ovidelu
Oct 1 2004, 09:36
La 9,5 mil eu mi-am luat un Platinium. Vede ca lacrima. Sper sa ma tina mult si bine.
QUOTE(ovidelu @ Oct 1 2004, 10:36)
La 9,5 mil eu mi-am luat un Platinium. Vede ca lacrima. Sper sa ma tina mult si bine.
16/9?
bogdanteo
Oct 5 2004, 19:29
QUOTE(gladiatorul @ Aug 21 2004, 00:40)
urmaresc cu mare interes acest thread si vreau sa va pun o intrebare : ce parere aveti de marca Schneider? din cate stiu sunt facute in germania, aveti macar idee daca pe ce fel de platforma sunt?
are sasiu BekoZA1 ?
Chupakbra
Oct 17 2004, 00:33
Hello, sunt si eu in dubii intre ce sa aleg:
Un Sony KV-29CL11K la 50Hz sau un Samsung 29M66V.
Sa va spun la ce am sa-l folosesc. In primul rand eu nu stau prea mult pe-acasa asa ca am sa-l folosesc mai mult la DVD-uri in timpul meu liber. Am citit tot thread-ul acesta si tot nu m-ati convins cu SONY.
Ce spuneti? Care merita mai mult?
SONY sau SAMSUNG ???
To be or not to be. This is the question!
PS. Detalii la pret:
http://www.flanco.ro/?action=viewProduct&id=10166 pentru SONY
si
http://www.flanco.ro/?action=viewProduct&id=5851 pentru SAMSUNG
Speedo
Oct 18 2004, 09:50
Dupa mine e evident ca Samsung nu are ce cauta la TV-uri cu tub CRT.
Speedo
Chupakbra
Oct 19 2004, 19:11
Imi poti da o explicatie mai romaneasca la "tub CRT" ca sunt total paralel cu aceasta "definitie".
Thanx
Speedo
Oct 20 2004, 08:12
CRT=Cathode Ray Tube
Mai exact tuburi clasice TV si nu LCD sau modernele plasme.
Greets,
Speedo
Chupakbra
Oct 20 2004, 18:57
Adica vrei sa spui ca modelul de la SONY care l-am aratat mai sus are tehnologie LCD sau Plasma, si merita sa fie luat pe 50Hz decat Samsungul pe 100Hz?
Sunt interesat de optiunea ta la cerintele mele?
P.S. Mi-e oleaca tarsa de treaba cu geometria la SONY, ca nu mi-ar conveni sa prind unu' naspa.
Cu stima,
Chupakbra
Speedo
Oct 20 2004, 19:04
Am vrut sa spun ca pe tuburi conventionale CRT numai Sony poate fi luat in calcul, chiar si cu defectele de geometrie, si pentru explicatii tehnice si lamuriri invit pe toata lumea sa citeasca la Tom's Hardware.
Pe gama LCD si plasma Sony are competitori grei care trebuie luati in calcul inainte de stabilirea deciziei de cumparare, dar in cazul tau castigatorul este Sony KV-29CL11K .
Greets,
Speedo
bladhaund
Oct 20 2004, 23:49
QUOTE(onyx @ Oct 1 2004, 10:32)
eu mi-am cumparat de curind un Schneider 16/9 72cm 50Hz. Ca sa zic asa sint destul de multumit. A costat vreo 9.5mil lei nou.
Te rog, da si tu mai multe detalii (de unde, etc.). Ma intereseaza si pe mine un TV 16:9 mai ieftinut, pentru urmarit filme DVD.
Chupakbra
Oct 22 2004, 15:54
Foarte bine structurata informatia, dar din ce-am citit eu, am inteles ca tipul de grill folosit de Sony este prins de niste sarme care sunt menite sa absoarba socurile si ca la anumite temperaturi, aceste sarme isi pierd din proprietati (prin urmare apar doua dungi greu sesizabile).
Solutia care ar fi?? Sa folosesc televizorul cat mai putin si sa nu-l mut des?
M-ai convins ca tehnologia Trinitron este net superioara celor de la Samsung
, dar ce ma fac cu frecventa (50Hz sau 100Hz). Asta ma atrage la Samsung pentru ca Aceasta investitie se prelungeste timp de 5 ani (pentru ca va fi o rata) si cred ca peste cinci ani, daca nu mai putin, am sa ma dau cu capul de pereti ca nu mi-am luat la 100Hz (m-am gandit si la varianta lui Sony cu 100Hz, dar nu-mi permite salariul, si nu suport nici un sacrificiu financiar).
Este ultima mea rugaminte la tine, la un raspuns clar intre SONY si SAMSUNG si promit ca nu am sa te mai deranjez cu aceasta problema (este o decizie dificila pentru mine, un necunoscator, de aceea am cerut ajutorul tau).
Cu stima,
Gavrila Vlad
Speedo
Oct 27 2004, 08:42
Numai Sony, de altfel mie nici nu-mi place digitalizarea de 100Hz, dar citeste ce am scris eu despre asta tot in topicul asta ceva pagini mai incolo.
Greets,
Speedo
Chupakbra
Oct 27 2004, 19:01
Mersi, mai convins sa-mi iau Sony, dar curios sunt daca cel de 100Hz de la Sony se merita sau sa raman la alegerea de 50Hz?
Multumesc anticipat.
bladhaund
Oct 28 2004, 22:41
QUOTE(Chupakbra @ Oct 27 2004, 20:01)
Mersi, mai convins sa-mi iau Sony, dar curios sunt daca cel de 100Hz de la Sony se merita sau sa raman la alegerea de 50Hz?
Multumesc anticipat.
Da, merita 100 Hz (la Sony). Nu te lua dupa cei care critica. Pe langa digitalizare, exista si un algoritm destul de performant de eliminare a zgomotului (comb filter); filtrul isi ajusteaza automat "taria" in functie de calitatea semnalului si efectul de "spalare" al imaginii este minim.
Daca ai un semnal cat de cat bun, imaginea obtinuta este superba. Net superior unei casete VHS; destul de apropiata de DVD.
Speedo
Oct 29 2004, 08:36
Da, trebuie sa recunosc ca noile WEGA cu plasma au digitalizarea fara repros, in rest, la cele CRT si plasmele vechi e "bug" nu e "feature".
Greets,
Speedo
mombutu
Nov 8 2004, 18:12
Salut, postez aici "experienta mea" care sper sa va fie de folos.
Vechiul meu tv este luat din Germania in 1991 dintr-o retea tip carrfour avand acelasi nume ca si lantul de magazine. Tv este color, si are aproape toate functiile pe care le are un tv din ziua de azi in afara de Teletext, are tub goldstar etc. A mers in contiunuu atatia ani in care sa stricat doar o data o dioda... Zilele astea familia sa hotarat ca e timpul sa il scoatem la pensie si neam hotarat sa luam:
Televizor Toshiba
21S23, stereo, diagonala 54 cm, hiperbanda, 100 programe, meniu in limba romana, teletext, fabricat in Anglia. Garantie 24 luni.
Am ajuns acasa cu el(la magazin a facut proba ei avand cablu, eu acasa am colectiva) si descoper ca nu reuseste sa prinda bine antena 1 si prima tv tot timpul zilei calitatea variind(numai pe aceste posturi) cu tot cu reglaj fin. Pe cel vechi nici o problema doar imaginea obosita de atatia ani. Acum nu as zice ca Toshiba e o marca proasta pe alte posturi se vede brici, prinde Pro Tv Stereo dar nu imi place ca am dat banii pe el si ma uit la o calitate mai proasta a receptie decat la cel vechi......
mi-am luat eu un Sony KV-29CL11K de la Metro 
Ce pot sa zic in ansamblu e misto tv-ul ..dar cum se spunea mai sus ..are o mica hiba ..in coltul din dreapta jos ..se vede putin in ceata .
Oare pot sa-i fac ceva ? Chestia asta e acoperita de garantie ..se poate regla chestia asta cumva din meniul de service ?
johhnyB
Dec 12 2004, 14:34
Vreau sa cumpar un televizor Sony de 21''dar nu stiu ce model sa aleg:
-KV-21FQ10
-KV-21CL10
-KV-21CL5
Televizoarele Medion de 70 cm, 100Hz,16 bit.......nu stiti pe ce platforma sunt construite si ce tub folosesc?
shapeshifter
Dec 12 2004, 16:21
Eu am un Eurocolor si sint foarte multumit de el ca performante/pret (4,6 mil.)merita! Tubul e bun, il poti folosi si la PS, 100 programe, schema la el..
johhnyB
Dec 13 2004, 18:48
Multumesc pt. raspuns dar pe mine ma intereseaza tv sony si diferentele dintre modele.
Tv medion am vazut la cineva si am ramas placut impresionat de imaginea si sunetul televizorului.
QUOTE(johhnyB @ Dec 12 2004, 14:34)
Vreau sa cumpar un televizor Sony de 21''dar nu stiu ce model sa aleg:
-KV-21FQ10
-KV-21CL10
-KV-21CL5
Televizoarele Medion de 70 cm, 100Hz,16 bit.......nu stiti pe ce platforma sunt construite si ce tub folosesc?
din cate stiu eu, cel putin la modelul CL, numarul de la coada reprezinta numarul de pagini teletext memorate. apoi mai stiu ca seria FQ este stereo nu doar la nivel de A/V IN.
de asemenea, in legatura cu ceea ce spunea SPEEDO l.u.m.d., la domo din mobexpert pipera am vazut un 21FQ10 facut in spania. pretul era de (parca) 14 milioane. acelasi model l-am vazut astazi intr-un prospect de la sony center, era pe la vreo 12,5 milioane.
intre si tu intr-un magazin mai destept care vinde tv sony (eventual chiar la sony center) si intreaba pe unul dintre baietii aia care se invart printre rafturi.
Speedo
Dec 14 2004, 10:44
France
Sony France S.A.
Alsace TEC
Zone d'activité du Muehlbach
68150 Ribeauvillé
France
Phone: +33-3-8973-4000
(GSM Cellular Phones, Mobile Electronics, 'Vaio Notebook PC')
Recording Media & Energy Production France
Sony France Usine de DAX
Domaine du Pignada
40465 Pontonx sur l'Adour
France
Phone: +33-558-56-6565
(Professional Video Tapes, Tape Coating, Video Tapes)
Hungary
Sony Hungaria Kft.
Gödöllö TEC
Dozsa Gyoergy ut 73
2100 Gödöllö
Hungary
Phone: +36-28-528-100
(DVD Players, Audio Systems)
Slovak Republic
Sony Slovakia spol s.r.o.
Trnava TEC
Trstinska cesta 8
91756 Trnava
Slovak Republic
Phone: +421 33 5904 111
(Colour TVs, TV key devices)
Spain
Sony Espana S.A.
Barcelona TEC
Poligono Industrial 'Can Mitjans' S/N
08232 Viladecavalls (Barcelona)
Spain
Phone: +34-93-7287-200
(Colour TVs, Front Projectors, LCD Projectors, Set Top Boxes, TV Components)
United Kingdom
Sony UK TEC - Bridgend
Bridgend Plant
Kingsway, Bridgend Industrial Estate
Bridgend, Mid Glamorgan
CF31 3 YH
United Kingdom
Phone: +44-1656-767-000
(Cathode Ray Tubes)
Sony UK TEC - Pencoed
Pencoed, Mid Glamorgan
South Wales
CF35 5 HZ
United Kingdom
Phone: +44-1656-860-666
(Broadcast & Professional Cameras, Colour TVs, Set Top Boxes)
Austria*
Sony DADC Austria AG*
Sonystrasse 20
5081 Anif
Austria
Phone: +43-6246-880-0
(CDs, CD-Roms, DVDs, MDs)
Sony DADC Austria AG*
Enzersberg 160
5303 Thalgau
Austria
Phone: +43-6246-880-0
(CDs, MDs)
* The Anif and Thalgau manufacturing plants are part of Sony Music Entertainment Inc. and 100% affiliates of Sony Corporation of America
Astea sunt plant-urile de productie ale Sony pentru Europa.
La Slovaci se fac televizoarele ieftine, cele de 21 in special, toate modelele iar cele mai mari sau mai moderne in Spania. Cam asa am inteles eu din alte alte discutii cu alte persoane.
Toate tuburile vedeti ca sunt produse in Anglia.
Greets,
Speedo
johhnyB
Dec 14 2004, 11:52
Va multumesc pt. raspunsuri iar in legatura cu faptul ca unele tv se fabrica in slovacia iar altele in spania ,care sunt mai reusite?Cum aflu unde sunt fabricate;scrie pe tv sau pe cutie made in spain?
bladhaund
Dec 23 2004, 23:35
QUOTE(johhnyB @ Dec 14 2004, 11:52)
Cum aflu unde sunt fabricate;scrie pe tv sau pe cutie made in spain?
Da, scrie.
Confirm si eu: cele cu diagonala mare sunt fabricate in Spania.
Iar detalii despre modele Sony gasiti foarte usor:
pe http://www.sony.ro, chiar pe prima pagina, se poate cauta dupa numele modelului.
catapral
Jan 6 2005, 11:35
Nu stiu daca merita sa-ti cumperi televizor...eu nu am televizor acasa de 3 ani de zile...si nu regret (ce-i drept am TV Tunner)...mi-am transformat calculatorul in tot ce am nevoi...televizor (cu TV tunner), combina (2 boxe si cateva Mp3 sunt de ajuns), si ceva pentru distractie (cateva jocuri instalate pe acolo). Nu merita azi nu ai ceva interesant de vazut la televizor...la ce programe au bagat astia de revelion m-au lasat cu gust amar in gura...Anyway: Daca chiar vrei asa ceva sa nu iti iei Eurocolor sau Akai (sunt ieftine si proaste)...
Am verificat si e pe bune! La job.ro se dau super premii: 8 Sony Vaio, 8 HTC-uri cu Windows si GPS si 16 iPod-uri Nano de 8Gb.
Si culmea, daca le spui si prietenilor tai ai sanse mai mari de castig
|
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.