QUOTE(gabip @ Sep 12 2006, 20:06)

Aia cu parintii e discutabila, pentru ca intervine limitarea de varsta (foarte probabila, pentru un credit pe 25 de ani).
Aia cu maritul e cam fantezie, pentru ca daca ti-l mareste, asa ramane, inapoi nu va mai scadea salariul, deci nu cred sa ii convina patronului. Sigur, exista varianta unei mariri a netului, sub forma de prime/bonusuri, dar si la astea firma plateste impozit, pe care ar trebui sa le suporti tu, prin prisma "intelegerii". E mai mult decat nerentabil.
Adeverintele se cer pe 3 luni, nu pe 6, iar unele banci, greu de aflat, fac o reverificare a veniturilor, dupa n luni. Una care stiu sigur ca face este ABN, una care nu face este HVB.
Cu maritul depide de cum te intelegi cu administratorul firmei si de cum poti semna contractul de munca ante-datat.
Impozitele in plus le poti suporta chiar tu, daca vrei, nu cred ca firmei nu i-ar conveni niste bani "in plus". E nerentabil dar ar putea fi o solutie.
Adeverintele se cer si pe 6 luni. Volksbank si Transilvania cer. Iti zic din experienta proprie.
Dupa acordarea creditului nu mai au ce sa iti faca din moment ce iti platesti ratele... Bine, aici depinde si de ce scrie in contractul semnat cu banca. Eu nu pot promite ca voi avea acelasi venit si luna viitoare...