vreau o schema simpla pt un emitator si receptor radio pt a aprinde un bec de la distanta
sau macar una IR
ceva gen telecomanda de alarma pt automobil, un singur buton e suficient (desi nu ar strica sa aiba mai multe
)
370677271050152
Aug 31 2003, 10:20
Din pacate una radio nu am gasit, mai caut
hmm...asha ceva era prin tehnium...o sa caut,da' sa sti k schemele sunt nasoale(tehnologie invechita)...cu multe piese. am vazut una facuta de cineva cu 3 butoane...si avea pe receptor 2-3 CI si 2-3 piese pe langa...pe cand in tehnium era o schema de o pagina..
softeam
Sep 1 2003, 11:15
Vezi la Conex Electronic, pe str. Maica Domnului! Aia au telecomenzi si receptoare pt. alarme auto. A luat un coleg si merge super si de la 20...25m
mai! baiatu' vrea sa o faca singur, sa fie simpla - cred ca excludem microcontrolerele de aici - si voi il trimitetzi la cumparaturi de chesti care sunt gata frumoase sin carcase.
Comentarii de genu "era o schema" in nush' ce revista sau mai shtiu eu unde nu-i vor dervide telecomanda.
Si tzie, tzi-e lene sa aprinzi becu' ala fara telecomanda ?!?
Indianu
Oct 25 2003, 21:06
si pe mine m-ar interesa asa ceva...daca aveti totusi vreau sa imi aratati o schema ca vreau sa fac asa ceva
ma gandeam ca deja aveti asa ceva
ia o prajina
treaba cu prajina era aplicabila la un televizor Sport , la bec nu prea merge
tine papuci langa pat... si cand ai nevoie... jap! un pantof in intrerupator!
Hazard
Oct 13 2004, 18:41
Cred ca asta e ceea ce iti trebuie tie. Pare usor de construit si ... ieftin.
http://www.aaroncake.net/circuits/irremote.htm
Si eu vroiam sa ma apuc sa-l fac, dar nu prea gasesc timp sa ma duc dupa piese. Daca te apuci de treaba, spune-mi si mie ce-ti iese.
Spor la treaba!
vata_pa_batz
Oct 13 2004, 19:47
Partea de emitator e OK! La partea de receptie au complicat treaba inutil. Se poate folosi pina la iesirea amplificatorului IC1 totul, C4 legat la masa si in continuare iesirea 6 a amplifului legata cu baza unui tranzistor digital te tip BCR116. In colectorul tranzistorului partea de DC a unui Relais. Atentie la dioda necesara pentru mentinerea curentului in Relais dupa decuplare!
dacuburebista
Oct 13 2004, 19:51
exista deja in oras
BorisFlokow
Oct 13 2004, 20:02
Am vazut pe la Connex Electronic pe Maica Domnului niste telecomenzi cu tot cu receptor gata facute, si erau fff. dragutze (cu 1-2 canale - butoane) si care erau exact ca cele de alarma auto.
nelu F
Oct 14 2004, 09:28
In revistele Conex Club sunt date schemele si desenele de cablaj atat pt receptoarele cat si pt emitatoarele respective pe care le comercializeaza firma.
alicumircea
Oct 14 2004, 15:04
pannther
Oct 15 2004, 20:48
SAU POTI INCERCA CEVA CU UN RECEPTOR IN IR+ UN BISTABIL SI UN RELEU!
AM INCERCAT EU CEVA SI IN LOC DE BISTABIL AM PUS UN uC !!!
A MERS
FOLOSESTE UN BISTABIL!
IP-XCENTRIC
Oct 20 2004, 22:35
Si eu ma gandeam ca am nevoie de o astfel de telecomanda!dar vreau s-o cumpar!
MOTIV:-stau intr-un bloc tare intunecat si nu vad sa bag cheia in broasc..... pensionarii din bloc fac economii .....m-am gandit initial sa iau un bec care
se aprinde cand treci pe langa el.....dar nu vreau sa platesc eu confortul pensionarilor.
Asa ca o astfel de telecomanda e ideala pt mine.
Intrebari:-pot cumpara mai multe telecomenzi pe care sa le folosesc eu si familia mea?
-Cat costa o astfel de jucarie?
-(eventual poate cineva gasi timp sa-mi dea adresa exacta d la magazinul d la MAICA DOMNULUI?)
-Pot pune orice tip de bec(de frigider/sau obisnuit-60W?)
-Trebuie sa cumpar transformator pt instalatie sau are inclus in kit?
Scuze pt nestiinta!
Toamna se numara... ofertele. Noi ti-o oferim pe cea mai buna !
In perioada 22 septembrie - 22 noiembrie orice sistem sau notebook Maguay, echipat cu Microsoft Windows Vista si Office 2007 are un pret special, prin partenerii Maguay.
Afla detalii acum!
|
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.