LCD deoarece nu este stabilit definitiv si exact modul de transmisie digitala si este nevoie de un receveir separat in functie de posibilitati.
chris_t
QUOTE(ploiesteanu @ Jan 6 2007, 23:06) *
Nu va luati Samsung crt, n-are contrast din cauza tehnologiei. Parerea mea , cel mai potrivit ar fi un Silva Schneider LCD cu tuner digital care are Hight Definition. Din ce am vazut este singura oferta de acest gen. Sa nu uitam ca pana in 2013 toti va trebui sa ne cumparam scule pentru HD. Asa spune UE.Ce s-a intamplat cu transmisia in analog prin sateliti (a disparut aproape complet), in curand se va intampla si cu transmisiile terestre.
Apoi, de ce va grabiti ? In cateva luni preturile vor scadea cu 30 - 35 %, odata cu inlaturarea accizei de 45% pentru televizoarele LCD.

Nu stiu cat ma ajuta acum un LCD la vizionarea posturilor DTH. Si in plus, pana in 2013 e destul de mult, chiar nu ma gandesc de pe acum la un TV pentru atunci. Acum ma gandesc la o solutie de moment, preferabil CRT, din motive de TV prin cablu+DIGI. Ma orientasem spre Samsung SlimFit 21", ma intrebam daca si pe varianta aceasta apar aceleasi probleme de imagine ca si pe SlimFiturile mari, de 29". Ma puteti ajuta?

Merci, Cristi.
bughybughy
Salut, dupa cautari indelungi dupa un tv plat cu diagonala 72 slim sub 11 mil , am vazut un TV LG in oferta de la media galaxy model 29 FS2ALX slim, la un pret bun zic eu 999 lei. Are cineva asa ceva sau stie daca au probleme de convergenta cum au Samsungurile slim ? Multumesc.
http://www.mediagalaxy.ro/promotions/catal...audio/29FS2ALX/
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.