iulian.dronca
Aug 24 2006, 12:09
Acum cand Romania are o echipa in Grupele Liga Campionilor printre granzii Europei cum credeti ca va fi parcursul echipei bucurestene?
Spuneti si de ce ati votat optiunile alese.
*Victor*
Aug 24 2006, 12:17
Stai puțin, măcar să vedem grupa Stelei! După aceea putem comenta mai bine. Înțeleg, euforia survenită din bucuria acestei calificări istorice e mare, dar să nu ne lăsăm duși de val. Mai sunt vreo 6 ore până la tragerea la sorți. Să avem puțină răbdare!
iulian.dronca
Aug 24 2006, 12:19
Eu cred inca de pe acum ca Steaua va obtine cel putin locul 3 in grupe indiferent cine vor fi adversarii din grupa sa.
atalbu
Aug 24 2006, 12:45
Locul 3, oricare ar fi echipele.
QUOTE(iulian.dronca @ Aug 24 2006, 13:09)

Acum cand Romania are o echipa in Grupele Liga Campionilor printre granzii Europei cum credeti ca va fi parcursul echipei bucurestene?
Spuneti si de ce ati votat optiunile alese.
Indiferent de grupa sper ca Steaua sa treaca mai departe de grupe...oricum va fi foarte greu sa iasa si pe locul 3 de UEFA... oricum Forta Steaua!!!
megafanro
Aug 24 2006, 14:53
QUOTE(FITZE @ Aug 24 2006, 15:50)

Indiferent de grupa sper ca Steaua sa treaca mai departe de grupe...oricum va fi foarte greu sa iasa si pe locul 3 de UEFA... oricum Forta Steaua!!!
Subscriu.
Cred că daţi dovadă de optimism uşor exagerat.
radumiki
Aug 24 2006, 15:08
Locul 2 in grupa si se opreste in sferturi.
P.S. Dupa ce vad grupele, poate-mi schimb parerea, noroc ca la mine merge butonul edit si atunci...
kill_them_all1000
Aug 24 2006, 15:19
Steaua in Champions League nu pierde acasa nici un meci. Se califica de pe locul 2 si se opreste in sferturi.
@mufa. Sa visam e frumos chiar daca sunt 60% sanse sa nu se intample ce vrem noi (si suntem constienti de asta).
Eagle Raider
Aug 24 2006, 15:35
Steaua se califica mai departe dupa locul 2.
HAideti sa asteptam tragerea la sort a grupelor
Ar fi prea frumos sa treaca in optimi. Dar nu cred ca se va intampla...
Eagle Raider
Aug 24 2006, 15:52
GreuHip
Aug 24 2006, 15:57
locul 2 indiferent cu cine pica in grupa
Lupta Steaua !!!
Eagle Raider
Aug 24 2006, 16:03
are idee cineva daca este transmisa tragerea la sort? eu am gasit decat pe eurosport 2 dar nu il prind
iulian.dronca
Aug 24 2006, 16:08
QUOTE(Eagle Raider @ Aug 24 2006, 17:03)

are idee cineva daca este transmisa tragerea la sort? eu am gasit decat pe eurosport 2 dar nu il prind

Din cate am inteles Pro TV-ul va transmite la stirile sportive in jurul orei 19.30 .
QUOTE(mufă @ Aug 24 2006, 16:07)

Cred că dați dovadă de optimism ușor exagerat.
Cred ca esti dinamovist !
iulian.dronca
Aug 24 2006, 16:22
@mufa iti dau un citat:
"Nimeni nu ne ia visele" Oleg Protasov
Visul nostru pana acum a fost sa avem echipa in Liga Campionilor, de acum avem alt vis sa trecem de faza grupelor in Liga Campionilor. Daca visul va ramane vis sau va deveni realitate nu stie nimeni momentan, decat Dumnezeu. Dar cred ca e un vis care se poate realiza. Semifinala din sezonull trecut in Cupa UEFA plusata de o mentalitate diferita a jucatorilor stelisti de anul acesta ma duce cu gandul ca visul se apropie foarte mult de realitate.
QUOTE(mufă @ Aug 24 2006, 16:07)

Cred că dați dovadă de optimism ușor exagerat.
Mufa are dreptate.
Sa nu ne lasam dusi de val. Nu uitati echipele pe care le vom intalni de aici incolo. Cred ca cel mai plauzibil scenariu este acela in care Steaua se va califica in optimile Cupei UEFA (deci locul 3 in grupa). Evident, se pot intampla surprize.
Eu imi doresc, asa cum am mai spus, doi adversari foarte puternici si foarte celebri din primele doua urne (Barcelona si Chelsea de exemplu...as da orice sa il vad pe Ronaldinho
) si unul mai slab din ultima urna. Astfel, ar fi asigurat un castig de aproape 5 mil euro din Liga si, in plus, calificarea in primavara europeana, deci inca niscaiva bani.
FireEyes
Aug 24 2006, 16:28
sa vedem cu cine pica-n grupe
locul 3, merge in uefa.
GreuHip
Aug 24 2006, 16:30
nu stiu cum sunteti voi dar eu nu-mi revin
Steaua are mai mult de un an de cand a inceput sa joace FOTBAL
joaca fotbal de calitate si cred ca are toate sansele sa treaca de grupe
singurul lucru ce le-ar putea sta in cale e lipsa experientei la un asemenea nivel
sper sa nu se intimideze in fata unor echipe mari ca Barcelona ....
iulian.dronca
Aug 24 2006, 16:35
@crz totusi sper ca nu iti doresti mai mult sa-l vezi pe Ronaldinho decat sa se califice Steaua in optimi. Prin urmare daca am fi pragmatici ne-am dori mai degraba un adversar mai accesibil decat Barcelona cum ar fi Valencia.
Iar un eventual loc 3 nu ar fi atat de rau pentru ca:
- Steaua ar acuma experienta jucand cu superechipele europene;
- ar castiga cateve milioane de euro foarte utili;
- ar avea sanse sa castige o cupa europena, Cupa UEFA fiind mult mai accesibila.
Eagle Raider
Aug 24 2006, 16:36
QUOTE(iulian.dronca @ Aug 24 2006, 17:08)

Din cate am inteles Pro TV-ul va transmite la stirile sportive in jurul orei 19.30 .
aa , poi la ora aia deja aflu d p net
iulian.dronca
Aug 24 2006, 16:39
QUOTE(Eagle Raider @ Aug 24 2006, 17:36)

aa , poi la ora aia deja aflu d p net

N-ai cum sa aflii de pe net ca atunci e tragerea propriu zisa. Se transmite live la stirile sportive. La ora 19 fix incepe showul tragerii dar extragerea propriu zisa va fi in jurul orei 19.30 . Totusi spun din ce am auzit, nu am o sursa sigura. Pe saitul Pro Tv-ului nu se precizeaza nimic.
Eagle Raider
Aug 24 2006, 16:43
QUOTE(iulian.dronca @ Aug 24 2006, 17:39)

N-ai cum sa aflii de pe net ca atunci e tragerea propriu zisa. Se transmite live la stirile sportive. La ora 19 fix incepe showul tragerii dar extragerea propriu zisa va fi in jurul orei 19.30 . Totusi spun din ce am auzit, nu am o sursa sigura. Pe saitul Pro Tv-ului nu se precizeaza nimic.
aha, sper sa ai dreptate, am vazut si eu ca pe site nu apare nimic
Toamna se numara... ofertele. Noi ti-o oferim pe cea mai buna !
In perioada 22 septembrie - 22 noiembrie orice sistem sau notebook Maguay, echipat cu Microsoft Windows Vista si Office 2007 are un pret special, prin partenerii Maguay.
Afla detalii acum!
|
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.