fmcareeste
21st August 2006, 21:13
Vreau sa cumpar o combina frigorifica marca Platinium dar problema este ca nu stiu mai nimik despre firma asta. Nici tara de origine, nici cum se pricep baietii astia la frigidere sau alte lucruri de genul asta. Intrebarea mea este daca are sau a avut careva sau inca mai are vreo scula platinium cum ii merge sau daca stie careva cate ceva despre firma asta.
eXpander
7th September 2006, 21:53
Eu lucrez intr-un magazin de electrocasnice si am de a face toata ziua cu produse Platinium. Sincer sa fiu, nici eu nu stiu de unde vine firma, dar pot sa va zic ca in Romania cei care se ocupa de brand-ul Platinium sunt baietii de la Romanel ( www.romanel.ro ). Ei sunt importatori si ei se ocupa si de service.
Eu personal am un cuptor cu microunde Platinium de vreo 4 ani si nu am avut nici o problema cu el. Nici nu l-am folosit prea mult, dar nu mi-a facut niciodata figuri. Sunt multumit de el.
Ideea e ca produsele Platinium sunt destul de ieftine (cel putin la noi in magazin...) si nu stiu cat de fiabile sunt, dar cel putin la televizoare si dvd-playere au produse foarte bune si foarte ieftine. In ceea ce priveste electrocasnicele, avea dreptate aionaro cand zicea sa te orientezi catre ceva cu traditie, dar in nici un caz inspre Arctic. Eu personal iti recomand Electrolux (pentru cei care nu stiu, e prima firma de electrocasnice din LUME - lansata in 1912 - si ei au inventat aspiratorul). Ca si fiabilitate nu se compara cu Arctic care, de cand au fost cumparati de Beko, nu mai sunt ceea ce au fost. Nu mai fac produse care sa tina 20-30 de ani... Sau daca totusi ti se pare prea scump Electrolux (sau macar Whirlpool), atunci incearca un Indesit sau Zanussi. Zanussi produce gama mai accesibila de electrocasnice (apartine de concernul Electrolux).... la fel si Indesit (apartine de Merloni impreuna cu Ariston, din care Ariston produce gama de top iar Indesit gama accesibila). Eu zic ca n-o sa regreti un Zanussi sau un Indesit.
Totusi, eu personal am incredere in produsele Platinium, desi nu prea stiu multe despre ele.
Bafta!
Pa!
imblanzitoruldelei
8th September 2006, 01:14
QUOTE(aionaro @ Aug 22 2006, 10:19)

din cate stiu eu Platinium este a doua marca a grupului LG.
Cea mai mare aberatie auzita pe tema asta.
Marca PLATINIUM apartine firmei ROMANEL si sunt produse fabricate in CHINA si asamblate in Ro.
Frigiderele sau combinele vin deja asamblate .
Totusi alaturand marca PLATINIUM cu brandul LG este o mare favoare pentru romanasi.
Tinand cont de topic , mie mi se par frigiderele Platinium slabe calitativ si performant.