combina frigorifica Beko cdp 7640

Aikon

Are cineva acest model Beko CDP 7640
As vrea sa il cumpar dar oscilez intre el si Indesit ban 33 NFP
Ambele sunt NO FROST dar beko e mult mai accesibil ca pret.
As dorii daca aveti ceva vreo opinie despre modelul de Beko sau alt mode de combina NO Frost pana in 1400
gabip
QUOTE(Aikon @ Aug 20 2006, 19:25) *
As dorii daca aveti ceva vreo opinie despre modelul de Beko sau alt mode de combina NO Frost pana in 1400

Eu am Beko NDP 9660 WD de un an de zile si sunt foarte multumit. Silentios, n-are pic de gheata.. De consum nu stiu ce sa zic, ca il copleseste AC-ul. tongue.gif
Dupa ce am cumparat-o am aflat ca s-ar face la Gaesti, firma e turceasca si ar fi varianta mai ieftina a lui Whirlpool. Nu stiu daca e asa, dar deocamdata sunt multumit.

aionaro
QUOTE(gabip @ Aug 20 2006, 20:18) *
Eu am Beko NDP 9660 WD de un an de zile si sunt foarte multumit. Silentios, n-are pic de gheata.. De consum nu stiu ce sa zic, ca il copleseste AC-ul. tongue.gif
Dupa ce am cumparat-o am aflat ca s-ar face la Gaesti, firma e turceasca si ar fi varianta mai ieftina a lui Whirlpool. Nu stiu daca e asa, dar deocamdata sunt multumit.

si eu am Beko NDP 477 care este varianta noua a lui 9660. il am de vreo 4 zile, si merge super. silentios, volum enorm, design ergonomic, afisaj electronic, dozator de apa. pretul - 18 milioane
m-a tentat si modelul 7640, pe care il gasisem la 12,5 milioane la o firma pe net, insa nevasta-mea vroia ceva mai mare. insa poti sa fii sigur la banii astia este cel mai ieftin "no frost" existent la noi pe piata.
Aikon
Va mutumesc pt. sfaturi l-am cumparat azi din Carefour, soseste maine sa speram ca merita, L-am vazut si eu pe cel de pe net dar e din baia mare si nu mai trimit in alte localitati frigidere si oricum trebuia platit transportul asa ca tot pe la pretul asta ajungeam.
whoswho69
Acum 2 saptamani mi-am luat de la FLANCO o combina frigorifica BEKO K386WD+. Au adus-o flacaii pana la etajul 1, totul ok, dar ce sa vezi? Manerele (identice, ambele cu dimensiunea intre gauri de 215 mm), in pungi sigilate, nu se potrivesc decat la usa de sus (frigider), distanta intre gaurile de la usa de jos (congelator) fiind de 255 mm. E cu usi reversibilie, am zis ca o fi o greseala, dar si partea cealalta e la fel. Am citit instructiunile, dar acolo nu scrie ca trebuie sa masori manerele cand cumperi combina. Am sunat la magazin, unde mi-au zis ca problema se rezolva la service. A doua zi am fost la service, unde un nene mi-a luat datele si mi-a spus ca vorbeste la fabrica si…o sa ma sune el… Nu m-a sunat nici in ziua de azi.
Am trimis un e-mail la office@arctic.ro, in care explicam problema. La fel, nici un raspuns.
Am sunat la Arctic call center, unde am sesizat din nou problema, mi-au dat un numar de inregistrare al sesizarii si au zis ca ma suna in max. 3 zile si vine la domiciliu cineva de la service. Nici nu m-a sunat, nici n-a venit nimeni!!! Tre' sa ma grabesc, in 3 ani expira garantia. Acum am dat un mail la OPC, poate se rezolva ceva. Ce ma sfatuiti? Alt maner? Alte gauri? Alta usa? Alta combina? Alta firma? Sarma, sfoara, scotch sau superglue? Poate ca Arctic Gainaresti de Dambovita ar trebui s-o lase mai moale cu reclama pe la TV si cu banii economisiti sa angajeze CTC-isti (ca si-asa e somaj mare in Gaesti) sau sa deschida niste service-uri prin Constanta, ca deocamdata e numai unul din cate stiu eu... In rest, va recomand cu ,,multa caldura" combinele frigorifice MADE IN ROMANIA. Parerea mea!
remyx
In link-ul care ti s-a dat lumea se plange de finisarea produsului.

Eu nu stiu cum e produsul. Dar iti vei lua o teapa mare pentru ca ai garantia la Arctic.

uite ce am patit eu :
http://forum.softpedia.com/index.php?showt...7&hl=ARCTIC
flaviudsi
QUOTE (Aikon @ Aug 20 2006, 18:25) *

Nu iti recomand Indesit, eu am cumparat exact acest model, s-a defectat dupa 5 luni si de cateva zile umblu cu garantia in brate de la o firma la alta. De la service-ul Indesit-Ariston mi s-a spus sa nu ma astept sa fiu contactat saptamana aceasta, ca au multe sesizari si nu fac fata. Oare chiar asa de proaste sa fie produsele indesit, incat nu fac fata tehnicienii? Deci nu stiu daca merita sa cumperi un produs care nu iti poate oferi suport.

Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.