alexnarcosis
Mar 25 2005, 14:10
Am luat pana la urma un toshiba 21 s3 tm.
Nu l-am gasit decat la un magazin de prin unirii..
linkul e aici http://www.toshiba-gulf.com/site/product/p...=1040&catid=123
Pt Speedo..crezi ca merita? am dat 7 mil pe el.
Speedo
Mar 25 2005, 14:41
Dupa masca arata a turcesc, uita-te pe spate si spune-ne ce cod este scris pe eticheta, seria sasiului.
Greets,
Speedo
QUOTE(Speedo @ Mar 25 2005, 11:51)
Daca ai citi tot topicul ai stii ca Grunding nu mai exista de mult timp ca TV si ei branduiesc niste platforme posibil si turcesti, asa ca vax..
scuze, greseala mea, am mai sarit cu cititul peste unele posturi.
cam naspa daca nu mai exista grundig cum era inainte, imi placea foarte mult, asta nu stiam.
alexnarcosis
Mar 25 2005, 15:12
Nu pot sa ma uit pe masca..pentru ca inca nu a venit. L-am platit..mi-au dat factura ..le-am lasat adresa mea si telefonul..si cica..o sa il aduca ei..astazi dupa ora 16.
Poate..mi-au tras o ditamai tzeapa.
Dupa indelungi cautari care au durat vreo 2 zile, am hotarit ca vreau si eu TV. Si pentru ca tot am infrint Olanda cu 2-0, m-am gindit ca un Philips s-ar potrivi excelent cu biblioteca proaspat achizitionata. Am de ales intre 32PW8609/12 si 32PW8719/12.
Comparatie Philipsuri
As avea 2 intrebari:
1. Care dintre cele 2 vi se pare mai bun? (Daca aveti si alte sugestii in gama Philips/82/wide/<36mil spuneti-le)
2. Unde gasesc respectivul model in afara de Flanco?
Saluatre la toti.
Vreau si io sa imi dau cu parerea.
Am degand sa imi iau un tv dar peste vreo 4 luni ,pana atunci folosesc Orionul care a inceput sa faca ,cand il apuca ,o dunga pe mijloc si cu o palma se rezolva.Sper sa mai tina ceva timp.
De cand ma stiu sunt fan Sony si citind acest forum m-am desumflat pt ca nu ma asteptam sa bage defecte de geometrie.
Acasa ,ai mei ,au un Sony luat inainte de revolutie si mere ca in prima zi fara probleme doar telecomanda a cam expirat, fiid vechi ,nu are teletext si nici banda larga dar asta am rezolvat-o cu o cutiuta la 200.000.
De curand am fost cu un prieten sa cumparam un tv.Io am zis sa luam un Sony si ne oprisem la unul stereo de 12 mil ,plat.Dar la Altex avea un Panasonic la reducere 4:9 Quintrix care pana la urma ne-a incantat si l-am luat fiind si cu telefon pe langa.
Vreau sa zic ca se vede super fain si pt calculator am pus un cablu "home made" S-video to RCA coaxial si am obtinut o imagine super fara nici o liniuta sau deformare ,am bagat si mira e super ok.
Tind sa cred ca e bine ca nu am luat Sony nestiind ca trebe sa te uiti la deformari si sa ajungi acasa si sa te oftici putin pe tv-ul tau cel nou cu imperfectiuni.
poate cineva are o parere despre POST nr. 306:-)
merci
voicul, tu n-ai de ales, Sony orice ce ar fi, este model nou facut in Spania daca nu ma insel.
Orice comparatie, Sony versus altceva tot scump nu-si are rostul, castiga Sony.
La plasme se schimba treaba si Sony nu mai este singur in prima liga, dar pe pentru CRT chiar nu au suport comparatiile.
Greets,
Speedo
I agree.
Din cate am avut si din cate am vazut Sony este the best. Atat la imagine, claritate, sonor cat si meniuri.
Despre Samsung....preferatul meu, numai ca in ultima vreme cu noile modele nu a mai spus nimic. Panasonic? Off...eu am o problema si aud inaltele. TV-u asta tiuie groaznic, iar meniul absolut hidos.
QUOTE(Speedo @ Apr 7 2005, 08:23)
voicul, tu n-ai de ales, Sony orice ce ar fi, este model nou facut in Spania daca nu ma insel.
Orice comparatie, Sony versus altceva tot scump nu-si are rostul, castiga Sony.
La plasme se schimba treaba si Sony nu mai este singur in prima liga, dar pe pentru CRT chiar nu au suport comparatiile.
Greets,
Speedo
Merci mult de raspuns,
Dupa ce am citit aceste imense pagini aici inclusiv raspunsurile tale, sunt surprins sa vad ca spui ca Sony castiga in aceasta alegere
Multumesc si chiar ca trebuie sa ma gandesc bine inainte sa bag atatia bani
Foarte bine ca ai citit, cred ca ai observat ca ma plangeam de un model luat de la Metro la oferta si am aflat dupa aia ca ei stiau ca e o serie cu probleme si totusi l-au vandut, Tiriac style, sa-l dea oricum dar mai ieftin.
Am spus de defecte de geometrie, indeosebi la tuburi declasate pentru vanzarea in vest, am zis de defecte de geometrie din cauza lipsei circuitelor de corectie, asta la modelele ieftine cu module lipsa, si asta spuneam acum 1-2 ani, iar intre timp piata a ajuns foarte concurentiala si nu se mai poate vinde nici in Romania orice.
Nu spun ca au disparut defectele de geometrie cu totul insa sunt mult mai putine, nu spun ca a disparut blooming-ul (nici la 100Hz), doar modelele de top au stabilizator pentru asta, dar overall sunt mai "bine" decat erau inainte modelele acestea mai ieftine.
Si la ce au fost intotdeauna buni, IMAGINEA, sunt culori incredibil de vii si calde, contrast execelent, pe care nimeni din industria CRT nu le obtine, pentru ca numai ei au tehnologia Apperture Grille.
Si ca sa comparam de exemplu cu Panasonic, unde-i facut asta, in Polonia? ce tehnologie la tub are? Croma Clear?
Deci am dat raspunsul...
Greets,
Speedo
Nu am zis sa iei panasonic !
Piata la tuburi e inpartita in 2 Sony si restu.
Numai ca io luam de bun un sony nu ma asteptam sa in cauti de imperfectiuni , mai ales ca pt el dai mai multi bani.
Cand iti iei un Sony e clar ca nu poti sa ii lasi sa iti aduca unul nou , sigilat din depozit acasa ,pt poti sa ai surprize.Trebuie sa il cauti pe acolo si sa il alegi cu ochii tai,ca sa nu mai vb de comenzi online
Mi se pare mie sau tuburile facute in Asia au culori mai puternice, mai putin pastelate?
Nici o legatura, totul tine de tehnologie, nu de aerul pe care-l respira unii sau altii.
Speedo
samolapraga
Apr 7 2005, 16:52
stie cineva de unde as putea sa cumpar un televizor sh de 21" bun, in jur de 4-5 mil?
Thx!
xtouch
Apr 11 2005, 15:16
QUOTE(voicul @ Apr 5 2005, 12:57)
De cativa ani tuburile pt televizoarele Panasonic si Toshiba fabricate in Europa se produc la fabrica comuna MT (Matsushita-Toshiba) Picture Display Germany GmbH.
http://www.panasonic-crt.de
Modelul Panasonic TX-29PX20P este fabricat in Cehia si are un tub MT A68EL050X71 fabricat in Germania (caracteristicile tehnice pt acest model le poti vedea pe siteul mai sus mentionat).
Sper sa iti fie de folos informatiile.
voicul
Apr 11 2005, 15:44
QUOTE(xtouch @ Apr 11 2005, 15:16)
De cativa ani tuburile pt televizoarele Panasonic si Toshiba fabricate in Europa se produc la fabrica comuna MT (Matsushita-Toshiba) Picture Display Germany GmbH.
http://www.panasonic-crt.de Modelul Panasonic TX-29PX20P este fabricat in Cehia si are un tub MT A68EL050X71 fabricat in Germania (caracteristicile tehnice pt acest model le poti vedea pe siteul mai sus mentionat).
Sper sa iti fie de folos informatiile.
Multumesc
virgos9ro
Apr 13 2005, 15:39
incep a ma baga si eu in seama referitor la tv sony si panasonic intrucat am acasa de amandoua ce i drept diagonale diferite(panasonic 21jt1 facut in cehia si sony kv29ls35 facut in spania.);dupa o perioada de timp in care am studiat modele produse de ambele firme as putea spune ca la capitolul low prices au urmatoarele minusuri si plusuri;
1)panasonic-imagine buna fara defecte de geometrie dar lipsuri mari la capitolul sonorizare daca ai o ureche fina;de asemenea as putea spune ca meniul nu e f klumea iar telecomanda e butucanoasa .
2)sony- am ramas surprins ca o firma care credeam ca e beton poate sa aiba tv cu defecte de geometrie(ce i drept am luat tv sigilat si nu am avut cum sa l verific la magaazin pt ca era oferta si era singurul;in schimb tre sa recunosc ca la partea claritate ,culori si audio sta f bine;
xtouch
Apr 14 2005, 01:13
Si eu am acasa din ambele marci si Sony si Panasonic. Ca peste tot exista si plusuri si minusuri si mai presus de orice mai exista si noroc sau ghinion aceasta lasand deoparte tehnologia folosita la un model sau altul asa cum exista mercedesuri care cad in primul an de folosinta sau chiar mai repede si exista Cielo care merg fara probleme multi ani. Intr-adevar si la Sony al meu apar defecte de geometrie (model de 29" Wega) dar acestea devin enervante atunci cand conectezi calculatorul la el deoarece la urmarirea programelor tv acestea fiind mai tot timpul in miscare nu sar in ochi si se pot observa doar daca le cauti mai atent. Aceste defecte apar si la Panasonic (29" Tau) bineinteles, dar sunt mai mici. Spun bineinteles pt ca eu cred ca la orice tub crt apare acesta problema intr-o masura mai mare sau mai mica indiferent de marca sau de model. Cine vrea geomertie perfecta sa mearga pe lcd sau de ce nu plasma, dar aici apare imediat dezavantajul pretului care poate depasi usor 400 - 500 mil. la plasmele de ultima generatie produse chiar la mama lor acasa in Japonia.
Pe de alta parte cu un televizor Sony model mai vechi din 91 fabricat in UK am facut trei drumuri la service primul fiind chiar in prima jumatate de an de functionare. Este posibil si la firmele cele mai mari ca dintr-un numar de produse sa se intoarca la service un anumit procent. Probabil ca al meu s-a icadrat in acel mic procent (ghinion). Deci daca nu e fabricat in Japonia nu stiu daca mai conteaza ca e UK, Spania, Polonia etc., cel putin asa vreau sa cred ca macar acolo se mai fac produsele cum se faceau odata...dar nici de asta nu mai sunt asa sigur.
Televizorul Panasonic e achizitie mai recenta fara nici un fel de probleme deocamdata, cu o imagine si un contrast care poate concura oricand cu un Sony (nu ma refer la cel din 91
) si sincer l-am cumparat deoarece alte aparate electronice si electrocanice de aceeasi marca care le am prin casa de mai multi ani si-au facut datoria far nici un fel de probleme si mi-au lasat o impresie buna, plus faptul ca, chiar daca nu se ridica la nivelul Sony (cum scrie pe forum) nu este nici ultima roata la caruta si au si ei destule inovatii in domeniul tv care merita luate in consideratie. Eu cel putin nu sunt de acord cu afirmatia Sony si restul, mi se pare fortata si aceasta afirmatie se bazeaza poate numai pe cifre si date de laborator si pe politica lor de promovare a produselor si nu pe diferente percepute de ochiul uman in fata a doua televizoare Sony si Panasonic de ex., aceste diferente nefiind vizibile.
Sa nu intelegeti ca contest calitatile televizoarelor Sony si pozitia de lider pe piata TV, dar consider ca fiecare marca (ma refer la cele cu nume de referinta in industria audio video) au produse si optiuni care pot fi luate cu incredere in seama alaturi de Sony bineinteles, la alegerea unui TV de calitate. Totul depinde de gustul fiecaruia si de ce asteapta de la televizorul care urmeaza a fi cumparat.
Aceasta este parerea mea si sper ca nu am suparat pe nimeni. Salut
mombutu
Apr 15 2005, 17:22
Vedeti ca au bagat tzepari de la Cora iar la oferta acest TV:
Televizor Toshiba
21S23, stereo, diagonala 54 cm, hiperbanda, 100 programe, meniu in limba romana, teletext, fabricat in Anglia. Garantie 24 luni
FERITIVA are un tunner FOARTE FOARTE PROST. TELEVIZORUL MEU VECHI DE 10ANI ERA MAI BUN!
Nu prinde posturile bine din cauza tunerului, pierde semanalul stereo(in momentul piederi treceri pe mono creste si volumul suntetului astfel apare un efect foarte suparator de variatie a sunetului de la tare la incet uneori ff rapid). Are nevoie de semnal ff bun ca sa prinda posturile si chiar si atunci face figuri la text spre exemplu.
A mai luat cineva tzeapa cu el? Nu cred ca e de service ci este pur si simplu prost acest tv(partea de tunner) fabricat in Anglia.....
FERITIVA DE TOSHIBA!
FAKKYU
Apr 15 2005, 17:30
Eu mi-am luat acum 3 luni un tv SH Grundig 100Eu.
Ce stie: diag 68cm, 100Hz, PIP, aproape plat, culori faine, tub scurt, meniu destul de destept ...
An de fabricatie : 1994/1995 parca ( nu il am aici ).
Deci are mai bine de 10 ani si merge .. SUPER. Discutam cu cineva in domeniu si zicea despre Grundig ca este "tatic" pt multe alte firme. Se indoia ca un Panasonic ( de ex ) sau chiar Samsung ar fi capabil de o aceeasi performanta ... acum sau peste 5-10 ani.
Incredibil. Ce stie tv-ul asta SH nu stiu tv-uri noi cu 15-20 milioane ( in orice caz putine )
Nici nu vreau sa ma gandesc cat o fi costat tv-ul asta cand era nou ! ~2000DM or somethin'
Grundig rulez
ira-mara
Jun 20 2005, 15:46
Buna tuturor,
Am citit cu interes (cap-coada) posturile voastre si , care puteti , help cu urmatoarea : ma dusei ieri la altex si am vazut o oferta televizor TELETECH diag 72 la 10.000.000. Stie careva cat de buna e firma asta ? V-ati luat vre-un Teletech? Sunteti multumiti sau ati auzit de cineva care are si e multumit? Aceeasi intrebare si pt Schneider?
apreciez rapiditatea raspunsurilor ca si sugestiile ( alte marci) caci vreau sa- mi iau cat mai curand un TV .
merci frumos
roguru
Jun 20 2005, 17:02
Nu te tenteaza mai mult?
http://www.cora.ro/cora/detalii?id=23875
Eu unul nu mi-as lua Teletech.
ira-mara
Jun 20 2005, 17:37
QUOTE(roguru @ Jun 20 2005, 17:02)
Nu te tenteaza mai mult?
http://www.cora.ro/cora/detalii?id=23875Eu unul nu mi-as lua Teletech.
ba da , dar din pacate cora nu este si in Ploiesti
De ce nu ti-ai lua teletech ? Cunosti vre-un motiv tehnic sau te referi la faptul ca este no-name?
oricum , merci pt parere si sfat.
Toamna se numara... ofertele. Noi ti-o oferim pe cea mai buna !
In perioada 22 septembrie - 22 noiembrie orice sistem sau notebook Maguay, echipat cu Microsoft Windows Vista si Office 2007 are un pret special, prin partenerii Maguay.
Afla detalii acum!
|
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.