Ceva nou - Concurs SEO!
Pagini: 1, 2

nhg

Am gasit ceva cu totul nou la noi si anume Concurs SEO. Pare destul de interesant.
Aici este link-ulchml.ro/seo-concurs.php. Voi ce parere aveti?
Ciprian Sorlea
QUOTE(nhg @ Aug 18 2006, 17:13) *
Am gasit ceva cu totul nou la noi si anume Concurs SEO. Pare destul de interesant.
Aici este link-ulchml.ro/seo-concurs.php. Voi ce parere aveti?

Hmmm.. cum ai dat de pagina asta?

nhg
QUOTE(Ciprian Sorlea @ Aug 18 2006, 17:20) *
Hmmm.. cum ai dat de pagina asta?

de pe phorum.ro - http://phorum.ro/thread5709.html
dcc24496
Acest concurs este intr-adevar ceva nou pt piata romaneasca.
Thumbs-up pt CHML pentru acest concurs SEO !
Krumel
Personal nu il consider un concurs SEO, mai degraba o prosteala a celor ce vor...ceva si nu situ ce.
Gasiti discutii relevante pe phorum.ro
zuppy
haha, geniala idee a celor de la lx ! laugh.gif
ofera un premiu care poate parea maricel, dar in schimb castiga backlink-uri care ii ajuta sa castige mult mai multi bani. concursul de fapt e doar o acoperire.

tin sa-i felicit, serios, buna idee au avut smile.gif
dcc24496
Nu cred ca e vorba de nici o "acoperire", nici unul din site-urile promovate in acel cod HTML nu au bannere publicitare, cel putin eu nu am vazut decat auto-reclama intre site-urile lor si cam atat.

pstefan75
QUOTE(dcc24496 @ Aug 19 2006, 22:47) *
Nu cred ca e vorba de nici o "acoperire", nici unul din site-urile promovate in acel cod HTML nu au bannere publicitare, cel putin eu nu am vazut decat auto-reclama intre site-urile lor si cam atat.

Castiga o gramada de backlinkuri de la siteuri care timp de 4 luni vor incerca sa ajunga pe prima pozitie pentru o fraza la care google returneaza 0(zero) rezultate.

Daca merge bine la sfarsitull concursului toate siteurile care rezulta la cautare pe google vor avea link catre ei.

Siteurie lor cresc f mult si isi vand singuri reclama apoi, nu apeleaza la altii.

Exemplu: Sa zicem ca ai un site de stiri sportive. Si cand cauti pe google "stiri sportive" primele 100 de siteuri (toate) au link catre siteul tau (tot de stiri sportive) eeeeeeeeee

zuppy are dreptate. Dar, ... bravo lor. Daca as avea bani, maine as face si eu un concurs seo si cu participare internationala, nu doar din Romania.

@zuppy: tin sa-i felicit, serios, buna idee au avut smile.gif

Ideea nu este a lor. Exista concursuri de seo care tin cont si de MSN si Yahoo si Google. Premiile sunt mii de euro. Unele chiar pun conditia (in regulamentul concursului) ca cel care iese pe primul loc (premiul - peste 10.000 euro sau usd) sa cedeze si siteul respectiv.
tentis
chml srucnoc - fraza de cautare
again

bleah, romanu` tot roman
tentis
poate pentru ei, srucnoc reprezinta ceva
dcc24496
QUOTE(tentis @ Aug 20 2006, 13:48) *
poate pentru ei, srucnoc reprezinta ceva

Cam toata lumea care a facut o anagrama la viata lui sau l-au preocupat alte jocuri ale mintii s-a prins ca srucnoc = concurs scris pe dos.
Expertu
Era clar ca chml srucnoc = concurs chml.

De fapt ei merg pe aceeasi ideea de pana acum a concursurilor. O fraza cunoscuta si proprie lor, scris invers, pentru ca au mare sansa sa nu existe nici un rezultat.

Nu e ceva lame cum zic altii. Nici copiere nu este. Este ceva practic si util.
justtupeu
ppscsilvius, total de acord.. Pentru rezultate pe termen lung, natural is the way to go.. smile.gif
Elmo
Mi se pare o idee buna cui nu iar trebuii de craciun 15 milioane nu ? si nu am nimic de pierdut ca trebuie sa le pun lor un link ...
again
ce tare ar fi sa castige softpedia, sigur are mai multe link-uri externe decat oricare alt site inscris

@courage sau @monitox , inscrieti-va in concurs cu pagina asta si premiul il oferiti intr-un concurs organizat pe aria asta

edit: deja e pe primul loc
pstefan75
Oricum e putin aiurea regulamentul :

"Pagina ce participa in concurs este una singura nu tot site-ul. De exemplu: daca doriti sa participati cu pagina ww.xyz.ro/concurs.html aceasta este pagina pe care o veti trece la campul URL atunci cand va veti inscrie in concurs. Daca va veti inscrie in concurs cu www.xyz.ro atunci va trebui sa optimizati codul acestei pagini. La concurs nu participa un intreg site ci doar o singura pagina!"

Trebuia sa se participe cu un domeniu sau un subdomeniu la concurs, nu cu o pagina. Daca paticipi cu un subdomeniu, sa zicem, si esti pe primul loc la aceasta cautare dar pe data de 20 dec (parca) site-ul tau nu este pe locul 1 cu indexul ci cu alta pagina din acel domeniu, ai pierdut.

Poti tu sa iesi pe primele 10 locuri cu alte pagini, daca pe 11 e exact o pagina inscrisa in concurs, aceea a castigat.
pstefan75
Pe alta parte insa :

- Concurentii se pot inscrie cu oricate site-uri distincte in concurs insa va primi numai premiul aferent celei mai bune pozitii atinsa in google (Ex: concurentul X are site-uri pe locurile 2,4 si 9; va primi doar premiul 2 nu si premiul aferent locurilor 4 si 9)

Daca inscriu la concurs toate cele x pagini ale subdomeniului pe care il folosesc pentru concurs, le accepta?!
again
pai inscrie linkul http://forum.softpedia.com/index.php?showt...154845&st=0
pstefan75
QUOTE(again @ Aug 22 2006, 12:30) *

laugh.gif

Si dupa aceea, tot postez aici, cer sfaturi si asa mai departe, ca sa fie cat mai popular.

Eventual intru din 5 in 5 minute si postez pe ce loc se afla in cautari, ce sa mai, un fel de 3 joburi full time.

Pentru 1500 de ron, aproximativ 425 de euro - 106 / luna. - SUPER !!! w00t.gif

puke.gif

Sa fim seriosi. Daca vrei sa participi la concurs, iti faci un subdomeniu, postezi informatii si optimizezi pagina.
Si cand ai timp, o data sau de 2 ori pe saptamna, sa zicem, mai pui cate ceva. Tu cat ai lucra la un site cu 100 euro/luna, care dupa 20 decembrie, s-ar putea sa nu-l mai folosesti deloc(daca mai are si srucnoc in nume/link). Sau o iei de la capat cu optimizarea lui pentru altceva.
Krumel
O parere despre acest “concurs SEO” Chml srucnoc

No offense partilor implicate.
autosos
hy hy hy biggrin.gif
tocmai am refuzat un site pentru a fi inscris la mine in director pe motiv ca avea o pagina referitoare la acest concurs.
le astept pe urmatoarele. hy hy hy biggrin.gif
parerea mea e ca e un concurs imoral
Dan55
Mai imoral este postul tau ca ai pus link spre director. Chia mult mai imoral.
hy hy hy biggrin.gif
drhyperlaur
QUOTE(Krumel @ Aug 22 2006, 14:10) *
O parere despre acest “concurs SEO” Chml srucnoc

No offense partilor implicate.

sper sa fie permisa si parerea mea despre drhyperlaur.lx.ro

QUOTE("Regulament")
NU SUNT permise link-urile decat cele catre articole de interes relevante si din surse consacrate !
Expertu
QUOTE(drhyperlaur @ Aug 23 2006, 20:30) *
sper sa fie permisa si parerea mea despre drhyperlaur.lx.ro/

Nu ti-a ajuns un domeniu.com ?

PS: Nu ma deranjeaza parerea ta, din pagina ta. Fiecare avem opinii si ni le putem exprima intr-un mod propriu si personal.

Eu consider spam ceea ce se face aici (si inbox-ul meu iti poate demonstra asta: pe langa cele 900 de mail-uri spam zilnice, mai primesc 5 despre chml srucnoc) si atat.
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.