cabinet ginecologie

ferris

Unde gasesc un cabinet medical cu un ginecolog foarte bun in bucuresti ?
spare-me
biomedica

Ana_Karr
In nici un caz Biomedica ! Sunt incompetenti, servicii proaste, preturi foarte mari si nejustificate pt "calitatea" pe care o ofera !
Le-am fost eu "clienta" (ca pacienta nu ma puteam numi la ce "servicii" mi-au oferit, desi eram la necaz, si aveam nevoie de profesionalism).
Daca cineva vrea servicii medicale de proasta calitate la preturi astronomice, sa mearga la Biomedica (imi pot argumenta afirmatiile) .

ferris, deobicei medicii ginecologi buni, ii gasesti prin circuit inchis (recomandari) sau pur si simplu prin noroc .

Pe site-urile dedicate viitoarelor mamici, sunt tot felul de topuri ale medicilor ginecologi. Le gasesti si pe Google. Te poti orienta acolo .
spare-me
In nici un caz Biomedica ! Sunt incompetenti, servicii proaste, preturi foarte mari si nejustificate pt "calitatea" pe care o ofera !
Le-am fost eu "clienta" (ca pacienta nu ma puteam numi la ce "servicii" mi-au oferit, desi eram la necaz, si aveam nevoie de profesionalism).
Daca cineva vrea servicii medicale de proasta calitate la preturi astronomice, sa mearga la Biomedica (imi pot argumenta afirmatiile) .

chiar te rog sa ti le argumentezi.
prietena mea merge acolo cam de 5 ani la ginecologie si n-a avut niciodata vrea problema de nici un fel. un consult e 35 de lei iar un bpn e tot 35 de lei..deci preturile astronomice unde sunt ?
poate-ai avut tu ghinion, dar chiar si asa nu e cazul sa fii atat de inversunatasi sa improsti cu noroi...
eu am numai experiente placute la biomedica, si deloc la preturi astronomice.
asa ca poate ne iluminezi si pe noi prin ce calvar ai trecut
spare-me
nu mai pot edita, dar as vrea sa adaug...
sa nu crezi c-am scris postul anterior cu malitiozitate, ca biomedica nu e a lu' mama-mare sa ii iau eu apararea.
pur si simplu eu n-am dat niciodata peste intamplari nefericite, poate-am fost mai norocos.
daca ai trecut prin momente nefericite acolo, mai bine ne spui ca sa stim de ce sa ne ferim.
imi pare rau totusi, sper ca esti ok acum
apollo_expert
Ma intereseaza si pe mine un cabinet aici in Constanta pentru o amica de a mea. Multumesc anticipat. cool.gif
Ana_Karr
QUOTE(spare-me @ Aug 22 2006, 08:01) *
chiar te rog sa ti le argumentezi.
prietena mea merge acolo cam de 5 ani la ginecologie si n-a avut niciodata vrea problema de nici un fel. un consult e 35 de lei iar un bpn e tot 35 de lei..deci preturile astronomice unde sunt ?
poate-ai avut tu ghinion, dar chiar si asa nu e cazul sa fii atat de inversunatasi sa improsti cu noroi...
eu am numai experiente placute la biomedica, si deloc la preturi astronomice.
asa ca poate ne iluminezi si pe noi prin ce calvar ai trecut

E greu sa descriu, fara sa expun problema in detaliu, dar incerc .
M-am prezentat, dupa ce mi-am facut programare, la dr Luca (profesor conferentiar, - dar iesit la pensie , din spitalele de stat de prin `89 - are doar rol onorific la Polizu).
Ii expun "problema" mea, si-i prezint un teanc de analize, in care toate valorile erau in parametri normali = eram sanatoasa tun !
Si ce-mi zice ? Hai sa te programez pt o interventie la Polizu, ca ai in sange niste anticorpi, care ar fi fi bine sa nu -i fi avut . Eram cu lectiile facute, si stiam ca acei anticorpi, ii poate avea 3/4 din populatie. Doar nu traim in epubrete sterile, si mai mancam si pe strada, si la restaurante si la un gratar la iarba verde (din alimentatie proveneau - mai exact din carnea nepreparata in conditii de sterilitate maxima). Nu reprezentau nici un pericol (la titrul la care erau - nici laboratorul nu-i marcase pt o atentie speciala) , si este posibil ca de acei anticorpi sa nu mai scapi niciodata. Sa-i ai in sange cat traiesti.
L-am intrebat cum sa fac o interventie ireversibila, doar din cauza unor anticorpi inofensivi . "Pai ai vreo 10 ani de zile, sa vezi daca dispar si sa incerci din nou" . Eram muta ! Imi organiza el viata si sufletul.

Eram un car de nervi, si l-am intrebat daca nu-mi face o ecografie, ca sa vedem despre ce discutam si pt ce ma programeaza. El ma programa, eventual ma prezentam la Polizu, ma "deschidea" si vedeam la fata locului daca "diagnosticul" pus de mine este corect ? "Aaaaaa, nu ! Pt ecografie faci alta programare" .
Consultatia a durat 5 min fix, in care am discutat in contradictoriu, el tinand cu tot dinadinsul sa fac un act ireversibil care-mi putea marca viata definitiv . A costat 1.350.000 . Pt ce banii astia ?

Pt ca nu ma saturasem de Biomedica, sun seara sa-mi fac programare pt ecografie .
Faptul ca ecografia, nu ti-o fac la orice consultatie, este o nota proasta pt ei . Cum sa discuti despre ceva, cand nu ai ecografii, radiografii, orice fel de imagini ? Suntem in evul mediu ? Orice cabinet de cartier are ecograf in sala de consultatie !
Sunt programata peste o saptamana la ecografie la pretul de 1.200.000 lei (la orice spital din Bucuresti, te prezinti la ora 9 dimineata la Ecograf, si-ti face ecografia cu 300.000 lei). Intreb si cum o cheama pe dr. care-mi face ecografia, ca sa o caut pe net, sa vad ce specialitate are . D-na dr nu avea nici o specializare, avea doar compententa in ecografie. Am sunat din nou, sa intreb daca d-na dr este ginecolog obstetrician . Nu era ! Bine, atunci cine ma supravegheaza de-a lungul timpului, ca d-na dr nu avea dreptul legal nici sa-si dea cu pararea despre problema mea. "Pai cu rezultatele de la ecograf, faceti alta programare la un medic ginecolog" . Nu era mai corect ca medicul ala ginecolog, sa vada cu ochii lui despre ce e vorba ? De ce sa citeasca niste notite ? Toti medicii ginecologi buni fac si interpreteaza ecografii, altfel nu ar putea munci in acea specialitate .

In fine, Biomedica, pt mine este culmea serviciilor proaste . Poate am avut eu ghinion, de un medic, care trebuia sa stea de vreo 20 de ani, acasa. Dar si serviciile sunt proaste : de ce sa nu fii examinat complet la orice consultatie? De ce trebuie sa platesti in plus si sa te reprogramezi (pierzi saptamani) pt investigatii care ti se cuvin pt punerea unui diagnostic corect ? Daca pana afli diagnosticul afectiunea evolueaza si timpul nu-l mai poti da inapoi ? De ce sa fii investigat de dr, care nu au dreptul sa puna un diagnostic (referitor la d-na care face ecografia si atat) ? De ce sa ti se impuna un tratament cu care nu esti de acord, la un spital de stat ? Pai daca vroiam sa merg la Polizu, mergeam singura, nu mai treceam si pe la Biomedica.

In fine, erau mai multe ... dar mi-au mai trecut nervii de atunci. Au trecut vreo 7 luni !

Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.