Oldies but goldies!!!
Pages: 1, 2, 3

Paxus

masina mea preferata e un sl 300

versiune hardtop
Paxus
si versiune cabrio...

H725
VW T1 - numit si Bulli in Germania

Fabricatie: 1963
Capacitate cilindrica: 1500cmc
Putere: 44 CP

PS Poza anuntului e numai pt date tehnice, nu e o reclama... fiind din iulie, precis nu mai e valabil.
cstroie
@Paxus: superba alegere.
Eu: Cobra. Fara discutie.
Paxus
imi pare bine ca s-a redescoperit acest thread coolspeak.gif
Yoda
@H725: am condus asa ceva, mai noua cu vreo 10 ani. Extraordinara masina!
Stiu pe cineva care a mers la Paris cu asa ceva, prin '92 - '93. Cu o saltea de dormit in spate. A facut tot drumul dus-intors, fara probleme tehnice.

Intr-adevar, fiabilitate germana la masinutele astea...
Ossiriss
1965-Ford-Mustang-Fastback-Cammer - My LIFE:)

H725
Autotehnica 2003, Timisoara. Pe linga masinile noi au avut si vreo 3 oldtimere... aici un mercedes, din pacate nerestaurat.

Yoda: Bulli era bazat pe vw broscuta, motorul identic, poate printre primii fabricanti de masini care au facut modele cu plaforme comune, pt reducerea costurilor. Modelul urmator, T2, il folosesc inca multi agricultori din romania si cara tone de legume cu el... depasind cu mult sarcina utila proiectata.
Ossiriss
Si vrei sa spui ca tie iti place barca aia?

Ma rog...nu te c.ci in gusturile omului!
romaximusro

1992 italdesign columbus, un proiect propus lui bmw care l-a refuzat pe motiv ca nu ii reprezinta. Ei bine dupa 13 ani , revin asupra ideii avand de gand sa construiasca un crossover sportiv. Detalii si poze aiciClick to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment
romaximusro
1992 italdesign columbus, un proiect propus lui bmw care l-a refuzat pe motiv ca nu ii reprezinta. Ei bine dupa 13 ani , revin asupra ideii avand de gand sa construiasca un crossover sportiv. Detalii si poze aici

Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment
H725
Aici parca se postau poze cu Oldies but goldies, nu masini noi si inexistente!

Imi place barca aia, era S class-ul acelor ani!
romaximusro
te referi cumva la columbus? biggrin.gif
H725
Oldtimer prin definitie trebuie sa fie parca cu vechime peste 30 ani si sa nu se (mai) produca. Dacia nu se stie cind o sa fie oldtimer, atit timp cit inca se produce papucul.
kimi
masinile corvette din anii 60-70 coolspeak.gif
Cristist50
Ufff.
Minunile de acum cateva zeci de an pe care le plac. Asa ceva mi-ar place la mine in garaj ...

Chevrolet Pick-up (1951):
Click to view attachment

Ford Mustang Cabrio (1965):
Click to view attachment

Ford Mustang Clasic (1961):
Click to view attachment

Chevrolet Corvette (1968):
Click to view attachment

Chevrolet Corvette Convertible (1963, 340CP):
Click to view attachment

Cadillac Convertible (1957):
Click to view attachment

Ford Mustang (1967). Poze frumoase gasiti aici: http://www.veafotoaqui.com/mustang67.html
sorin mok
Tot Anglia e cea mai tare:
denis.m
Miura......Lamborghini Miura
sorin mok
DA, Marcello Gandini e un zeu. A desenat și la Maserati.
ynocentzya
inlove.gif
vis-a-vis
Porsche 550 Spyder

Ford GT 40

Mini Cooper
sorin mok
inlove.gif
djl
Mă, voi vreți să mă ucideți cu mașinile astea?! death.gif

Ador mașinile vechi... dar deocamdată nu am bani de una. Visez la un "Mercedes" Diesel din anii '50-'80, la un Cady din anii '80 (pe cât posibil tot Diesel) și la o Volga biggrin.gif Prefer să dau 6.000-8-000 de euri pe un Mețan din ăla vechi (și paote după aia 1.000-2.000 de euro pe piese și reparații) decât pe o mașină nouă. Mașinile noi mi se par puke.gif și cred că m-aș simți nasol când conduc una.
adid22
Mercedes Grooser,cu o tehnologie hidraulica de la suspensie pana la inchiderea geanurilor si usilor.
Citroen DS ,care in anii 60 dispunea de suspensie hidraulica (chiar functionabila) si faruri adaptive.

LE:un model care se produce cu aproximativ acelasi design de 40 de ani incoace nu apare aici.De ce?

'
supramax
QUOTE (djl @ Jul 28 2008, 17:49) *
Mă, voi vreți să mă ucideți cu mașinile astea?! death.gif

Ador mașinile vechi... dar deocamdată nu am bani de una. Visez la un "Mercedes" Diesel din anii '50-'80, la un Cady din anii '80 (pe cât posibil tot Diesel) și la o Volga biggrin.gif Prefer să dau 6.000-8-000 de euri pe un Mețan din ăla vechi (și paote după aia 1.000-2.000 de euro pe piese și reparații) decât pe o mașină nouă. Mașinile noi mi se par puke.gif și cred că m-aș simți nasol când conduc una.

aprob dar nu diesel

si eu iubesc masinile vechi , sunt superbe

ca sa nu mai vb de ferrari ala de la Top Gear din 1957 parca de arata mai frumos ca tot universul.

astea vechi sunt facute cu pasiune si cu dedicatie si nu vor murii niciodata.

astea noi sunt la numar si cu asta basta.

nimeni o sa si aduca aminte de noul C classe sau de noul seri 3 , dar cu siguranta nu se va uita de 1963 S 600 cu care s au plimbat numai sefi de stat , dictatori si oameni super puternici.
Reclama
Am verificat si e pe bune! La job.ro se dau super premii: 8 Sony Vaio, 8 HTC-uri cu Windows si GPS si 16 iPod-uri Nano de 8Gb.
Si culmea, daca le spui si prietenilor tai ai sanse mai mari de castig
Pages: 1, 2, 3
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.