Despre Aspiratoare
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24

topgun

[quote=citizenx,Sep 4 2003, 12:59]
Philips FC 9016..Il am de un an. Este foarte puternic si bun.
Aspirator de praf Universe cu noua duza, patentata, tip "Atinge si curata": se roteste la 360 de grade si se rasuceste patru pozitii.

===
OK!Te-am inteles!
Sunt curios insa..ce face modelul tau fata de modelul Triathlon(tot Philips)..
care e are rezerva de apa,spala pe jos,geamuri,covoare ,etc.
Cica este un Triathlon de 2000 de W.
FAce vreo 12-13 milioane ..
Si cine are idee care e cel mai bun ASPIRATOR raport-calitate pret..care sa satisfaca o plaja larga de pretentii?
Triathlonu asta de la Philips fata de Rainbow-ul ala de 1000-doua de para e fara dubii un kkmaka?

Si apoi nu in ultimul rand mi-a zis familia ca au facut la televizor reclama la un anume Thomas (or somethin'), tot pe principiu HIDRO..care curata de rupe..la 6 milioane..promotie de la 8-9 !
Ce stiti despre el?E bun de ceva?

Mi s-a pus pata..nu mai pot dormi noaptea..tre sa iau ceva calumea..care sa-mi imbunatateasca substantial curatenia acasa!
Desi parca vad ca io personal o sa aspir cu el..de vreo 2-3 ori pe an:))!!
Kidu
topgun: este primul si ultimul avertisment pe care il primesti. Daca ai nevoie de reclama, contacteaza adminii forumului pentru tarife si conditii.

eXXocet
ROWENTA,
l-am luat acum 6ani si merge, nu mi-a facut probleme.
Intel
Deci nu stie nimeni un aspirator cat de cat ieftin care sa si sufle?
James
Intel in primul rand nu-ti lua aspirator din piata daca e din alea turcesti ce se vand pe acolo.
Mai bine iti iei unul nou de la metro, dar cauta sa fie ceva de firma electrolux, progress, philips, aeg, privileg, rowenta, siemens, etc.
Iti recomand electrolux mondo - sunt foarte bune si destul de ieftine sau exista un model echivalent de la progress care de fapt e facut tot de elctrolux si este mai ieftin. Nu mai stiu daca au si sac textil, este mai recomandabil pt ca sacii de hartie sunt scumpi si se schimba destul de des.
Aspirator cu functie de suflare nu cred ca gasesti in magazin, eventual daca mai exista modelul romanesc, cel ca un tub care are si functie de suflare, sau gasesti prin talcioc folosite dar ieftine. Depinde pentru ce iti trebuie functia de suflare.
silver2
eu vreau sa imi iau un aspirator care sa spele covoare, si am vazut cam asa:
Platinium - 5.5 mil
Zimmer - 6.2 mil
Krucher (parca asa se scrie, in metro) - 4.9 mil
ceva recomandari??
James
Eu despre Karcher am auzit numai de bine, am si reparat asa ceva, sunt de calitate foarte buna deci iti recomand calduros.
Despre celelalte nici nu am auzit.

mysweetest
Si eu cred ca ma voi orienta catre un aspirator electrolux mondo.
goguferaru
Am vazut si eu o demonstratie cu rainbow... destul de geoi si ce m-a impesionat a fost principiul filtrarii cu apa si nu aspiratorul propriu zis, care e nerusinat de scump...
Ulterior m-am uitat in metro,sint si modele cu filtrare prin apa la preturi normale.
Cit despre sacii textili nu se merita chiar va place sa va umpleti de praf cind ii goliti ?... 30 de mii pe luna la un sac de hirtie nu mi se pare mult.
xymzar

Are cineva asa ceva Philips FC 6842 Triathlon- la Domo este 12.300.000
Merita sau nu banii?
Zazie
QUOTE(James @ Sep 4 2003, 00:05)
Depinde ce vrei sa cumperi, cati bani ai, ce vrei de la un aspirator smile.gif . Cele mai rentabile mi se par mie electrolux mondo din metro sau progress care sunt facute tot de electrolux. Eu am facut garantiile pt. electrolux si pot sa-ti spun ca sunt foarte bune si destul de ieftine. Un lucru foarte important incearca sa gasesti aspirator cu sac de panza sau ia-ti separat unul ca sa nu schimbi toata ziua sacii de hartie. Daca imi spui exact ce fel de aspirator iti trebuie eu pot sa iti spun cam ce sa iei.
*

Vreau un aspirator ieftin..adica ieftin ieftin si bun. Sa isi faca treaba..fara accesorii si alte nebunii. Vreau as aspire acolo ceva..spatiu mic...utilizare rara...asa ca sper sa ma intelegi.
Merci
Nesta
Fiind alergic la praf am cautat un aspirator cu filtru de apa si am cumparat din Metro - Aqualand cu putere 1500 watti. Dupa un an de folosire pot sa spun ca sunt supermultumit de el ; si spun asta mai ales din punct de vedere a sanatatii: daca inainte stranutam si aveam rinite f. des acum nu mai am aceste simptome, chiar daca aspir o data la 1 - 2 saptamini; pot sa spun ca mi s-a imbunatatit spectaculos calitatea vietii; e adevarat ca a fost ceva mai scump (aprox. 8 mil. atunci) si ca e un pic mai pretentios la intretinere (tb. spalat dupa fiecare folosire);Nu este adevarat ca prin termopane si aer conditionat se poate reduce praful de casa! Caci ce este praful de casa? Particule descuamate din epiderma celor care locuiesc in casa respectiva! Recomand celor alergici si celor care au animale de casa fara a fi alergici, aspirator cu filtru de apa. Cit despre firma, eu am fost multumit desi sunt convins ca mai exista si alte variante de aspiratoare cu filtru de apa!
valentina
Ce stiti despre aspiratorul Thomas cu filtru de apa? Este eficient impotriva alergiei la praf sau mucegai? Merita cumparat?
Bergero
Fiind alergic la praf am cautat un aspirator cu filtru de apa si am cumparat din Metro - Aqualand cu putere 1500 Watti. Dupa un an de folosire pot sa spun ca sunt supermultumit de el ; si spun asta mai ales din punct de vedere a sanatatii: daca inainte stranutam si aveam rinite f. des acum nu mai am aceste simptome, chiar daca aspir o data la 1 - 2 saptamini; pot sa spun ca mi s-a imbunatatit spectaculos calitatea vietii; e adevarat ca a fost ceva mai scump (aprox. 8 mil. atunci) si ca e un pic mai pretentios la intretinere (tb. spalat dupa fiecare folosire);Nu este adevarat ca prin termopane si aer conditionat se poate reduce praful de casa! Caci ce este praful de casa? Particule descuamate din epiderma celor care locuiesc in casa respectiva! Recomand mai ales celor alergici si celor care au animale de casa aspirator cu filtru de apa. Cit despre firma, eu am fost multumit desi sunt convins ca mai exista si alte variante de aspiratoare cu filtru de apa! Asta apropo de noul aspirator Thomas care se pare ca este mai ieftin!
valentina
QUOTE(Bergero @ Jan 14 2005, 17:21)
Fiind alergic la praf am cautat un aspirator cu filtru de apa si am cumparat din Metro - Aqualand cu putere 1500 Watti. Dupa un an de folosire pot sa spun ca sunt supermultumit de el ; si spun asta mai ales din punct de vedere a sanatatii: daca inainte stranutam si aveam rinite f. des acum nu mai am aceste simptome, chiar daca aspir o data la 1 - 2 saptamini; pot sa spun ca mi s-a imbunatatit spectaculos calitatea vietii; e adevarat ca a fost ceva mai scump (aprox. 8 mil. atunci) si ca e un pic mai pretentios la intretinere (tb. spalat dupa fiecare folosire);Nu este adevarat ca prin termopane si aer conditionat se poate reduce praful de casa! Caci ce este praful de casa? Particule descuamate din epiderma celor care locuiesc in casa respectiva! Recomand mai ales celor alergici si celor care au animale de casa aspirator cu filtru de apa. Cit despre firma, eu am fost multumit desi sunt convins ca mai exista si alte variante de aspiratoare cu filtru de apa! Asta apropo de noul aspirator Thomas care se pare ca este mai ieftin!
*

Buna...am cautat la Metro si nu am vazut acest tip de aspirator...de unde as putea obtine cateva inf despre el..o poza ceva, sau un loc de unde sa-l cumpar? Mentionez ca sunt alergica la praf si ma intereseaza f mult sa cumpar un aspirator eficient in acest sens.
valentina
Despre asp. Thomas, numai cuvinte de lauda - din reclama de la teleshoping.

Insa, in realitate este bun? Si-a cumparat careva?
retele
Hehe, mi-am adus aminte cu duioșie de vremurile în care vindeam sisteme de curățenie, în fapt niște aspiratoare pentru ultra-pretențioși, pe la vreo 3.000 $ bucata, Kirby se numeau....
valentina
Da, ai dreptate, Kirby, Rainbow...super aspiratoare ..super preturi..

nono.gif
Hawkie
Așa a venit un comerciant dinăsta care făcea reclamă la Kirby cu aspiratorul după el, să ne demonstreze nouă cât de bun e... noi tot îl întrebam cât costă, el nimic, o ținea pe-a lui , trebuia să-și spună poezia. Îmi amintesc la început că l-am întrebat ce vrea să ne prezinte, am întrebat : e un aspirator ? și răspunsul imediat : "Ãsta nu e aspirator, ăsta e Kirby " laugh.gif
A început să ne facă demonstrația, dar până la urmă vroia să intre și în dormitor să ne arate nouă cât de murdare sunt cearșafurile, fază la care maică-mea s-a cam supărat și l-a expediat afară biggrin.gif .
Tot n-am aflat prețul de la el...
Oricum , cine avea să-i dea 1000 $ sau mai mult pe drăcia aia, cred că avea o rată de vânzări de 1 la 1000. Ce pierdere de timp pe capul lui.
valentina
biggrin.gif Asa e,

dar despre Thomas nu stie nimeni nimic? confusedsmiley.png
Bergero
Scuze, aspiratorul este DeLonghi - Aqualand. Eu l-am cumparat anul trecut dar de-atunci l-am vazut mereu la raft; Este si acum la Metro - Iasi si costa actualmente in jur de 9,5 mil. lei. In oferta Metro de sapt. trecuta a aparut un nou tip : Vortex cu filtru de apa pe la vreo 3,8 mil. dar nu stiu ce sa spun despre el; pretul mi se pare suspect de mic. Succes!
retele
QUOTE(Hawkie @ Jan 15 2005, 10:34)
Tot n-am aflat prețul de la el...
Oricum , cine avea să-i dea 1000 $ sau mai mult pe drăcia aia, cred că avea o rată de vânzări de 1 la 1000. Ce pierdere de timp pe capul lui.
*

Acum vreo 7-8 ani când vindeam eu d-astea, costau între 2.500 și 3.000$, și erau agenți care reușeau să vândă și 10 buc./lună, la un comision de 10% net, fă și tu socoteala cam care era "pierderea pe capul lui"... Dar adevărul e că trebuia să fii un supermeseriaș ca să-ți iasă afacerea la modul ăsta...
LoveDemon
Si maica-mea a cumparat pe vremea aia un Rainbow, si eu ma oftic pana in zilele noastre... E drept ca tot cam atunci a luat si un PI@200 MHz cu 2000 de para... Chiar, Retele, merita macar 10% din banii aia Rainbow-ul (ma oftica ca e foarte incomod, si trebuie sa-i tarasti cablul dupa tine... si are putere de aspiratie extrem de slaba, pentru 2000 si ceva de para... GROAZNIC!!)?
zuzarel
Eu am un Kirby. deultima generatie chiar.avea dreptate vanzatorul.nu e un aspirator, este un kirby. pt curiozitatea voastra merita sa participati la o demonstratie cu o astfel de scula. vorbim dupa despre praf, vapori de apa& praf si asmd.
James
Valentina daca este vorba de thomas-ul care apare la teleshoping eu zic sa-l uiti.
Este bun ca aspirator, dar este pur si simplu un aspirator vertical care aspira si apa, nu are tehnologie de trecere a aerului murdar prin apa.
Chiar daca este bun ca aspirator asta nu inseamna ca merita sa dai o gramada de bani pe ceva ce poti sa iei mult mai ieftin dintr-un magazin oarecare.
Reclama
Opel Astra 5 usi 1.4 (90CP) de la 10.500 EURO cu TVA inclus

Dotarile:
- Aer conditionat
- Radio CD cu 6 difuzoare
- 4 airbag-uri
- ABS
- Servodirectie
- Oglinzi exterioare reglabile electric cu incalzire
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.