Buna dimineta tuturor!
PRECIZEZ DIN CAPUL LOCULUI CA NU DORESC SA FAC RECLAMA NICICAREI FIRME SAU PRODUS, FOLOSESC DENUMIRILE DOAR PT. INFORMAREA CORECTA!!!
Am ceva vreme de cand prospectez piata de aspiratoare, in speranta de a achizitiona cel mai performant, fiabil, rezistent pt. termen lung, acoperitor ca paleta de functii (aspirare in apa, spalare suprafete:parchet, covoare, tapiterii, spalat geamuri, improspatare aer locuinta etc.) desigur si cel mai bun pret!
Marturisesc ca am citit tot ce s-a scris pe forumuri despre asta, am selectat pana la urma si cateva modele si producatori pt. a nu cadea in derizoriu cautand mereu si fara sa ma dotez cu vreo unul pana la urma.
Ca multi dintre voi, in 35 ani de gospodarit, am schimbat pana acum vreo 4-5 bucati, din care ultimul cu filtru hepa Ufesa...garantie 3 ani, motor de 2000WA, insa nu mi-as mai dori unul asemanator. S-a topit pur si simplu carcasa, desi nu l-am folosit niciodata fara sa am grija sa-i curat filtrul la timp..sa-l spal! Am aflat de la services ca motorul isi face racirea prin acel filtru, iar la cea mai mica incarcare cu particule de praf, nu mai reuseste sa raceasca corespunzator.
Am vazut pe viu la Selgros acum 4 zile - e in oferta, exista si pa youtube reclama cu Thomas Twinn TT Aquafilter...cel mai nou produs al lor, am citit referinte bune si despre Kirby Sentria, am vazut reclama video...am solicitat si un demo, sper sa vina cineva!
Am vazut deasemenea si Zelmerul 619, la Media Galaxy dar, nu-mi place forma-marimea-si greutatea, am citit tot si vazut si reclama la Rainbow tot pe you tube, cineva mi-a zis ca au parintii sai si-s multumiti, am vazut si citit si despre Delphin...etc..
Am vizat mai ales acele produse care sunt cu traditie si stiu sa faca tot ce tine de o curatenie completa!
Trebuie si chiar va rog sa ma credeti ca sunt in mare dificultate!!!
Nimeni nu da dovada de transparenta totala in detalierea perforamntelor produselor lor, toti dar absolut toti, isi lauda produsele ca "fiind singurele brevetate sau premiate sau cu certifacare anitialergice"etc...
Nici un producator nu vorbeste despre dezavantaje!
Asadar va implor pe voi, cei care intrati frecvent pe forum si sunteti dotati, aveti si folositi un astfel de sistem complet de facut curatenie, sa ma sfatuiti sincer, ce anume sa achizitionez, in ce masura distribuitorii autorizati ai lor vand si in rate aceste produse sau doar cash!?
Poate va intrebati cum sa am incredere in ce imi relatati, sa iau de bun?
Da am incredere!
Plec in primul rand de la premisa, ca nimeni nu-si pierde vremea sa dea referinte bune despre un produs de care nu este multumit pe deplin!
Va rog mult sa veniti cu detalii, sigur nu sunt un caz izolat si cred ca si altii ca mine ar dori sa afle mai multe detalii dinainte sa cumpere, pt. a se proteja impotriva "tepelor"!
Multumiri anticipate!
Zi faina va doresc tuturor!