k750i nu ai mai merge tastatura s-a stricat dupa 10 zile

bony20cm

Am telefonul cumparat dupa 11 august si pe 20 sera numai mergea sa bat nimik la tastatura ciudaat am scos bateria si am bagat-o iar imi cerea pinul si nu puteam sa il introduc caci numai mergea tastatura telefonul din cand in cand mai batea singur nisite taste 7 , 8 , 0 da decat atat. Imi puteti spune ce problema ar avea si cauza din care s-a stricat nu a fost scpaat decat cu 1 seara inainte iar dupa ce l-am scapat mergea perfecat si erea o distanta super mica si cand s-a strikat pur si simplu il aveam in buzunar.
Bobby_ro
De unde la-i luat, nu are garantie?

bony20cm
Am garantie dar momentan nu am factura fiscala el e cumparat pe firma iar propietarul firmei momentan e in grecia ... Stie cineva cum sta treaba cu factura fiscala ce scrie pe acolo care e treaba cu el de ce e asa important ? Am fost la un prieten care are service gsm mi-a dar repair la niste chestii prin soft si mi-a zis ca nu e de la soft si sunt mai multe posibilitati mufa de la tastatura sa nu mai stea bine in locu ei ... si trebuie decat apasat un pik pe ea sau poate fi controleru ars integratul care se ocupa cu comenzile tastaturii dar a zis ca mai bine sa ma duc cu el la garantie ca daca il desface si nu e vb doar sa apese pisa costa destul si e si greu de gasit si inlocuit. Eream fan SE dar acum pot sa va zic decat sa aveti grija sa nu patiti la fel.
jas1
Nu e deloc o chestie generala...E doar o intamplare nefericita...
convair_long
Stai linistit! Renunta la el cat mai repede! Asta-i meteahna veche la SE. Si te asigur in proportie de 80-90% ca e din soft. Uite chiar ieri seara postasem un topic pt. unul care cerea sfaturi in privinta nehotararii lui asupra SE W800i si NOKIA 6233. Din pacate se pare ca am avut dreptate citindu-ti topicul. Pacat ca asa o firma mare nu reuseste sa puna la punct softul!
Bobby_ro
QUOTE(convair_long @ Aug 26 2006, 22:32) *
Stai linistit! Renunta la el cat mai repede! Asta-i meteahna veche la SE. Si te asigur in proportie de 80-90% ca e din soft. Uite chiar ieri seara postasem un topic pt. unul care cerea sfaturi in privinta nehotararii lui asupra SE W800i si NOKIA 6233. Din pacate se pare ca am avut dreptate citindu-ti topicul. Pacat ca asa o firma mare nu reuseste sa puna la punct softul!

Si de ce generalizezi? am si eu un k750i de cateva luni, nu are nici o problema, citeste topicul dedicat SE in 66 si nustiu cate de pagini cate are nimeni nu sa plans de aceasta problema, daca cineva a patit ce a patit asta nu inseamna ca "asa o firma mare nu reuseste sa puna la punct softul", ce pur si simplu s-a intamplat, nu ti se pare corect?
scaparici
QUOTE(bony20cm @ Aug 22 2006, 15:44) *
Am garantie dar momentan nu am factura fiscala el e cumparat pe firma iar propietarul firmei momentan e in grecia ... Stie cineva cum sta treaba cu factura fiscala ce scrie pe acolo care e treaba cu el de ce e asa important ? Am fost la un prieten care are service gsm mi-a dar repair la niste chestii prin soft si mi-a zis ca nu e de la soft si sunt mai multe posibilitati mufa de la tastatura sa nu mai stea bine in locu ei ... si trebuie decat apasat un pik pe ea sau poate fi controleru ars integratul care se ocupa cu comenzile tastaturii dar a zis ca mai bine sa ma duc cu el la garantie ca daca il desface si nu e vb doar sa apese pisa costa destul si e si greu de gasit si inlocuit. Eream fan SE dar acum pot sa va zic decat sa aveti grija sa nu patiti la fel.

Off-topic: Ce limba frumoasa avem si ce ne mai batem joc de ea!

On-topic: Nu prea inteleg problema ta, dar am sa banuiesc!
A intrebat cineva DE UNDE l-ai luat. Ar merita sa stim; e important!
Poti sa te duci la service autorizat SE si fara factura! Asa am facut eu; nu m-a intrebat nimeni nimic de factura.
Parerea mea e ca se va inlocui...

Numai bine!

aiptek
QUOTE(convair_long @ Aug 26 2006, 22:32) *

uite un fan nokia care isi baga nasu...e un caz particular mai, citeste topicu dedicat acestui telefon si o sa vezi ca nimeni nu se plange de el, dar sa fim seriosi
Ruleta
QUOTE(aiptek @ Aug 27 2006, 11:57) *
uite un fan nokia care isi baga nasu...e un caz particular mai, citeste topicu dedicat acestui telefon si o sa vezi ca nimeni nu se plange de el, dar sa fim seriosi

Cum adica isi baga nasu? Nu are voie sa-si scrie parerea? De unde stii ca-i fan Nokia? Poate omul este F. priceput si cum a scris ceva cum i s-a pus capac.
aiptek

QUOTE(Ruleta @ Sep 2 2006, 15:12) *
Cum adica isi baga nasu? Nu are voie sa-si scrie parerea? De unde stii ca-i fan Nokia? Poate omul este F. priceput si cum a scris ceva cum i s-a pus capac.

ma indoiesc death.gif
EPoX
care le are cu far manager sa imi zica si mie ca vreau sa intre 1-2 chestii
ddumyy
Eu am un k750 si n`am avut decat o problema cu el, a patit ceva placa de baza, si a fost nevoie sa o schimb. Bine ca era in service tongue.gif Dar sunt sigur ca a fost intamplator, am prieteni care`l au de atata timp, l`au mai si scapat, si inca se tine bine. Depinde si de norocul fiecaruia
aiptek
QUOTE(ddumyy @ Sep 3 2006, 01:14) *
Eu am un k750 si n`am avut decat o problema cu el, a patit ceva placa de baza, si a fost nevoie sa o schimb. Bine ca era in service tongue.gif Dar sunt sigur ca a fost intamplator, am prieteni care`l au de atata timp, l`au mai si scapat, si inca se tine bine. Depinde si de norocul fiecaruia

si asta e drept, depinde si cum ai grija de el, dar sa il ai si sa il tot scapi pe jos pana se face praf si dupa aia sa strigi ca se k750i sucks, ca nu e bun deloc inseamna ca persoana respectiva e tampita rau de tot, ar trebui sa isi lege telefoanele de gat... laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
convair
QUOTE(aiptek @ Aug 27 2006, 11:57) *

Doamne fereste! Am zis doar ca sunt putin subiectiv pt. ca sunt fan Nokia de ani de zile. Asta nu inseamna ca nu apreciez si un brand ca SE, au un progres formidabil, dar, din pacate, au totusi inca probleme cu softul, poti sa zici orice, ma poti trimite sa citesc orice review, nu ma impresioneaza. Spun doar ca e meteahna veche, probabil ramasa de la Ericsson. Adu-ti aminte de probleme gen 2618 si 2628 care, in momentul in care se bloca softul, nu mai lua nici o comanda si nu aveai ce face decat sa-l restart-ezi. Si pot continua cu exemple gen T-28 care a fost o adevarata pacoste, T-68 la fel si mai sunt. E drept, problema a fost redusa simtitor dupa fuziunea cu Sony, dar nu in totalitate. Am prieteni in oras care au centre de depanare de tel. mobile si treb. sa spun ca in afara tel. care vin cu defecte datorate socurilor mecanice, trantiri etc., restul, in prop. de 60-65% sunt tel. SE cu probleme de soft. Modele atat vechi cat si mai noi. Repet, asata nu inseamna ca nu apreciez, de ex. dotarile ,designul si altele. Poti da un exemplu de un SE care a fost atat de popular ca, sa zicem, Nokia 5110? Nu cred ca poti. Si nu imi aduc aminte de vreun Nokia care sa fi avut atatea probleme de soft. Asta e! Este doar parerea mea si atat. Nu incerc sa influentez pe nimeni. Asteapta si ai sa vezi ce telefoane vor iesi din alianta Nokia-Siemens, Siemens care fac tel.mai bune ca SE in ceea ce priveste funct. soft-ului, dar mai complicate ca org.
aiptek
QUOTE(convair @ Sep 6 2006, 11:34) *
Doamne fereste! Am zis doar ca sunt putin subiectiv pt. ca sunt fan Nokia de ani de zile. Asta nu inseamna ca nu apreciez si un brand ca SE, au un progres formidabil, dar, din pacate, au totusi inca probleme cu softul, poti sa zici orice, ma poti trimite sa citesc orice review, nu ma impresioneaza. Spun doar ca e meteahna veche, probabil ramasa de la Ericsson. Adu-ti aminte de probleme gen 2618 si 2628 care, in momentul in care se bloca softul, nu mai lua nici o comanda si nu aveai ce face decat sa-l restart-ezi. Si pot continua cu exemple gen T-28 care a fost o adevarata pacoste, T-68 la fel si mai sunt. E drept, problema a fost redusa simtitor dupa fuziunea cu Sony, dar nu in totalitate. Am prieteni in oras care au centre de depanare de tel. mobile si treb. sa spun ca in afara tel. care vin cu defecte datorate socurilor mecanice, trantiri etc., restul, in prop. de 60-65% sunt tel. SE cu probleme de soft. Modele atat vechi cat si mai noi. Repet, asata nu inseamna ca nu apreciez, de ex. dotarile ,designul si altele. Poti da un exemplu de un SE care a fost atat de popular ca, sa zicem, Nokia 5110? Nu cred ca poti. Si nu imi aduc aminte de vreun Nokia care sa fi avut atatea probleme de soft. Asta e! Este doar parerea mea si atat. Nu incerc sa influentez pe nimeni. Asteapta si ai sa vezi ce telefoane vor iesi din alianta Nokia-Siemens, Siemens care fac tel.mai bune ca SE in ceea ce priveste funct. soft-ului, dar mai complicate ca org.

mai nu zic ca e adevarat dar nici fals. eu unu am avut se o gramada si stiu de problemele de soft pe care le au, am avut si 1018, 2628, t68, etc, si stiu ce probleme au avut.ma mira faptul ca la se k750 care il am acum dupa update de soft absolut nici o problema de genu asta nu are. intradevar nokia de ala 5110 am avut si eu unu si mai am pe undeva unu intr-un sertar, dar ii moarta bateria.era beton telefonu ala la vremea lui.dar daca e pana acolo nu gasim azi un telefon perfect, care sa ii satisfaca pe absolut toti.
loveparade
Tin sa te contrazic. Nu e nici o problema cu soft-ul. E din "hardware" daca se poate numi asa in cazul telefoanelor. E controlerul de la tastatura ars. Iara impreuna cu el se mai pot arde si alte circuite de ajungi sa schimbi toata placuta de baza.. cum spunea cineva mai sus: fiecare dupa norocul fiecaruia.

Edit: pfff am raspuns unui topic din 2006 si abia acum am observat.
crysty2k5
http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=42997

Use the motherf***in' SEARCH !
antidote
Mda.. Inchis
Reclama
Am verificat si e pe bune! La job.ro se dau super premii: 8 Sony Vaio, 8 HTC-uri cu Windows si GPS si 16 iPod-uri Nano de 8Gb.
Si culmea, daca le spui si prietenilor tai ai sanse mai mari de castig
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.