Oferta noua DIGI TV
Pagini: 1, 2, 3, 4

eugen 07

QUOTE(Norbyke @ Jan 10 2007, 03:09) [snapback]2297419[/snapback]
Cablul care vine de la LNB intra in primul receiver - intrarea LNB IN, iar din primul receiver din iesirea -LNB OUT se leaga cablul la al doilea receiver la intrarea LNB IN, mai scurt, trebuie sa realizez o retea, precum bateriile la o telecomnda, polul - la pulul +, si a.m.d. ( +-+-+-+-) astfel poti lega un numar nelimitat de receiverre la acelasi LNB.. dar la al 3 lea receiver, programele TV se pot duplica... Pt orice eventualitate sa nu legi 2 receivere la LNB cu un splitter, ca risti sa prajesti LNB-ul, ca fiecare receiver da curent de 24 volti la LNB, 2 receivere dau 48 tongue.gif 3.... dau deja foc smile.gif)) Bafta tongue.gif Instalator Autorizat DigiTV - Oradea

Stimabile!
tensiunea de polarizare a LNB este de 18V pentru H si de 14V pentru polarizarea V.Conexiunea care ai incercat sa o "explici"se realizeaza in IF(frecvent intermediara;950-2150Mcs)asa ca ...nu-ti trebuie LNB dublu
piri
QUOTE(Norbyke @ Jan 10 2007, 03:09) [snapback]2297419[/snapback]
Cablul care vine de la LNB intra in primul receiver - intrarea LNB IN, iar din primul receiver din iesirea -LNB OUT se leaga cablul la al doilea receiver la intrarea LNB IN, mai scurt, trebuie sa realizez o retea, precum bateriile la o telecomnda, polul - la pulul +, si a.m.d. ( +-+-+-+-) astfel poti lega un numar nelimitat de receiverre la acelasi LNB.. dar la al 3 lea receiver, programele TV se pot duplica... Pt orice eventualitate sa nu legi 2 receivere la LNB cu un splitter, ca risti sa prajesti LNB-ul, ca fiecare receiver da curent de 24 volti la LNB, 2 receivere dau 48 tongue.gif 3.... dau deja foc smile.gif)) Bafta tongue.gif Instalator Autorizat DigiTV - Oradea

Mda, facut de la LNB in primul recever(LNB IN), de la LNB OUT pleaca un cablu in priza de perete care comunica cu alte camere.Din alta camera trag cablu in revere-ul 2(LNB IN) si merge bine cu 2 recevere.Problema mea este acum ca nu mai pot folosi priza TV de perete in ea fiind semnal de LNB si pot obtine semnal la un alt TV numai daca am un nou recever.Eu mai foloseam de ex. un cablu din video out in priza de perete si ce vedea primul recever vedeau toate prizele de perete existente in casa.Pot combina intr-un fel cele 2 semnale.Adica sa am si semnal LNB pe traseu dar si semnal normal video de la primul recever?

slroro
QUOTE(redbloodedw @ Apr 25 2007, 09:48) [snapback]2749091[/snapback]
Are cineva idee ce s-a mai intamplat cu oferta pt receivere? Am cautat pe siteul lor dar nu am gasit nimic despre asta. Parca mi-se pare prea frumos ca sa fie adevarat....
Thx!

Eu am primit de la DIGI un receptor dublu Hyundai.( pt 2 televizoare )

2 cartele + 2 telecomenzi

un singur abonament

In Timisoara au inceput sa monteze cite o antena pe bloc la care cableaza toate receptoarele.
Bugghy1978
QUOTE(slroro @ Jun 14 2007, 01:11) [snapback]2964375[/snapback]
Eu am primit de la DIGI un receptor dublu Hyundai.( pt 2 televizoare )

2 cartele + 2 telecomenzi

un singur abonament

In Timisoara au inceput sa monteze cite o antena pe bloc la care cableaza toate receptoarele.

Exact asta se intampla si in Cluj de doua luni incoace. Am inteles ca au atac puternic, cu aceasta oferta, orasele unde era prezent monopolul UPC/Astral. La mine functioneaza deja de 3 saptamani, acest decodor pentru doua televizoare si nu am nimik de reprosat decat lipsa programelor cu polarizare V. O alta veste buna este ca au inceput sa apara in oras mai multe filiale RCS-RDS unde se pot achita facturile fara a se astepta la cozi interminabile ca pana acum.
madradu
QUOTE(eugen_mt @ May 20 2007, 20:39) [snapback]2862972[/snapback]
am si eu digi tv si am incercat sa introduc alt satelit.cand dau scanare imi spune ca nu gaseste nici un emitator. ce sa fac ?sau cum?

Prima data trebuie sa fixezi antena pe satelit si apoi sa dai scanare sau sa introduci fregentele manual.
Cauta pe cineva care are o antena fixata pe satelitul care vrei, introdu o fregventa manual salvezi, mergi acasa si intorci la antena pana intra semnalul.
Simplu. peacefingers.gif
Spor la treaba.
jhonnut2
QUOTE(piri @ Jun 3 2007, 10:41) [snapback]2918681[/snapback]
Mda, facut de la LNB in primul recever(LNB IN), de la LNB OUT pleaca un cablu in priza de perete care comunica cu alte camere.Din alta camera trag cablu in revere-ul 2(LNB IN) si merge bine cu 2 recevere.Problema mea este acum ca nu mai pot folosi priza TV de perete in ea fiind semnal de LNB si pot obtine semnal la un alt TV numai daca am un nou recever.Eu mai foloseam de ex. un cablu din video out in priza de perete si ce vedea primul recever vedeau toate prizele de perete existente in casa.Pot combina intr-un fel cele 2 semnale.Adica sa am si semnal LNB pe traseu dar si semnal normal video de la primul recever?

Mai adaugi o retea de prize...
soso_l
[quote name='megafanro' date='Aug 16 2006, 17:58' post='1785680']
Acum, avem doi operatori serioși pe piața D.T.H. : Digi TV și Focus Sat . coolspeak.gif
------------------------------------

asa crezi tu dar cind faci comanda in luna ian sa vina sa iti monteze o antena si ei vin in luna aprilie de trei ori si tot fara scara si cind te oferi sa le faci rost de scara sa ajunga pina la etajul 1 sa monteze antena te lasa vorbind singur si pleaca .ce spui de asta ca iti bagi picioarele in el de jiji tv si iti iei o antena de satelit si nu mai depizi de nimeni
dry.gif dry.gif

Alin16
nu stiu care e treaba cu ei eu am sunat la ei pe data de 15 ianuarie si astazi suntem in 3 februarie se spune ca la 15 zile vin.......nu prea cred.....sa vedem poate vin maine luni .....daca nu vin nu stiu cred ca ma las pagubas smile.gif
alphabluesky
QUOTE (bigu81 @ Feb 25 2007, 17:00) *
Salut,
Exista vreo companie in afara de romsatnet, ma refer digitv,focussat,maxtv,boomtv, etc etc care se poate prinde in USA? In estul USA apropae de Atlantic la vreo 300km...bafta

nu merge nici o televiziune dth prin satelit in america satelitii europei nu bat peste ocean
dilimak3

.
andy_sz
QUOTE (alphabluesky @ Feb 5 2008, 20:11) *
nu merge nici o televiziune dth prin satelit in america satelitii europei nu bat peste ocean

Sigur??? Am auzit ca Boom se prinde pe coasta de vest... wink.gif
NeaBachus
QUOTE (andy_sz @ Feb 13 2008, 00:17) *

Merge pe orice coasta si pe orice vale:))
rz
QUOTE (andy_sz @ Feb 13 2008, 00:17) *

Satelitii Amos 2 si Amos 3 au un spot si pentru coasta de est a Americii insa nu e utilizat pentru marele public... si chiar daca ar emite, fiind la extrema (foarte jos pe orbita lor), greu va putea fi receptionat la oras... printre atatia zgarie nori biggrin.gif
amod_era
Unde gas CNN pe Digi ca pe 12718V 18400SR nu merge.Sunt utiliz de receiver Hyunday HSS NAGRA 2 pt 2 tv la tara.
Mocebon
Astept sa vina astia de la DigiTv de doua luni, si cica nu au echipamente pentru custodie.
Dar daca as fi vrut sa le cumpar, se gaseau smile.gif
Niste nesimtiti, o sa aleg alt operator de televiziune digitala.
bubalus
intrebari:
1. Digi TV Cablu are in grila programul Digi (filme...etc)
2. Daca am un splitter pt 2 televizoare... si pun decodorul pt. DigiTv Cablu doar la un televizor...pe celalat o sa am semnal analog? (pentru unul din Tv-uri nu ma intereseaza semnal digital)
multumesc aticipat
FolderBulk
QUOTE (madradu @ Nov 27 2006, 11:49) *
Platesti doua. Pe aceeasi antena ai nevoie de un LNB TWIN.

La DIGITV pentru doua receptoare (deci doua televizoare ) platesti un singur abonamanet.

La FOCUS SAT pentru doua receptoare platesti doua abonamente laugh.gif laugh.gif . Nu stiu cine va pune botul .

QUOTE (Mocebon @ Feb 16 2008, 16:15) *
Astept sa vina astia de la DigiTv de doua luni, si cica nu au echipamente pentru custodie.
Dar daca as fi vrut sa le cumpar, se gaseau smile.gif
Niste nesimtiti, o sa aleg alt operator de televiziune digitala.

ce parere ai de BOOM ?
zeus1
Digi Tv a dat lovitura in urma noii oferte, posibilitatea de a avea 2 decodoare platind un singur abonament...SI CEL DE-AL DOILEA DECODOR POATE FI CUMPARAT SAU LUAT IN CUSTODIE!!!!! cool.gif O LOVITURA PUTERNICA DATA CONCURENTEI. AU SA AIBA DE CASTIGAT DIN ASTA.
Mihai1971
Daca se pricepe cineva, va rog sa ma lamuriti si mine. As putea sa imi pun o antena Digi intr-unul din locurile marcate cu buline rosii A si B in desenul atasat?

Multumesc mult!
vlad_99
Ca sa primesti un raspuns sigur mai trebuie sa precizezi:
1. La ce etaj stai tu;
2. Distanta x dintre locul unde vei monta antena si capatul vestic al blocului (e de preferat sa fie cat mai mica).
King of Sat
Acum 2 zile am telefonat la DIGI sa ma interesez daca pot cumpara doua receptoare pe un abonament.
,,NU'',a fost raspunsul,operatoarei,,,PUTETI CUMPARA NUMAI UN RECEPTOR PE UN ABONAMENT'' !!!
,,DACA VRETI SA CUMPARATI DOUA RECEPTOARE,TREBUIE SA FACETI DOUA ABONAMENTE'' !!!

FARA COMENTARII...
________________________________________________________________________________
CaTalyN92
asa am si eu la BOOM! La ei este o oferta cu 3 decodoarea la un pret mai convenabil naughty.gif
dan b.
QUOTE (CaTalyN92 @ Aug 17 2008, 21:30) *
asa am si eu la BOOM! La ei este o oferta cu 3 decodoarea la un pret mai convenabil naughty.gif

la poom poti pune pana la 10 receptoare daca ai pensiune, hotel, ceva... wink.gif
la dolce poti lua 2 rec
la digi la fel
cu mentiunea ca la boom si la dolce treaba asta functioneaza inca de la lansare.

zeus nu mai topai de bucurie ca nu-i nici o noutate in ceea ce spui plus ca trebuie sa platesti rec-urile, daca gasesti vreunul disponibil...
NeaBachus
QUOTE (King of Sat @ Aug 17 2008, 21:28) *
Acum 2 zile am telefonat la DIGI sa ma interesez daca pot cumpara doua receptoare pe un abonament.
,,NU'',a fost raspunsul,operatoarei,,,PUTETI CUMPARA NUMAI UN RECEPTOR PE UN ABONAMENT'' !!!
,,DACA VRETI SA CUMPARATI DOUA RECEPTOARE,TREBUIE SA FACETI DOUA ABONAMENTE'' !!!

FARA COMENTARII...
________________________________________________________________________________

Raspunsul a fost unul cat se poate de corect...Daca intrebai de receptor dublu atunci ti-ar fi spus ca nu e necesar decat un singur abonament:)

QUOTE (dan b. @ Aug 17 2008, 23:52) *
la poom poti pune pana la 10 receptoare daca ai pensiune, hotel, ceva... wink.gif
la dolce poti lua 2 rec
la digi la fel
cu mentiunea ca la boom si la dolce treaba asta functioneaza inca de la lansare.

zeus nu mai topai de bucurie ca nu-i nici o noutate in ceea ce spui plus ca trebuie sa platesti rec-urile, daca gasesti vreunul disponibil...

Dane ai ajuns sa dai reply la mesaje de acum 2 luni? smile.gif
dan b.
QUOTE (NeaBachus @ Aug 17 2008, 23:55) *
Raspunsul a fost unul cat se poate de corect...Daca intrebai de receptor dublu atunci ti-ar fi spus ca nu e necesar decat un singur abonament:)

Dane ai ajuns sa dai reply la mesaje de acum 2 luni? smile.gif

era vb de QUOTE (CaTalyN92 @ Aug 17 2008, 21:30) *

cu zeus am vrut sa testez o reactie. am obtinut-o dar nu de la cine vroiam wink.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.