dpop
21st August 2007, 13:30
de unde cumperi dyson in romania?
si cam la ce pret?
dana3262
23rd October 2007, 18:33
De asta [/color]Delonghi Pentavap[color="#FF0000"], ce ziceti?
Putere 1300 W, 5 nivele de filtrare, Capacitate rezervor pentru aspirare praf 12 L,
Capacitate rezervor pentru apa 2.5 L + 2.5 L, Capacitate colectare lichide 8 L,
Rezervor exterior cu 2 compartimente permite functia de clatire pentru eliminarea oricarei urme de detergent,
Accesorii: 2 tuburi extensibile, perie multifunctionala cu inserturi, duza triunghiulara, duza ingusta pentru spatii greu accesibile, perie pentru mobila, duza multifunctionala pentru tapiserie, accesoriu spalare geamuri,
Reglare electronica a puterii, Presiune boiler 3.5 bar, Generator de aburi 1000 Watt, Reglare emisie vapori pe maner,
Culoare Albastra, Tub telescopic, Lungime cablu 6 m,
Functie de aspirare, spalare, spalare cu abur, clatire.
Merita?
Aveti careva?
Multumesc!
plimbaretul
24th October 2007, 22:34
sora mea are un Siemens cu spalare. Cred ca e la fel cu cel de site-ul lor: www.siemens-electrocasnice.ro, un VM10300; si mi se pare ca e si facut in Germania...
Luke
7th November 2007, 18:44
Din cele de mai jos ce ati recomanda? (m-ar interesa ptr un beauty salon. Pudra de talc de la frizerie si parul tuns infunda toate aerele conditionate. )
- delonghi wf1500e
- kartcher 5500
Merci
-Luke-
angelita
9th November 2007, 16:31
As dori un aspirator de mana ca sa aspir praful care se strange pe scari (stau la casa). Are cineva idee daca se merita sa achizitionez asa ceva? Am si animale, o pisica si un caine mic care se alearga toata ziua prin casa pe scari, si ar trebui sa aspir scarile de cel putin 2 ori pe saptamana iar cu un aspirator normal nu pot pt ca este prea greu...
shiva
14th November 2007, 11:58
Unde gasesc aspiratoare DeLonghi in Cluj?
Neohori
14th November 2007, 14:46
QUOTE (shiva @ Nov 14 2007, 11:58)

Unde gasesc aspiratoare DeLonghi in Cluj?
In P-ta Abator imediat dupa podul de peste Somes au mag de prezentare . Mai sunt la Metro .
shiva
14th November 2007, 15:22
QUOTE (Neohori @ Nov 14 2007, 14:46)

In P-ta Abator imediat dupa podul de peste Somes au mag de prezentare . Mai sunt la Metro .
Hmmm ...sunt fix in directii opuse cele 2: mag. de prezentare si Metro .... Stii cumva si orarul mag. de prezentare? Oare la Metro e oferta suficient de variata ( ma refer la DeLonghi si Philips )?
Neohori
14th November 2007, 22:17
QUOTE (shiva @ Nov 14 2007, 15:22)

Hmmm ...sunt fix in directii opuse cele 2: mag. de prezentare si Metro .... Stii cumva si orarul mag. de prezentare? Oare la Metro e oferta suficient de variata ( ma refer la DeLonghi si Philips )?

La mag. de prezentare au cel mult 2 produse pe raft dar aduc la comanda toata gama de produse in 10 zile max de la comanda. Programul este de la 10 la 16 de L pina V. La Metro am vazut 1-2 produse maxim DeLonghi , Philips sunt mai multe.
In alta ordine de idei de ce te-ai axat asa tare pe DeLonghi ? sunt firme care aduc aspiratoare mult mai bune ca ei si in plus au produse scumpe . Un exemplu de aspiratoare (firma) http://www.chemiclean.ro/NRV200-ro.htm , aici gasesti cam de toate .
numai bine
shiva
15th November 2007, 07:57
QUOTE (Neohori @ Nov 14 2007, 22:17)

La mag. de prezentare au cel mult 2 produse pe raft dar aduc la comanda toata gama de produse in 10 zile max de la comanda. Programul este de la 10 la 16 de L pina V. La Metro am vazut 1-2 produse maxim DeLonghi , Philips sunt mai multe.
In alta ordine de idei de ce te-ai axat asa tare pe DeLonghi ? sunt firme care aduc aspiratoare mult mai bune ca ei si in plus au produse scumpe . Un exemplu de aspiratoare (firma)
http://www.chemiclean.ro/NRV200-ro.htm , aici gasesti cam de toate .
numai bine
Pro DeLonghi:
- sunt bune( conform softpedistilor )
- are filtrare in apa
- filtrare aer
- relativ ergonomic
- usor de dezasamblat/asamblat
- filtru HEPA lavabil
Contra:
- putere de absorbtie de 290, la 1500W
- HEPA 7
- pret ~800RON
Ce vreau eu: putere de absorbtie peste 320(obligatoriu ), HEPA 10-12 lavabil(obligatoriu), fara sac( obligatoriu), filtrare in apa( de preferat ), pret 500RON +/- 100RON si una din marcile Philips( my favourite
), Samsung, Siemens...si sa fie cat mai silentios...
-
Neohori
16th November 2007, 18:55
QUOTE (shiva @ Nov 15 2007, 07:57)

Ce vreau eu: putere de absorbtie peste 320(obligatoriu ), HEPA 10-12 lavabil(obligatoriu), fara sac( obligatoriu), filtrare in apa( de preferat ), pret 500RON +/- 100RON si una din marcile Philips( my favourite

), Samsung, Siemens...si sa fie cat mai silentios...
-
E buna alegerea , doar ca filtru HEPA lavabil la fiecare spalare i-si diminuiaza calitatiile , adica i-si schimba textura initiala si in final nu mai lasa aerul sa treaca .
Pina aici toate bune si frumoase zicem ca-l schimbam , numai ca unul nou (original) depaseste 100 ron . Este exact ca si filtrul de aer al autoturismelor , pe vremuri il suflam cu aer comprimat si ziceam ca-i ok , dar in momentul cind puneai unul nou simteai diferente. Vinzatorul normal ca-ti va spune ca te va tine cel putin 10 ani , si ca la ei este cu 20 ron si ca-s prosti ca nu rezista . Cel mai bine e sa afli codul filtrului si sa-l cauti cit costa , iar daca intradevar nu e scump cumpara-l.
numai bine