Stie cineva care sunt urmatoarele orase in care se va introduce 3G si care este planul lor in legatura cu 3G-ul pe termen scurt si mediu?
QUOTE(jovan @ Aug 17 2006, 23:48)

Stie cineva care sunt urmatoarele orase in care se va introduce 3G si care este planul lor in legatura cu 3G-ul pe termen scurt si mediu?
Aceeasi intrebare pun si eu?
In orase mijlocii? Suceava,Botosani,Piatra Neamt?
Vrem 3G
Frankie
Aug 20 2006, 00:16
In metropole precum medgidia , tandarei , pascani sau borsa se va ajunge cu 3g ?
tao980
Aug 20 2006, 15:35
Cred ca in Suceava mai repede vom avea 3G de la Orange decat de la Vodafone.
inside_spy
Aug 20 2006, 16:01
În viitorul apropiat, va fi extinsă acoperirea 3G pe DN1, pe porțiunea dintre localitățile București - Ploiești - Câmpina - Brașov, în Alexandria, Călărași, Drobeta Turnu-Severin, Giurgiu, Reșița, Târgoviște, Târgu Jiu și celelalte orașe de dimensiuni medii în care Vodafone este lider de piață.
QUOTE(tao980 @ Aug 20 2006, 16:35)

Cred ca in Suceava mai repede vom avea 3G de la Orange decat de la Vodafone.
aici ai dreptate,suceava e orange 
Fac un update la site-ul de la Catedrala-bloc bebelusul si indata e orange 3g in suceava,abia astept 
QUOTE(inside_spy @ Aug 20 2006, 17:01)

În viitorul apropiat, va fi extinsă acoperirea 3G pe DN1, pe porțiunea dintre localitățile București - Ploiești - Câmpina - Brașov, în Alexandria, Călărași, Drobeta Turnu-Severin, Giurgiu, Reșița, Târgoviște, Târgu Jiu și celelalte orașe de dimensiuni medii în care Vodafone este lider de piață.
Daca ne luam dupa precizarea ta"Vodafone-lider de piata",inseamna ca in Suceava,si in general in partea de nord a Moldovei,nu va fi,prea curand,acoperire 3G!
Cosconor
Aug 20 2006, 20:29
Inside_spy, la ce retea te refereai ? Orange ?
QUOTE(Cosconor @ Aug 20 2006, 21:29)

Inside_spy, la ce retea te refereai ? Orange ?
Cosconor citeste bine
scrie clar Vodafone
Cosconor
Aug 20 2006, 21:06
Pai da, dar :
QUOTE(inside_spy)
...3G pe DN1, pe porțiunea dintre localitățile București - Ploiești - Câmpina - Brașov...
E de mult acoperire Vodafone 3G pe acolo ! 
Asta m-a bagat în ceata...

Eu sunt din Giurgiu si aici la multi li s-a bagat pe gat extraoptiunea 3G care costa 3 $ si nu o pot folosi in totalitate pentru ca alea 10 min de vindeo nu ai cum sa le folosesti.Si uite asa vodafone ia banii fara sa ofere nimic.
sorinsirbu
Aug 20 2006, 23:17
QUOTE(jovan @ Aug 21 2006, 00:11)

Eu sunt din Giurgiu si aici la multi li s-a bagat pe gat extraoptiunea 3G care costa 3 $ si nu o pot folosi in totalitate pentru ca alea 10 min de vindeo nu ai cum sa le folosesti.Si uite asa vodafone ia banii fara sa ofere nimic.
Acum aud prima oara asa ceva.Cine le-a bagat pe gat extraoptiunea cu de-a sila si le-a luat si 3$/luna?
Vorbesti aiurea.Daca au telefon compatibil 3G e si normal sa se conecteze pe 3G da nu le ia nici un ban si nu au acces la serviciile 3G decat daca isi activeaza optiunea 3G.
geojoking
Aug 20 2006, 23:34

n-as zice fara sa ofere nimic. intreaba pe persoanele cu pricina cu cat mai ieftin au luat telurile 3G ...
inside_spy
Aug 20 2006, 23:48

Da, ai dreptate! Sunt mulți abonați Vodafone acolo, dintre care destui au opțiunea 3G, dar o au ca urmare a achiziționării unui telefon 3G la preț special... Deși habar n-am ce nevoie au de telefoane 3G deocamdată...
QUOTE(inside_spy @ Aug 21 2006, 00:48)

Da, ai dreptate! Sunt mulți abonați Vodafone acolo, dintre care destui au opțiunea 3G, dar o au ca urmare a achiziționării unui telefon 3G la preț special... Deși habar n-am ce nevoie au de telefoane 3G deocamdată...
Pai poate omul nu ia telefonul neaparat pt 3G si pt ca toate tel noi acum au 3G.

Din cate stiu eu,acoperirea 3G se opreste pe undeva prin Ghimbav... Ar fi de presupus ca ar trebui sa se extinda inspre Codlea, Fagaras, Sibiu... Nu stiu daca se fac teste, insa mi s-a intamplat ca, pentru o clipa, sa-mi apara 3G pe telefon la Dumbravita, localitate situata la peste 20 km de Brasov...
Poate avem o surpriza si da melcul Orange peste melcul Voda in "goana nebuna" de a extinde acoperirea 3G.
QUOTE(tao980 @ Sep 8 2006, 15:51)

Poate avem o surpriza si da melcul Orange peste melcul Voda in "goana nebuna" de a extinde acoperirea 3G.
In suceava se lucreaza la un nou site de orange de vreo 1 luna de zile,am vazut ca i-au montat deja si antene,ce m-as amuza daca ar fi orange 3G,inainte de vodafone
Trebuie sa-mi mai fac un abonament cu minute incluse si exact asta astept: sa vad care din cei 2 operatori da drumul primul la 3G in Suceava. La respectivul imi fac abonamentul cu minute incluse si cu optiunea 3G cu ceva volum de date incluse. Sper sa nu trebuiasca sa astept mai mult decat sfarsitul anului 2006.
vodafone_ro
Sep 9 2006, 13:28

3 G in Targu Jiu? Yupppyyyy
ma duc des in targu jiu trebuie sa imi iau telefon 3 G
QUOTE(vodafone_ro @ Sep 9 2006, 14:28)

3 G in Targu Jiu? Yupppyyyy
ma duc des in targu jiu trebuie sa imi iau telefon 3 G

S-ar putea sa aduca 3G si in Giurgiu cat de curand.Ieri am vazut ca erau pe un bloc turn cei de la vodafone si montau niste antene de 900 mhz, 3 antene puse cate una pe o latura a unui bloc si nu una langa alta.Aceste antene au stativ dublu adica mai suporta inca o antena care se poate sa fie 3G.Aseara cand am iesit in oras parca am vazut o antena din aia mica 3G dar era prea intuneric sa confirm acest lucru.
FireEyes
Sep 9 2006, 14:46
In TarguJiu vodafone isi pregatesc si un magazin propriu, deci sunt sanse foarte mari pentru 3g in tgjiu.
QUOTE(FireEyes @ Sep 9 2006, 15:46)

In TarguJiu vodafone isi pregatesc si un magazin propriu, deci sunt sanse foarte mari pentru 3g in tgjiu.
La mine in oras e magazin propriu Vodafone de un an si tot degeaba ca nu e 3G
bogdancri
Sep 9 2006, 15:09
Si in Slatina am inteles ca se lanseaza in curand 3G
QUOTE(FireEyes @ Sep 9 2006, 15:46)

nu-i valabil in suceava este magazin vodafone,de pe vremea Connex-ului,ar cam fi de 1 an si jumatate
si nimic 3G,numai un nou bts de 900mhz langa magazinul lor pentru densificare in Centrul orasului....
FireEyes
Sep 9 2006, 18:18
QUOTE(huafa @ Sep 9 2006, 16:55)

nu-i valabil in suceava este magazin vodafone,de pe vremea Connex-ului,ar cam fi de 1 an si jumatate
si nimic 3G,numai un nou bts de 900mhz langa magazinul lor pentru densificare in Centrul orasului....
am avut si eu o presupunere, s-ar putea sa ai dreptate.
dar acum cu planurile lor de extindere, mai stii ?
Te intereseaza detaliile? CRV-ul de la Honda face diferenta!
Trepte laterale, proiectoare cu ornamente cromate, scut anterior, protectie portbagaj.
Mai multe detalii aici.
|
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.