Va rog frumos sa ma ajutati cu o informatie , de unde pot lua si eu drivere pentru placa de sunet de la un Sony Vaio ? ... pls pls pls
spare-me
Aug 19 2006, 21:28
ripper
Aug 20 2006, 20:18
QUOTE(spare-me @ Aug 19 2006, 22:28)

Nu fi nervos, e si el incepator... si a intrebat saracul! Asa sunt unii, vor link-ul mura-n gura, le e lene sa caute singuri!
poolcas
Oct 1 2006, 13:20
Ma poate ajuta cineva cu driverele de la laptop...am incercat pe www.sony.com , dar nu ma lasa sa le scot si pe google nu am gasit nimic
Va multumesc anticipat
ia vezi daca scrie si ceva cu "VGN"... si da seria aia aici.... Asta daca mai esti interesat de drivere
Apropo... cum de nu ai cd original la el? 
Bafta!
phoenix20
Sep 8 2007, 23:00
Am si eu un sony vaio vgn-n325e (PCG-7Y2L) luat de cateva zile. Am sters vista si am pus Xp Sp2 dar nu am driver la el si nu gasesc nicaieri. stie cineva unde as putea gasi drivere de xp pt acest laptop pt ca pe site-ul de la sony nici macar nu exista acest model. sau o ultima solutie ar fi sa instalez vista de pe partitia lui dar nu stiu cum se face. va multumesc
gajiu_fain
Sep 28 2007, 14:40
Am luat acest laptop, vreau sa pun si XP pe el (vine cu VISTA)
Pentru video (GeForce 7400) am gasit, pentru retea am gasit, pt wifi am gasit.
Am pierdut o zi intreaga pe net cautand driveri pt :
- placa de sunet
- tastele multimedia
- WEB CAM motion eye
- touch pad, unde scrollul nu merge.
Multumesc anticipat "binevoitorilor"
queensoft
Sep 28 2007, 14:51
Daca nu sint pe site-ul oficial, nu prea ai noroc.
Eventual, vezi ce model de placa de sunet este (Realtek etc.) si poate ai noroc.
Tastele si touchpad... nu prea cred.
Poate si la webcam... dar slabe sanse...
gajiu_fain
Sep 28 2007, 14:59
dar nu este un program free care sa se uite ce componente am si sa caute el pe net diverse alternative ?
Un fel de find drivers ....
gajiu_fain
Sep 28 2007, 15:10
Pe site-ul astora de la SONY, producatorul nu da drivere decat pentru VISTA.
Interesant e ca si kiturile preinstalate cu care vine nu merg pe VISTA, zice ca am o versiune de Windows incompatibila cu softul..... "super tare frate"
Sunetul este sigma high definition blablabla...
morandi3
Oct 14 2007, 15:01
Recovery DVD pentru Sony VAIO VGN−FZ11Z unde pot gasi asa ceva?
Daca nu ai facut dvd-urile de recovery de ce nu incerci un install de SO pe curat? Daca nu ma insel, in cutie vine un dvd bootabil cu win Vista
morandi3
Oct 14 2007, 15:14
laptopul nu ii al meu, ii imprumutat
si nu stiu daca are cd-ul original
..sau macar sa pot face de VAIO Recovery TOOL ca sa pot accesa hidden partition
morandi3
Oct 14 2007, 15:47
nu stiti pe hidden partition de la vaio ii si windows-ul?
xxvirusxx
Oct 14 2007, 15:55
daca tot vrei sa instalezi vista uite aici pentru el ca e foarte greu
morandi3
Oct 14 2007, 16:21
cum adica ii foarte greu?
Si totusi recovery utility reinstaleaza si windows-ul, nu?
narciszu
Oct 14 2007, 18:18
Te pot ajuta. E chiar posibil sa ne putem ajuta reciproc. Cauta-ma pe YM cu acelasi ID.
xxvirusxx
Oct 14 2007, 22:18
am uitat sa continui ca nu e foarte greu de cautat...drivere pt el asta daca instalezi tot vista, daca vrei xp o sa te chnui putin mai multa pana le gasesti
yana_gianina
Oct 25 2007, 21:25
Buna. Am primit si eu un laptop Sony Vaio, din Japonia modelul VGN-CR60B. Avea instalat Windows Vista in japoneza. Insa, eu nu prea ma descurc cu japoneza, asa ca am instalat Xp in engleza. Acum am o problema, nu am toate driverele.. si nu am nici un cd. Ma poate ajuta cineva sa imi spuna de unde pot lua driverele? Va multumesc
-Sisu-
Oct 27 2007, 13:25
De unde pot lua si eu un Recovery CD pt Fz21m ...... ca am incercat sa bag windows`u si acuma cand il aprind zike ca sa intrerupt o operatiune si ca vrea Recovery Cd ori Media Cd ....... sau care poate sa ma ajute cum si ce trb sa fac sa ajung iar in windows
neo_logic
Nov 23 2007, 13:25
modelul este sony vaio PCG - 7L1M va rog o mana de ajutor nu am gasit niciunde driverele, macar cel de la placa de retea ca sa am net sa le poata cauta singur windowsul
variante:
1) pui un everest, afli ce componente ai si cauti pe site-urile producatorilor
2) Poti instala o placa de retea pe PCMCIA sau USB si poti accesa internetul si cauti drivere asa
remetey
Dec 5 2007, 11:08
QUOTE (phoenix20 @ Sep 8 2007, 23:00)

Am si eu un sony vaio vgn-n325e (PCG-7Y2L) luat de cateva zile. Am sters vista si am pus Xp Sp2 dar nu am driver la el si nu gasesc nicaieri. stie cineva unde as putea gasi drivere de xp pt acest laptop pt ca pe site-ul de la sony nici macar nu exista acest model. sau o ultima solutie ar fi sa instalez vista de pe partitia lui dar nu stiu cum se face. va multumesc
vezi daca mai ai partitia de recovery , daca nu cauta un bootabil de vista , instaleazal si noteaza componentele pe o foaie placa de baza sunet video etc , sau daca tot ai vista instalat te poti pune sa cauti pe net drivere le pentru xp ,
si eu am un vgn fz 11 m , si cam o saptamana am cautat drivere de xp , in afara de webcam am gasit tot si merge , nu 100 % pentru ca modelul e nou , o sa apara in viitor probabil mai multe drivere
btw daca stie cineva un driver de nvidia 8400 M GT pe 64 de biti ca eu nu am gasit , vroiam sa pun vista x64 dar nu gasesc driver pentru video, in rest merita pe 64 de biti ca lucreaza mai fast
Am unit toate topic-urile SONY/VAIO despre drivere!
Postaži aici cereri, probleme, etc! Nu mai deschideži alte topic-uri separate!
xxvirusxx
Jan 2 2008, 21:04
Driverele sunt pentru xp pentru un laptop Sony Vaio VGN-FZ21M si contine:
-video
-wireless
-LAN
-chipset
-SATA
-card reader
Descarcati arhiva de aici.
Da-ti pe FREE inserati codul din imagine si download. Il puneam pe un site dar cred ca mai primeam un WARN
asa ca este pe Rapidshare. Daca nu este downloadat in 90 de zile v-a fi sters.
Pentru sunet parca este SigmaTel STAC9872AK dar inca nu l-am gasit.
Da-ti o bere cine are modelul asta
Toamna se numara... ofertele. Noi ti-o oferim pe cea mai buna !
In perioada 22 septembrie - 22 noiembrie orice sistem sau notebook Maguay, echipat cu Microsoft Windows Vista si Office 2007 are un pret special, prin partenerii Maguay.
Afla detalii acum!
|
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.