Despre Aspiratoare
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24

ionuts71

CITAT (ionuts71 @ 4th October 2009, 20:20) *
pentru postarea de reclama vb direct cu cei de la softpedia, astfel fiecare pagina poate sa contina link catre produsul dvs.

Ce intelegeti prin "postarea de reclama"?
Daca scriu Panasonic sau LG (asa cum a fost scris intr-un post anterior) este reclama sau nu? Sau e voie sa discutam numai despre anumite marci sau produse acceptate de cei de la softpedia? Adica e voie sa scrii despre Panasonic, LG, Philips si despre Dyson nu?
Daca spun ca produsul X este bun inseamna ca ii fac reclama acelui produs? Dar daca spun ca e prost? E antireclama?
Toate discutiile de aici pot fi considerate reclama sau antireclama. Ca de aia unii spun ca Panasonic e bun, altii spun ca e prost, de aia unii spun ca Philips e bun si altii ca prost etc.

Avand in vedere ca ati cenzurat numai anumite mesaje legate numai de o anumita marca, sa intelegem ca restul mesajelor ramase nu sunt parerile oneste ale unor utilizatori ci numai reclama mascata platita pe softpedia?

P.S. Nu am nici o legatura cu marca Dyson sau firma care le comercializeaza in Romania. Prima prezentare a acestor aspiratoare am vazut-o intr-o prezentare TV la o emisiune de pe Discovery sau Beyond Tomorrow.
Transsive
Salutare

Daca ar trebui sa va cumparati un aspirator nou pana in 500 ron ce ati alege si de ce (motivele decisive)?

Transsive
Daca imi cumpar un LG Cyking (bagless, washable hepa filter) cat de des trebuie spalat filtrul si de cate ori se poate spala? Trebuie si acel filtru inlocuit eventual?

http://ro.lge.com/prodmodeldetail.do?catMo...play=V-CD281NT#
thor76
CITAT (Transsive @ 28th October 2009, 13:04) *
Daca imi cumpar un LG Cyking (bagless, washable hepa filter) cat de des trebuie spalat filtrul si de cate ori se poate spala? Trebuie si acel filtru inlocuit eventual?

http://ro.lge.com/prodmodeldetail.do?catMo...play=V-CD281NT#

Tin minte ca am citit in manualul lui ca in medie de doua ori pe an....acum nu stiu de cate ori il poti spala, in carte nu specifica asta
Transsive
Mi-a ajuns azi. Am aspirat toata camera si a mers fara probleme.

In manual scrie ca filtrul trebuie spalat dupa ce am golit compartimentul de praf de 5 ori.
Iar filtrul de evacuare trebuie spalat cam o data pe an.

N-am vazut nimic despre inlocuirea filtrelor. (teoretic daca am grija n-ar fi nevoie sa cumpar altele noi)

Dupa ce se spala un filtru aceste trebuie lasat la uscat 24 ore la umbra...

Deocamdata sunt multumit.

Inca nu stiu cat de ok este sitemul de golire a compartimentului de praf, cam murdar.
Frankie
Am vazut ca au aspiratoare Miele la flamingo/flanco.
Nemtii la putere. smile.gif
valentina
CITAT (valentina @ 4th February 2006, 21:16) *
Iata ca a trecut un an de cand folosesc aspiratorul de praf si lichide Aqua Land DE LONGHI.
Am deschis acest topic, pentru ca ma necajea f. mult o rinita alergica (cei care stiu cum se manifesta, ma inteleg) si oricat as fi folosit aspiratorul clasic - cu sac, oricat as fi aerisit si oricata curatenie as fi facut, simptomele alergiei nu dispareau, spre disperarea mea si a celor din jur. Cu ajutorul unei persoane amabile din acest forum am gasit acest aspirator de care sunt foarte multumita si pe care il recomand tuturor acelora care au probleme cu praful.

Citeam in mesajul de mai sus de capacitatea vasului (rezervorului) in care se pune apa. La De Longhi nivelul minim este de 2,5 litri si maxim 4 litri, cand este folosit ca aspirator de praf. Cand aspiram lichide, este posibila strangerea pana la 6 sau 9 litri de lichid, in functie de model.

Mentionez, ca intentia mea nu este sa fac reclama acestui produs, ci sa ajut si eu la randul meu pe cei care au probleme alergice la praf si nu numai.

Numai bine peacefingers.gif

Buna tuturor,

Iata ca au trecut aproape 5 ani de cand folosesc aspiratorul Aqua Land DE LONGHI. rolleyes.gif
Am fost foarte multumita de performanta lui...pana aseara, cand am observat ca scotea praful in casa.

Nu stiu ce s-a intamplat...ma gandesc ca de vina sunt filtrele (HEPA etc...) care nu au fost schimbate niciodata.
Repet, pana aseara totul a fost bine (fara praf in casa, putere de absorbtie buna..etc).
Am tot cautat actele (ma gandeam sa gasesc ceva Service DeLonghi) dar nu le mai gasesc.

Nu stiu unde sa merg pt reparatie sau achizitionare filtre noi!

POATE MA AJUTATI VOI!
Multumesc!

Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.