QUOTE(convair @ Sep 6 2006, 11:34)

Doamne fereste! Am zis doar ca sunt putin subiectiv pt. ca sunt fan Nokia de ani de zile. Asta nu inseamna ca nu apreciez si un brand ca SE, au un progres formidabil, dar, din pacate, au totusi inca probleme cu softul, poti sa zici orice, ma poti trimite sa citesc orice review, nu ma impresioneaza. Spun doar ca e meteahna veche, probabil ramasa de la Ericsson. Adu-ti aminte de probleme gen 2618 si 2628 care, in momentul in care se bloca softul, nu mai lua nici o comanda si nu aveai ce face decat sa-l restart-ezi. Si pot continua cu exemple gen T-28 care a fost o adevarata pacoste, T-68 la fel si mai sunt. E drept, problema a fost redusa simtitor dupa fuziunea cu Sony, dar nu in totalitate. Am prieteni in oras care au centre de depanare de tel. mobile si treb. sa spun ca in afara tel. care vin cu defecte datorate socurilor mecanice, trantiri etc., restul, in prop. de 60-65% sunt tel. SE cu probleme de soft. Modele atat vechi cat si mai noi. Repet, asata nu inseamna ca nu apreciez, de ex. dotarile ,designul si altele. Poti da un exemplu de un SE care a fost atat de popular ca, sa zicem, Nokia 5110? Nu cred ca poti. Si nu imi aduc aminte de vreun Nokia care sa fi avut atatea probleme de soft. Asta e! Este doar parerea mea si atat. Nu incerc sa influentez pe nimeni. Asteapta si ai sa vezi ce telefoane vor iesi din alianta Nokia-Siemens, Siemens care fac tel.mai bune ca SE in ceea ce priveste funct. soft-ului, dar mai complicate ca org.
mai nu zic ca e adevarat dar nici fals. eu unu am avut se o gramada si stiu de problemele de soft pe care le au, am avut si 1018, 2628, t68, etc, si stiu ce probleme au avut.ma mira faptul ca la se k750 care il am acum dupa update de soft absolut nici o problema de genu asta nu are. intradevar nokia de ala 5110 am avut si eu unu si mai am pe undeva unu intr-un sertar, dar ii moarta bateria.era beton telefonu ala la vremea lui.dar daca e pana acolo nu gasim azi un telefon perfect, care sa ii satisfaca pe absolut toti.