Pana luna trecuta m-am chinuit cu VORTEX AQUA!!!
Este cea mai proasta alegere pe care o puteti face gandindu-va sa faceti cu bani putini lucruri mari!
Va spun asta pentru ca dupa 4 luni de aspirat cu VORTEX AQUA am avut mai mult praf in casa decat aveam ce un Samsung cu sac de hartie .Porcaria asta de aspirator pe langa faptul ca facea un zgomot dublu fata de celalat aspirator avea toate "caracteristicile" unui aspirator pe care sa nu ti-l doresti:
-putere de aspirare foarte mica - pentru mocheta(am renovat casa acum 4 luni si mocheta este noua) nici nu va imaginati ce inseamna sa poti aspira scame ce rezultau din scutecele copilului, nu faci altceva decat sa insisti si sa deteriorezi mocheta
-praf mai mult decat in cazul sacului de hartie
-furtunul de aspirat foarte moale si prost gandit (nu se rasuceste deajuns pentru a evita gatuirea lui)
... chin cand trebuie spalat-oricum ramane mizerie in colturile cazanului care mai tarziu capata miros indiferent de detergentul cu care este spalat
Toate astea ar trebui sa conteze pentru cei care intradevar doresc sa scape de praful din casa.Am copil mic si mi-am dorit sa nu mai am praf in casa asa ca am renuntat la gluma de aspiraror VORTEX AQUA si m-am intors la Samsung cu sac de hartie.Cine nu recunoaste cat de prost este acest aspirator nu este sincer.