Carti comandate pe internet
Pages: 1, 2, 3, 4

sugar

Stie cineva care e site-ul cel mai serios in ceea ce priveste comandarea de carti pe net? Daca se poate sa imi dati mai multe detalii cu atat mai bine.

Multumesc anticipat
intrare
QUOTE(sugar @ Aug 20 2006, 18:47) *
Stie cineva care e site-ul cel mai serios in ceea ce priveste comandarea de carti pe net? Daca se poate sa imi dati mai multe detalii cu atat mai bine.
Multumesc anticipat

Salut.

Humanitas are site aici, este unul din cele mai serioase saituri. Pe langa cartile editate de ei mai gasesti aici si carti de la alte adituri. Reducerea aplicata de site e 10-15%

Polirom are site aici. E bine sa te abonezi la newsletterul lor pentru ca ai saptamanal reduceri de 30% la multe carti. Daca esti atent si urmaresti aproape toate cartile lor le poti lua cu 30% reducere. In plus au anual o promotie cu carti la 1Euro.

Editura Trei are site aici. Se ofera 15% reducere si o carte gratuita la alegere dintr-o serie. Editura axata in special pe psihanaliza & co.

Editura Nemira are site aici. Ofera reduceri de 10-15% sau chiar pana la 30%. De asemenea au promotii de carti la 1 Euro.

Editura Paralela45 are site aici. Ofera reducere de 10% si au carti la preturi mai accesibile decat Humanitas.

Editura EST are site aici. Se ofera 20% reducere. Este singura editura care mi-a ambalat cartile in folie din aceea antisoc cu bule clapping.gif

Editura Teora are site aici si nu ofera reduceri. Siteul e slab.

Editura Tehnica are site aici. Nu ofera reduceri. Mai mult trebuie sa adaugi si TVA la pretul afisat. Carti mai scumpe ca media dar au o colectie itneresanta - Taifas.

Din cele enumerate mai sus toate platesc costul transportului ramburs pana la client. Mai putin Tehnica si Teora. Eu am cumparat carti de la toate acestea si nu am avut nici o problema. Riscul e sa mai primesti carti indoite pe la colturi, asta depinde si de Posta Romana.

Mai sunt si alte edituri, cei care au cumparat de la ei pot sa spuna cat sunt de seriosi.

krossfire
Ai uitat-o pe cea mai ieftina pana acum - Antet :

http://www.antet.ro/

O editura cu un site foarte practic :

http://www.curteaveche.ro/

Evident, ar mai fi si motorasul de cautare :

http://www.raft.ro/

Si alt motoras de cautare :

http://www.librarie.net

Sau de ce nu, o colectie de carti private (de fapt mai multe) :

http://www.cartiprivate.as.ro/

P.S : Poate se-ndura vreun moderator si da pin topicului asta wink.gif ?
iulian.dronca
De adaugat Editura RAO.
Ofera reduceri si au un program de fidelitate.
Epurica
Confirm pentru profesionalismul celor de la Ed. Trei si Polirom. In ceea ce priveste Nemira, inca astept comanda facuta acum 6 zile. mellow.gif Nici un mail, nici un nimic. Sa vedem. sleep.gif
Mai era un site- anticariat.ro. insa vad ca este in constructie.
Alt site: aici
cici2003
QUOTE(Epurica @ Sep 8 2006, 02:39) *
Confirm pentru profesionalismul celor de la Ed. Trei si Polirom. In ceea ce priveste Nemira, inca astept comanda facuta acum 6 zile. mellow.gif Nici un mail, nici un nimic. Sa vedem. sleep.gif
Mai era un site- anticariat.ro. insa vad ca este in constructie.
Alt site: aici

Din cate imi amintesc eu Nemira nu ofera e-mail de confirmare a comenzii precum cei de la Polirom sau Humanitas. Doar expediaza cartile si gasesti avizul in cutia postala.
Epurica
QUOTE(cici2003 @ Sep 8 2006, 16:05) *
Din cate imi amintesc eu Nemira nu ofera e-mail de confirmare a comenzii precum cei de la Polirom sau Humanitas. Doar expediaza cartile si gasesti avizul in cutia postala.

Da, am aflat si eu..

Oh, dar vai, ce am gasit in cutia postala dupa doua saptamani de la comanda? huh.gif Un biletel de dragoste de la editura Nemira. Screw them, nu mai iau carti der la ei. Trei imi aduce cartile in 5-zile maxim o saptamana. sleep.gif

amma
first.gif Polirom+RAO + Humanitas
liz
voi ati comandat carti de pe net de la editurile astea si chiar a functionat?

cam in cat timp de la comanda ati primit cartile si cum ati facut plata?
codruta

QUOTE(liz @ Nov 8 2006, 08:57) *

Eu am comandat pana acum de la Polirom, dar cred ca ma las de sportul asta pentru ca de multe ori am avut parte de erori pe pagina de net (vreo 2 comenzi neonorate pana acum) si sistemul de colet cu plata ramburs a inceput sa ma scoata din sarite. Chiar, e asa greu sa foloseasca o firma de curierat? Nu am intotdeauna timp sa ajung la posta si coletul nu il poate ridica altcineva numai pe baza talonului (deh, practici comuniste, parerea mea). Sincer, cred ca merita pentru reduceri sau daca comanzi undeva de la 5 carti in sus, dar in rest parca tot mai placut e sa iti alegi o carte de pe raftul unei librarii.
Epurica
QUOTE(liz @ Nov 8 2006, 08:57) *

Cum adica "si chiar a functionat"? w00t.gif
Trei, Polirom, Humanitas, sunt edituri mari. Eu am comandat de la primele doua si am fost foarte multumita. In maxim 5-7 zile mi-a venit coletul, niciodata nu s-a intamplat sa fie vreo eroare smile.gif iar ultima data, in frenezia si bucuria "cumparaturilor", am uitat ca una dintre cartile pe care le comandasem o aveam deja. Trimis mail, cerut scoaterea acelei carti din comanda, am primit imediat mail si cartea a fost scoasa. smile.gif
Plata e ramburs. Posta la mine e aproape. Total bliss. proud.gif
DeathRipple
toate comenzile online au fost onorate. nici un fel de problema, la nici un site la care am facut comanda. in general caut cartea, nu ma intereseaza editura smile.gif de aceea nu retin nici una. plata la primirea cartii.
ema27
www.cartinoi.ro - toate editurile intr-un singur loc si preturi acceptabile
costaan
Un lucru bun şi util. 7 zile, ramburs. Comenzi, numai pe site-urile care dau mesaj de confirmare.
franti18
in 2 zile a ajuns coletu la posta. sunt multumit de www.cartionline.ro
Monicagd
Am comandat de pe www.nationalgeographic.ro, trimitand comanda prin fax fiindca nu au un sistem online de comenzi. Cartea a venit dupa o saptamana si un telefon dat.
Cei de la Humanitas in schimb au fost foarte prompti.

As fi curioasa daca cineva a comandat de pe amazon care sunt taxele vamale la carti...
mihaicris
QUOTE(Monicagd @ Nov 24 2006, 15:11) *
Am comandat de pe www.nationalgeographic.ro, trimitand comanda prin fax fiindca nu au un sistem online de comenzi. Cartea a venit dupa o saptamana si un telefon dat.
Cei de la Humanitas in schimb au fost foarte prompti.

As fi curioasa daca cineva a comandat de pe amazon care sunt taxele vamale la carti...

Eu am luat de pe Amazon, de mai multe ori.
Nu sunt taxe vamale la carti.
SE7EN
Eu am luat de pe Amazon, de mai multe ori.
Nu sunt taxe vamale la carti.

Aproximativ in cat timp ajung cartile ? Poti sa dai mai ulte detalii despre amazon.com ca vreau sa cumpar si eu ceva carti de acolo.
mufa
QUOTE(SE7EN @ Nov 27 2006, 11:09) *
Aproximativ in cat timp ajung cartile ? Poti sa dai mai ulte detalii despre amazon.com ca vreau sa cumpar si eu ceva carti de acolo.

Eu am comdandat o carte de pe amazon.co.uk și mi-a ajuns în vreo 2 săptămîni.
dave
despre ed Polirom, ca sa ai reducere si FARA TAXE POSTA trebuie sa ai suma de la 45 RON (450.000 lei vechi)

daca comanzi la pret de sub 45 RON , se percepe 2,80 ROn (taxa postala)
Inainte de asta, nu se aplica atunci taxa postala si putem comanda orice carte indiferent de pret cu reducere 30% daca esti membu Polirom....

acum nu mai comand carti Polirom si prefer sa cumpar de la librarii (diferenta de pret este foarte mica cu exceptia sumei de peste 45 RON )decat sa astept o saptamana sau chiar 2 saptamani la posta
cerbra
am comandat si eu de la alibris. Cartile vin cam in 4 saptamani. Ce-i drept, acum 5 saptamani am comandat mai multe si imi vin separat. Chiar azi am ridicat de la posta un pachet. Dar mai sunt inca multe de venit. Asa ca dureaza f mult.
Epurica
Alt site descoperit, serios: Stilus

Am facut comanda la raft.ro. Taxa de expediere de 8RON. Din pacate, o carte care imi trebuie tare mult am gasit-o doar aici... deadtongue.gif Cica vineri vine. mellow.gif
allkatraz
QUOTE(codruta @ Nov 8 2006, 14:27) *
Eu am comandat pana acum de la Polirom, dar cred ca ma las de sportul asta pentru ca de multe ori am avut parte de erori pe pagina de net (vreo 2 comenzi neonorate pana acum) si sistemul de colet cu plata ramburs a inceput sa ma scoata din sarite. Chiar, e asa greu sa foloseasca o firma de curierat? Nu am intotdeauna timp sa ajung la posta si coletul nu il poate ridica altcineva numai pe baza talonului (deh, practici comuniste, parerea mea). Sincer, cred ca merita pentru reduceri sau daca comanzi undeva de la 5 carti in sus, dar in rest parca tot mai placut e sa iti alegi o carte de pe raftul unei librarii.

Polirom e cea mai prompta in livrari. Urmeaza Humanitas si Nemira. Polirom e ok si din alt punct de vedere: am reducere lifetime de 30%, indiferent de numarul de carti dintr-o comanda.
PET
Pana acum am comandat de pe:
Polirom - Acum 1 an de zile parca. Cartea a ajuns rapid, in schimb alte detalii nu mai tin minte
Librarie.net - E fain ca au si anticariate. Mi-am luat o carte despre fotografie de prin anul 1970. Cartea era in stare perfecta.
Amaltea - Mi-am luat 2 vomule din cele 3 carti cu Warcraft. Nu am platit taxe postale iar cartile au ajuns in 3 zile. Ah, si am avut si reducere de 5% smile.gif Acum ma tenteaza sa-mi comand de la ei si niste carti din seria Star Wars.

Chiar asa. cum e cu Amazon.com? Platesti cu cartea de credit? Platesti cand ajunge acasa? Ce taxe postale mai sunt?
mianna
QUOTE(PET @ Dec 18 2006, 00:48) *
Chiar asa. cum e cu Amazon.com? Platesti cu cartea de credit? Platesti cand ajunge acasa? Ce taxe postale mai sunt?

cu cartea de credit, si platesti in plus transportul. ei dau ca termen de livrare cam o luna, dar si mie mi-au ajuns cam in doua saptamani.
Reclama
Te intereseaza detaliile? CRV-ul de la Honda face diferenta!

Trepte laterale, proiectoare cu ornamente cromate, scut anterior, protectie portbagaj. Mai multe detalii aici.
Pages: 1, 2, 3, 4
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.