Salutari tuturor. Sunt si eu in pragul achizitiei unui TV, si bine-nteles ma orientasem catre un slim CRT.
Am citit forumul si ieri am facut o vizita mai critica prin magazine. In primul rand exista 3 producatori de slim CRT : Samsung, LG si JVC. Modele care merita atentia : 29Z308P (4:3, PIP etc, 18mil), 29FS2RNB (4:3, PIP, etc, 18mil

) si AV 29 L6 (4:3...atat, 16.7mil). Din pacate la capitolul Sony nu se mai gaseste mare lucru, si ce se gaseste este expus. Mai sunt cele 16:9 (23mil, s-a mai discutat modelul) insa daca cauti 4:3 nu are rost.
Acum cateva detalii tehnice, Speedo intreba cu ceva pagini in urma:
1. 29Z308P pare a avea tub Samsung, e made in hungary, model tub : A68QFZ893X002, PCB perspex cred (cel maro sfarmicios)
2. 29FS2RNB are tub Philips (asa scrie pe eticheta), A68ERS370XV1, PCB FR4, Green mask, super decent
3. la JVC, GOD knows, nu am putut sa vad prin zabrele.
In rest : La Samsung partea din stanga a imaginii active nu este dreapta (verticala stanga) iar la modelele cu T in coada este chiar evident defectul (~3mm), aproape dispare la P insa mai apare o urma de neliniaritate in dreapta (oricum de la distanta nu se vede).
LG mai bine la capitolul acesta, imaginea parea si mai buna, acum nu stiu daca de la sursa lor.
La ambele, fereastra PIP nu avea marginea din stanga verticala (trapez dreptunghic)
JVC m-a surprins cand am dat peste el, se vede destul de bine, mici probleme la rectangularitatea zonei active insa nu ceva pe care sa observi de la 3-4 metri. In rest nu prea ofera nici o functie deosebita.
O sa mai fac un drum cu mira Nokia si sa cer telecomenzi la toate cele 3 sa vad raspunsul la schimbare canale si paralelism etc.
Sper ca am fost de ajutor, vin meciuri si trebuie sa fim pregatiti !