Televizor - de care sa-mi cumpar?
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34

FC72

Uau...incredibil.
Nu o luati in nume de rau dar nu imi vine sa cred cite probleme isi pun oamenii cind trebuie sa cumpere ultima pocnitoare de tv de 72cm.
Mai oameni buni la bani aia nu exista nici o pretentie, nu exista nici un produs bun nici macar decent... degeaba verificati una alta sigur tv-urile vor avea probleme serioase in multe domenii ca sa nu spun in toate.
Totusi e vorba de 3-400$ nu de 3-4000$ adica e ceva consumabil, de larg consum nu e cazul sa faceti din alegerea unui astfel de produs o drama o hotarire ce va afecta si marca definitiv viata.
Diferentele intre aceste ramasite ale tehnologiei CRT din categoria asta de pret sint derizorii, nu va asteptati sa gasiti minuni, eventual incercati sa evitati pe cele cu defecte evidente.
lelia
uauu ... ce de folos ne-a fost : "decat sarac si bolnav mai bine bogat si sanatos!"
uauu ... acum totul este clar. biggrin.gif
alaturi de o mirare "consistenta" se poate pune si o informatie cat de mica ?! fara ofensa ! ne-am bucurat ca cineva ne-a raspuns chiar daca a fost doar o ... reactie.
Precizare : ne dorim cea mai potrivita rasnita la acest pret. unde gresim ?!

imblanzitoruldelei
LELIA

ai exagerat prea de tot !
E un TV pana la urma - crede-ma !

Singurul lucru care face diferenta pentru ce vrei tu este DESIGNUL.

Si NU poti face chef ''domestic '' cu 10 W ai televizorului - Nu sunt W reali wink.gif - in cel mai bun caz - ZBIARA

SONY - alege !
gabrielrm
Sugestie pentru lelia:
Thomson 29DM400, 100Hz, 72cm, plat, 2x20W, 3 intrari AV dintre care 2 SCART.
Pentru chef se poate adauga si televizorul.
Pret = 12 mil. la Media Galaxy - am acest model de 2 luni si e ok.
... sau alege Samsung, daca ai pus ochii pe unul, in nici un caz Sony (mai mari sanse ai la 6/49 smile.gif )
Bafta si sa stii ca parerile lui x, y sau a mea, nu pot influenta buna functionare a televizorului smile.gif
Speedo
Aproape la toate intrebarile ai raspuns in topic. Oricum ca sa fiu strict la subiect.

Orice Sony 4:3 care se incadreaza in buget.
herske
Doar un mic sfat si o intrebare:

Cred ca ati vazut cu totii plasma(edtv) lg la promotia de 4999 RON; un sfat rapid pentru cine vrea sa cumpere: apasati "MENU" pe telecomanda; tineti apasat; apasati "MENU" pe TV; va apare meniul de service care indica timpii de functionare.

Cand am cumparat eu arata 2h. Este un timp normal pt un ecran nou? A mai fost bagata in priza de 2 ori. Imaginea nu arata semne de burn'in sau image retension, dar inca sunt in perioada de rodaj.
H@ppy
Sfatul meu ... Sony Dupa parerea mea imaginea este cea mai clara si culorile cele mai vii.
Si Panasonic e bun.!

Tu alegi ...

coco22
Lelia,

Sony KV CS60K la 14 milioane si nu vei regreta, e cel mai bun pina in suma asta(de bani mai putini nu are rost sa-ti iei altceva) !
KickAss
Ma gandeam si eu sa-mi iau un televizor. Prima oara m-am gandit la o plasma ieftina gen cele de la Metro care costa in jur de 50 mil. Am renuntat in principiu la idee pt. ca n-am gasit nici o referinta pe net. Apoi m-am orientat catre un Sony cu diagonala mare. Am gasit intr-un final modelul KV-32FQ86. Eeee, si acum vin problemele:

1. Cineva pe thread zicea de modelul asta ca l-a gasit la 45 mil. Un pic cam piperat pt un CRT. Eu l-am vazut la emag cu 24 mil. Pana la urma care e pretul?
2. Pe net am gasit un forum de audio-video de prin Anglia in majoritate, unde se plangeau o gramada de tipi de acest model. Cineva chiar il schimbase pana acum de vreo 3 ori. Probleme gen se aprinde/stinge singur, bazaituri, registrul orelor de functionare dat peste cap (folosit 100 de ore afisa dupa aceea peste 60000 ore), etc. Eu acum ce naiba sa mai cred?
3. Televizorul foiind format 16:9 poate adapta imaginea 4:3? Citisem la plasme de niste algoritmi de deformare ce reduceau drastic impresia de labartare fortata.

Chiar, fiindaca am camera ceva mai mare incercam sa-mi amintesc de o regula intre distanta tv-privitor si diagonala. Parca de 5 ori diagonala daca tin bine minte. E corect? Mentionez ca ar urma sa-l privesc de la vreo 6-7 metri.

===========================

Later edit.

Am intrat si eu acum pe sonycenter si am vazut ca 32FQ86 e 23 mil. Problema care s-a ivit e alta. Din specificatiile tehnice nu inteleg care este diferenta dintre 32FQ86 si 32XL90E (in afara de cea de pret biggrin.gif si cea cu cititorul de memorii). Par identice la specificatii. Imi scapa mie ceva?
longroad

QUOTE(herske @ Aug 12 2006, 19:59) *
Doar un mic sfat si o intrebare:

Cred ca ati vazut cu totii plasma(edtv) lg la promotia de 4999 RON; un sfat rapid pentru cine vrea sa cumpere: apasati "MENU" pe telecomanda; tineti apasat; apasati "MENU" pe TV; va apare meniul de service care indica timpii de functionare.

Cand am cumparat eu arata 2h. Este un timp normal pt un ecran nou? A mai fost bagata in priza de 2 ori. Imaginea nu arata semne de burn'in sau image retension, dar inca sunt in perioada de rodaj.

Treaba asta e supermisto. Mai exista alte televizoare care sa ofere functia asta?
stan_ctln
QUOTE(KickAss @ Aug 17 2006, 03:33) *
Ma gandeam si eu sa-mi iau un televizor. Prima oara m-am gandit la o plasma ieftina gen cele de la Metro care costa in jur de 50 mil. Am renuntat in principiu la idee pt. ca n-am gasit nici o referinta pe net. Apoi m-am orientat catre un Sony cu diagonala mare. Am gasit intr-un final modelul KV-32FQ86. Eeee
===========================

Later edit.

Am intrat si eu acum pe sonycenter si am vazut ca 32FQ86 e 23 mil. Problema care s-a ivit e alta. Din specificatiile tehnice nu inteleg care este diferenta dintre 32FQ86 si 32XL90E (in afara de cea de pret biggrin.gif si cea cu cititorul de memorii). Par identice la specificatii. Imi scapa mie ceva?

Salutare, eu l-am cumparat de o luna de la Sonycenter si nu am nici o problema! Si eu am cautat aproape 2 luni pana m-am hotarat si iti precizez ca nu cred ca am facut o alegere gresita. Nu am nici o problema din ceea ce ai scris tu iar in ceea ce priveste imaginea 4:3 Tv- ul are o optiune si adapteaza automat imaginea astfel incat sa nu vezi 16:9 decat numai cand primeste acest gen de semnal.Pt un dvd este super!!!
Sonorul pe mine m-a dezamagit si am rezolvat-o cu un sistem 5.1 care l-am conectat la mufele din spate si acum sonorul il pot regla din telecomanda!
bacalone
salutare,vreau sa imi cumpar si eu un tv pana in 13 mil.am gasit un lg care imi place mult ca design....dar nu stiu cat ii de performant(http://www.altex.ro/?domeniu=Electronice&gama=Televizoare&subgama=NA&model=29FS2RLX).am luat un samsung de la real si l-am schimbat de 2 ori,avea niste linii curbate in fiecare colt si daca priveai pe margine pe vertical eu stiu un stalp nu se vedea drept,ci curbat.........in fine l-am dus inapoi in 48 de ore si mi-au returnat banii.acum nu stiu ce sa-mi iau.....ajutati-ma.speedo ce zici de televizoarele lg
bacalone
mi-am cumparat pina la urma tot un samsung,,,model cw-29z308 tx ,dar si asta face figuri.in primul rand are un zgomot in spate un zazait continuu cand este aprins,am inteles ca poate sa fie o bobina.si a doua problema nu stiu daca este de fapt o problema.....nu se vede clar de aproape,cand imaginea este fixa se vede imaculat dar cand se misca sau se schimba cadru se vad parca niste aburi....ca vapori ce ies din sosea vara ,,asa ceva,si numa unele canale...............fox kids de exemplu se vede cel mai beton,lacrima.nici nu stiu sa il schimb sau sa il duc la service?mi se pare anormal ca dupa o zii sa il bag in service.ar trebui sa imi dea altul nou,,,,ca asta era desigilat.cica ei le desfac sa le incerce
djl
Întreb din nou:( întrebarea e stupidă pentru unii): merită să-mi iau la s.h. un tv "Sony" Trinitron fabricat în perioada 1990-1994? :biggrin: Că m-am săturat de chinezării! :nono:
441529
Ce parere aveti despre televizorul acesta la pretul de 1750 RON?
intersanctos
QUOTE(441529 @ Sep 4 2006, 20:52) *
Ce parere aveti despre televizorul acesta la pretul de 1750 RON?

cine poate, oase roade! coolspeak.gif tongue.gif
441529
Asta e o parere buna sau rea?
intersanctos
QUOTE(441529 @ Sep 4 2006, 23:26) *
Asta e o parere buna sau rea?

dc poti ia-l, si mai ales dc ai cu ce
eu raman doar sa visez la asa ceva... laugh.gif laugh.gif
441529
De luat este luat, adica achitat. Astept sa mi-l aduca oamenii maine ca azi nu mai aveau transport. Coada mare dom'le. Sa se dea cate unu, sa ajunga la toata lumea. worthy.gif
Ma gandeam ca exista cineva pe aici si poate sa imi zica mai multe despre obiectul in cauza. Asta pana ma apuc eu de butonat. naughty.gif
imblanzitoruldelei
Dintre toate firmele de referinta tu ai ales NEI ?

Scuza-ma ca iti spun dar in cazul asta mai bine alegeai ceva mai ieftin gen TELETECH care are acelasi performante si te scoteai pana in 10 milioane .
Eu cred ca degeaba mai intri pe forum sa afli raspunsuri (care oricum nu pui baza pe ele)
441529
Crede-ma ca am urmarit o gramada de forumuri, inclusiv acesta, bineinteles. Dupa o gramada maaaare de posturi citite, ramasesem sa aleg intre Panasonic (1700 RON) - Sony (2400 RON) - Samsung (1650 RON). Am colindat magazinele de ma cunosteau toti vanzatorii si tot nu m-am putut dumiri.
La "firmele de referinta" platesti cel putin 50% numele. Si, in loc sa dau o multime de bani pe numele Sony si un televizor facut prin Cehia sau Slovacia, sau Panasonic facut in Polonia, am preferat sa dau 1750 pe componente Philips asamblate in Romania.
In plus, nu vreau sa il las mostenire, este doar o varianta intermediara, pana mai coboara preturile la LCD-uri. Vechiul televizor Daewoo, tot 82 cm, merge la un azil de batrani.

Si, dupa toate plimbarile prin magazine tot nu am vazut ce au in plus firmele de referinta, in afara de preturi nesimtite. Un stand la Panasonic - 1100???? cursing.gif Asta, in timp ce aici este inclus si standul si DVD player si sistem 5.1 si boxe, cat or fi ele de proaste.
imblanzitoruldelei
Stiu ca s-ar putea sa te superi dar eu zic ca atat te0ai zbatut sa iti iei un TV incat ai facut-o lata.
Pun pariu ca daca nu te agitai atat iti luai din prima un tv excelent- dar asa ai intrat la idei , intrebari si ai ales ce ai ales.

Fara sa te superi iti dau un link sa vezi ce iti luai la banii astia -diferenta de la cer la pamant:

http://www.flanco.ro/?action=viewProduct&id=12766

Si inca ceva -are piese de PHILIPS si scrie PHILIPS - HDTV
stan_ctln
QUOTE(441529 @ Sep 5 2006, 02:01) *
Crede-ma ca am urmarit o gramada de forumuri, inclusiv acesta, bineinteles. Dupa o gramada maaaare de posturi citite, ramasesem sa aleg intre Panasonic (1700 RON) - Sony (2400 RON) - Samsung (1650 RON). Am colindat magazinele de ma cunosteau toti vanzatorii si tot nu m-am putut dumiri.
La "firmele de referinta" platesti cel putin 50% numele. Si, in loc sa dau o multime de bani pe numele Sony si un televizor facut prin Cehia sau Slovacia, sau Panasonic facut in Polonia, am preferat sa dau 1750 pe componente Philips asamblate in Romania.
In plus, nu vreau sa il las mostenire, este doar o varianta intermediara, pana mai coboara preturile la LCD-uri. Vechiul televizor Daewoo, tot 82 cm, merge la un azil de batrani.

Si, dupa toate plimbarile prin magazine tot nu am vazut ce au in plus firmele de referinta, in afara de preturi nesimtite. Un stand la Panasonic - 1100???? cursing.gif Asta, in timp ce aici este inclus si standul si DVD player si sistem 5.1 si boxe, cat or fi ele de proaste.

Stii care este problema cu aceste aparate? Sunt ieftine si de o calitate indoielnica, rezolutii mici , contrast slab , sunet slab calitativ nu cantitativ , Am avut Daewoo , Telefunken , Telecolor , Samsung in bucatarie, dar nici unul nu are imaginea de la Sony Trinitron. Si...... mi-au mai spus-o si altii!!! Asa ca la banii acestia luai macar un TV Slim si tot era mai bine ,.. ..... dar munca este a ta , banutii sunt ai tai , satisfactia la fel. Toate bune.
zuppy
QUOTE(djl @ Sep 4 2006, 19:40) *
Întreb din nou:( întrebarea e stupidă pentru unii): merită să-mi iau la s.h. un tv "Sony" Trinitron fabricat în perioada 1990-1994? :biggrin: Că m-am săturat de chinezării! :nono:

o sa zici ca sunt rau, dar ti-am mai zis de cateva ori. tu nu cred ca vrei o parere ci vrei sa fii aprobat. lasa vechiturile, nu mai au nici o valoare, o chinezarie fabricata in 2006 sunt sigur ca este mai buna decat un televizor sony de 16 ani.

editat: si la urma urmei, tu vrei sa lasi televizorul mostenire ? ia-ti unul care sa fie bun acum, oricum tendinta e sa se treaca pe 16:9 si ecrane pdp/lcd.
djl
Vreau să-l folosesc bigyellowgrin.gif w00t.gif Cine știe, poate găsesc ceva la preț redus... worthy.gif
Și dacă te uiți în semnătura mea, scrie C.R.T. forver! Deci fără L.C.D., cel puțin la televizoare!
Reclama
Am verificat si e pe bune! La job.ro se dau super premii: 8 Sony Vaio, 8 HTC-uri cu Windows si GPS si 16 iPod-uri Nano de 8Gb.
Si culmea, daca le spui si prietenilor tai ai sanse mai mari de castig
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.