Televizor - de care sa-mi cumpar?
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34

Speedo

Originally posted by undeshila
P.S. Am uitat sa mentionez k Sony`ul este facut in Slovacia/Slovenia (una din astea 2 , iar Philips ... d-zeu cu mila ca nu scrie si desteptii de la vanzari habar n-au  :confused:

P.P.S. Speedo im waiting for a sign from u tongue.gif

Philips nu as recomanda decat cumparat poate din vest nu din .ro.

Singura solutie pentru noi ramane Sony, "de ce" am spus cu cateva pagini mai devreme.......sunt nenumarate motive.

Cele facute in Slovacia sunt foarte bune, oricum tuburile sunt fabricate in Anglia.

Si am mai spus, tot in thread-ul asta, ATENTIE la ofertele SONY de la METRO, sunt serii cu probleme, cel mai probabil !!!!

Greets,
Speedo
urban
In mare a spus Hawkie si Speedo ce trebuia sa stii. Cum insa posed chiar un Sony KV-29CL10K as vrea sa fac cateva completari/rectificari:
- SmartLink (din ce am citit) se refera la faptul ca daca vei cumpara un aparat video/dvd/etc care sa aibe si el SmartLink (fiind standard Sony probabil ca vei avea asa ceva la orice aparat video Sony) televizorul stie sa configureze automat in fct de tipul de semnal primit de la aparatul video. asta incluzand chiar si brightness/color/etc
- 5W sau 7W cum zicea si Hawkie nu conteaza .. eu chiar folosesc TV-ul pe post de boxe cand dau vreun party (eu neavand boxe externe la calc). Pentru programul tv este mai mult decat suficient;
- de cand l-am cumparat n-am avut nici o problema cu el .. merge impecabil.
Singura chestie care nu m-a multumit la el a fost .. telecomanda .. era mica (noul model de la Sony) si eu eram obisnuit cu cea de la vechiul Sony asa ca am facut un switch si am pastrat telecomanda veche si i-am dat mamei televizorul meu vechi (tot un Sony) cu telecomanda de la televizorul nou. Merge fara probleme singura chestie fiind lipsa butonului de switch intre mono/stereo dar cum nu ma intereseaza sa aud un program stereo pe mono am trecut toate programele pe audio auto.
Singurele chestii care mi se par interesante la Philips pare sa fie radio-ul si dolby virtual insa daca o sa-ti cumperi un sistem 5+1 si un dvd player probabil ca sa-ti vina integrat in el oricum.

urban
Ah da .. eu l-am cumparat de la Altex. Acum uitandu-ma si la poza de la Philips si Sony are masa pentru televizor dar se vinde separat (in jur de 6-7 mil). Oricum nu cred ca philips-ul iti vine cu masa. Cat despre cele doua tuburi eu as merge pe un Trinitron.
brandonel
sa NU mai aud de nenorocitii aia de la Altex!

astazi m-am intors explodand de nervi dupa ce am asteptat 1 luna ca sa mi se aduca un Sanyo 32-FWH2 (32" widescreen 100hz). cand sa-l cumpar, sa-i fac o "proba". vin baietii, il scot din cutia "sigilata" si observ ca este SPART. da, ati citit bine! era spart plasticul din jurul ecranului de parca ar fi fost luat in suturi. ca sa nu mai punem la socoteala incompetenta celor de la calculatoare care se ocupa cu situatia stocurilor. sun eu acum 2 saptamani ca sa intreb de acest model. aveti? da, avem! pe stoc? da, chiar aici la magazin! bun! vin sa-l cumpar. va asteptam. peste 1 ora, suna mama ca sa intrebe daca se poate plati prin card. noroc ca a intrebat inca o data de model. ce model? nu, ne pare rau, nu avem acest model. /very_mad/ cum? pai tocmai am vorbit acum 1 ora cu dvs si...? ne pare rau, nu mai sunt in tara. se pare ca a vorbit cu colega mea (cica) care nu stia situatia... /very_mad/ ma kak in ea de firma! /very_mad/

ps: am mai avut parte de inca 1 asemenea episod (de data asta cu ecranul tv-ului zgariat) asta iarna. /very_mad/ da' stiti care e ghinionul? ca doar altex aduce sanyo in .ro
Hawkie
Te-ai blocat pe SANYO ?
brandonel
NU!
dar gaseste-mi tu televizor WIDESCREEN de 32", 100 hz, ecran plat, si de o adancime de MAXIM 55 de cm, sa se gaseasca si la noi, si sa pana in 40 de milioane.

astept! smile.gif
Hawkie
De ce vrei neapărat Widescreen ? Toate posturile TV vor apărea distorsionat. Sau te uiți 90% din timp la filme pe DVD ?

brandonel
DA, neaparat! de fapt ma uit 5% din timp la dvd. poate ca o sa ma uit mai mult la filme de pe comp (tv-out). am vazut cum apar posturile tv, si nu mi se pare deloc "distorsionat".

ps: mi-ai gasit televizor?
gzabi913
Speedo si eu mi-am luat Sony in iarna cu defecte de geometrie, acum ma distram ca si altii au patit ca mine. In plus SONY-urile mai au probleme cu titraea, la unele posturi TV iese din ecran.
Nu mai are nimeni problema asta, cei de la service m-au asigurat ca statiile TV sunt vinovate, cam greu de crezut?

2.Caut informatii ce tip de home cinema pot sa cumpar la un pret acceptabil versus calitate sau mai bine cumpar un sistem audio+DVD (tot SONY ma tenteza).
Gabriela
Hawkie

gzabi913, cu titrarea se poate rezolva ușor reglând overscan-ul din meniul de service.
brandonel
zi ma, mi-ai gasit televizor? smile.gif
Hawkie
Vezi că ești impertinent ! :mad: Ca să nu zic mai mult...

Du-te frate și caută-ți.. ce-s eu aici agentul tău ? bash.gif

PS : Cu să-ți saluți rudele .. Eu nu cred că am fost nepoliticos.
brandonel
daca dumneavoastra considerati utilizarea cuvantului "mă" drept o "impolitete" mi se rupe-n paispe! /Aszhole/

ti-am pus intrebarea aia, pt ca m-ai luat cu faze specifice de carcotas care vrea neaparat sa-si creasca artificial numarul de posturi.

pa!
undeshila
m-am hotarat pana la urma la modelul de sony CL10.
Acuma alta intrebare ... merita sa mai dau cateva milioane (4-5) in plus si sa-mi iau cu 100 Hz ?! (tot Sony)
undeshila
well ? anyone ? someone ?
urban
depinde .. daca te uiti in special la dvd-uri merita .. daca il foloseste in special pt tv nu merita .. a explicat speedo parca mai inainte ca la televizoarele digitale exista o conversie de la 50Hz la 100Hz care la programele transmise prost afecteaza vizibil calitatea imaginii. citeste tot topicul ca te lamuresti si singur.
becali
cum intru in menu sevice la Panasonic ? (aceeasi problema cu subtitrarea)
gabi_ign
Panasonic TX-29 PS2.
Are cineva tv-ul asta ?
Face 17.5 mil ?
Hawkie
Originally posted by brandonel
Am vazut cum apar posturile tv, si nu mi se pare  
deloc "distorsionat".

Te sfătuiesc să citești acest PDF : http://www.wvip.co.uk/cgi-bin/outputpdf.ph...103_WV_0304.pdf

Este un articol dintr-o revistă britanică unde se discută despre ratele de aspect la televizoare și compromisurile care sunt făcute uneori.

Vei vedea că apar distorsiuni la vizionarea semnalelor 4/3 pe televizoare 16/9 dacă vrei să-ți ocupe tot ecranul. Dacă ți se pare normal ca un cerc rotund să apară pe ecran sub forma unui oval turtit e altă problemă....
Ninja
Originally posted by arty
gniv: stateam si ma uitam ieri in bestbuy cu nevasta'mea la hdtv'urile plasma

Arty...
Ninja
Originally posted by Overall
Am si eu o intrebare: exista vreun loc in Ro unde pot sa-mi cumpar un televizor Sony made in Japan ?

Ti-am gasit, dar sint toate 32-34-36, HI-vision, peste 1000$, de la mama lor. Te mai intereseaza?
g_alex
Buna am observat ca se discuta despre o problema cu subtitrarea cum intru la sony 29cl10 in meniul de service?
Si mai am inca o problema functia de programare oprire nu o pot accesa direct de pe butonul sleep al telecomenzi numai din meniu (mentionez ca folosesc telecomanda din dotare)
Va multumesc
bladhaund
Stie cineva daca se gaseste prin Romania (Bucuresti) vreun televizor nou, cu ecran 4:3 si diagonala > 72 cm (29")? (Cu tub cinescop, nu LCD, plasma sau rear proj.)
gabi_ign
Mi-am luat Panasonic TX-29PS2 (pretul final a fost 17.250.000) ;great;
Il am de vreo trei saptamini si sint multumit de el, in general. Fiind cam chitibusar, am gasit in anumite zone mici defecte de geometrie. Am mai rotit putin imaginea folosind functia de corectie geomagnetica, insa nu am intrat inca in service menu.
Intrebarea mea este daca a reusit cineva sa realizeze corectii de geometrie, sau in general tv-urile sint reglate din fabrica sa dea ce pot mai bun ?
Pe unele canale imaginea imi pare putin spre stinga, pe altele pare Ok. Se pot vedea doar anumite canale asa, sau ori sint toate spre stinga, ori nu ?
Astept parerile voastre, mai ales din partea celor care s-au jucat putin in meniul de service.
10x
zaharold
O intrebare, va rog

Vreau sa imi cumpar un tv sony si m-am oprit la 3 modele. Toate sunt cam la acelasi pret insa vreau sa stiu ce face diferenta.
KV 21LT1K, KV-14CT1 si KV-21CT1K.
Va multumesc.
Reclama
Te intereseaza detaliile? CRV-ul de la Honda face diferenta!

Trepte laterale, proiectoare cu ornamente cromate, scut anterior, protectie portbagaj. Mai multe detalii aici.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.