Oferta noua DIGI TV
Pages: 1, 2, 3, 4

Iason

Abonamente: Primele 2 luni de abonamente GRATUITE

Pachet BAZA: 17.8 RON
Pachet Extra 1: 22.9 RON
pachet Extra 2: 19.5 RON
Pachet Extra complet: 24.6 RON
Pachet HBO: 9 RON
Pachet Cinemax: 6 RON
Pachet Maxpack: 12 RON
Pachet Telesport: 5 RON

Taxa de instalare: 0 RON
Taxa de activare: 0 RON

Decodor: HYUNDAI 0 RON - custodie
195 RON cumparare integrala sau 210 RON cumparare in 3,6,12 rate
Decodor Humax 0 RON - custodie
225 RON cumparare integrala sau 240 RON cumparare in 3,6,12 rate

Antena:0 RON - custodie ( antena+primul LNB )
60 RON - antena +1 LNB
15 RON al doilea LNB+switch ( cu care se pot receptiona peste 300 de canale internationale gratuite)
megafanro
QUOTE(Iason @ Aug 16 2006, 17:33) *
Abonamente: Primele 2 luni de abonamente GRATUITE

Pachet BAZA: 17.8 RON
Pachet Extra 1: 22.9 RON
pachet Extra 2: 19.5 RON
Pachet Extra complet: 24.6 RON
pachet HBO: 9 RON
Pachet Cinemax: 6 RON
Pachet Maxpack: 12 RON
Pachet Telesport: 5 RON

Taxa de instalare: 0 RON
Taxa de activare: 0 RON

Decodor: HYUNDAI 0 RON - custodie
195 RON cumparare integrala sau 210 RON cumparare in 3,6,12 rate
Decodor Humax 0 RON - custodie
225 RON cumparare integrala sau 240 RON cumparare in 3,6,12 rate

Antena:0 RON - custodie ( antena+primul LNB )
60 RON - antena +1 LNB
15 RON al doilea LNB+switch ( cu care se pot receptiona peste 300 de canale internationale gratuite)

Acum, avem doi operatori serioși pe piața D.T.H. : Digi TV și Focus Sat . coolspeak.gif
------------------------------------
http://forum.oneproduction.ro/index.php

ochiulmagic
[quote name='megafanro' date='Aug 16 2006, 17:58' post='1785680']
Acum, avem doi operatori serioși pe piața D.T.H. : Digi TV și [size=3]Focus Sat

daca asa crezi tu ia incearca sa iei legatura telefonica cu digi tv sa vezi atunci daca mai esti asa entuziasmant de digi..... death.gif
rainbowthunder
o rugaminte ce contin pachetele: extra1, extra2, si extra complet .va rog
megafanro
QUOTE(rainbowthunder @ Sep 8 2006, 13:18) *
o rugaminte ce contin pachetele: extra1, extra2, si extra complet .va rog

(69 de canale TV și 6 canale Radio)
Pachetul Bază :
TVR 1;
TVR 2;
TVR Cultural;
Antena 1;
Antena 3;
PRO TV;
Acasă;
PRO TV;
Int. Pro Cinema;
Prima TV;
Realitatea TV;
B1 TV;
Național TV
N 24;
OTV;
U TV;
Hallmark;
AXN 1 RO;
Zone Romantica;
TV Sport;
Sport Klub 1 RO;
Eurosport
Jetix / ESPN Classic;
Minimax/A+;
TV K Lumea (Kiss TV);
MTV RO;
VH 1;
Etno TV;
Antena 4 - Euforia TV;
Discovery Channel RO;
Animal Planet
National Geographic RO;
Zone Reality;
Viasat Explorer;
DDTV;
Travel;
Prateh TV;
Favorit TV;
Cartoon Network/TCM;
CNN;
Taraf TV
Flux TV;
TVS Oradea;
Analog TV;
Digi TV Info,
Pachetul Extra I :
Discovery Science;
Discovery Travel&Living;
Discovery Civilization;
Viasat History;
Spice Platinum;
TV 1000;
Pachetul Extra II:
TV 2
RTL Klub
Film +
Cool TV
Duna TV
Hir TV
Viasat 3
Minimax Ungaria
ATV
MTV1
MTV2
4Story TV
Pachetul MaxPak:
HBO
Cinemax
Pachetul Telesport:
Telesport
Pachetul Radio:
InfoPro
MixFM
ProFM
Radio 21
Europa FM
Guerrilla
http://www.digitv.ro/Ce_este/Ce_este.phtml
http://www.rdi-dth.com/providerinfo.php?p=1
http://www.rdi-digitv.com/
rainbowthunder
multumesc @megafanro coolspeak.gif
NISSAN
@ochiulmagic
1.Incearca sa contactezi cea mai apropiata sucursala.
2.Cere acolo o lista cu distribuitorii din zona ta.
3.Suna la care vrei tu din acea lista...

Apoi spune-ne si noua parerea...

P.S.Eu am rezolvat problema in mai putin de 30min (contract+aparatura deja in masina wink.gif)

dOpus

Stie cineva exact pe ce satelit este fixat al doilea LNB?
a_d_y
QUOTE(dOpus @ Oct 7 2006, 00:22) *
Stie cineva exact pe ce satelit este fixat al doilea LNB?

Hotbird

www.lyngsat.com pt frecvente
madradu

QUOTE(a_d_y @ Oct 7 2006, 00:24) *
Hotbird

www.lyngsat.com pt frecvente

Oare pe Sirius merge sa pui?
lucif75
buna,

MA numesc Lucian,si sint din Qatar.
Vreau sa intreb daca se poate prinde digitv in aceasta zona.
Are intelasat 1 w acoperire aici?
Si ce marime as avea pt parabolica?

Mersi
dOpus
QUOTE(lucif75 @ Oct 8 2006, 14:48) *
buna,

MA numesc Lucian,si sint din Qatar.
Vreau sa intreb daca se poate prinde digitv in aceasta zona.
Are intelasat 1 w acoperire aici?
Si ce marime as avea pt parabolica?

Mersi

Care este zona de acoperire a satelitului?
Satelitul acopera practic toata Europa si nordul Africii dar nu se poate receptiona pe continentul nord-american. Serviciul DigiTv este disponibil doar pe teritoriul Romaniei.

extras de pe www.digitv.ro rubrica FAQ

Din pacate
lucif75
asta am citit si eu pe site la ei, mersi

dar prietenu meu cum prinde in spania?

asta poti sa mi zici?
Peacekeeper
QUOTE(dOpus @ Oct 8 2006, 21:22) *

Din pacate

Am un prieten in Germania si o ruda in Grecia care se uita la DIGI bine merci.
Rubrica se refera la faptul ca nu poti cumpara din afara Romaniei, dar daca cineva iti plateste abonametul aici toata lumea e multumita.

Din pacate, in Qatar nu stiu.
madradu
QUOTE(dOpus @ Oct 8 2006, 21:22) *
Care este zona de acoperire a satelitului?
Satelitul acopera practic toata Europa si nordul Africii dar nu se poate receptiona pe continentul nord-american. Serviciul DigiTv este disponibil doar pe teritoriul Romaniei.

Din pacate

Verifica info la: clic aici
petreusdan
Sunt abonat al RDS Satu Mare ,daca stie cineva daca trec de pe cablu tv, pe digi-cablu imi trebuie un receptor pt fiecare televizor?
cris21ro
worthy.gif
QUOTE(madradu @ Oct 9 2006, 17:38) *
Verifica info la: clic aici

Salut. Eu nu am avut niciodata vreo antena satelit. Am cumparat pachetul de la Digi TV , decodor si cartela si apoi antena de undeva mai aproape de casa. De cativa ani sunt stabilit in nordul europei, in norvegia si-am zis ca poate pot sa prind programe romanesti asa. Am cautat si rascautat pe net tot felul de informatii referitoare la setarea antenei sa prinda unde de la satelit insa nu am gasit mai nimic. Multe informatii care nu inteleg ce inseamna si unghiuri si tot felul, dar nimic de la inceputul inceputului, pentru cineva care nu a avut nici o treaba cu asta. M-ar putea ajuta cineva cu chestia asta ? sau poate vre-o adresa de-un site care explica si pentru cel mai incepator in chestiile astea .... ?
Ma intreb daca sunt aparate care masoara unghiurile astea sau detectoare de semnal ca si receiver-ul sau ... cum imi dau seama exact la ce grad am antena intoarsa samd ? sunt multe chestii care nu le inteleg of sad.gif
kosma
da
sanddy1964
QUOTE(cris21ro @ Oct 15 2006, 14:58) *
worthy.gif

daca esti in Norvegia,,ai si 100 de euro sa chemi peun nene sa iti instaleze o antena de satelit.Ii spui lui pe ce satelit s-o fixeze si gata,,,daca nu,,,pui un actuator si o rotesti pe toti satelitii ce se pot prinde acolo.Daca nu ai vedere spre SUD,,,degeaba pui antena,,,asta e prima conditie...Sudul e usor de gasit...vezi celelalte antene cum sunt orientate si daca poti s-o pui si tu la fel,,,in acceasi directie,,altfel nu poti prinde nimic.
lori10ro
Deci, sunt in Spania de 6 luni si deja o i-au razna, cum dreaqu pot sa vad si eu programe romanesti? Am auzit de chestia asta cu Digi da cre ca e ilegal, si sa zicem ca fac o ilegalitate, platesc abonamentul si receptorul si cartela, or cum s-or numi astea toate ca sunt bata nu pricep nimik, siiii pe urma ce fac? am parabolica cu trei sateliti, hispasat, eutelsat, si astra, din toate astea adika vreo 800 de programe vad doar tvri, va rog mult invatati-ma ce si cum sa fac, multumesc anticipat. PS. e tare greu sa fi departe si sa nu vezi programe romanesti de acasa chiar daca uneori te apuca dracii de ceea ce vezi.
cris21ro
QUOTE(sanddy1964 @ Oct 15 2006, 16:13) *
daca esti in Norvegia,,ai si 100 de euro sa chemi peun nene sa iti instaleze o antena de satelit.Ii spui lui pe ce satelit s-o fixeze si gata,,,daca nu,,,pui un actuator si o rotesti pe toti satelitii ce se pot prinde acolo.Daca nu ai vedere spre SUD,,,degeaba pui antena,,,asta e prima conditie...Sudul e usor de gasit...vezi celelalte antene cum sunt orientate si daca poti s-o pui si tu la fel,,,in acceasi directie,,altfel nu poti prinde nimic.

Pai eu as vrea sa invat sa o asez eu, altfel o sa platesc bani de fiecare data cand vreau sa o modific samd.
E perfect legal sa ai abonamentu asta, chiar daca esti in Spania. De ce nu ar fi legal ?!
madradu
QUOTE(lori10ro @ Oct 15 2006, 18:08) *
Deci, sunt in Spania de 6 luni si deja o i-au razna, cum dreaqu pot sa vad si eu programe romanesti? Am auzit de chestia asta cu Digi da cre ca e ilegal, si sa zicem ca fac o ilegalitate, platesc abonamentul si receptorul si cartela, or cum s-or numi astea toate ca sunt bata nu pricep nimik, siiii pe urma ce fac? am parabolica cu trei sateliti, hispasat, eutelsat, si astra, din toate astea adika vreo 800 de programe vad doar tvri, va rog mult invatati-ma ce si cum sa fac, multumesc anticipat. PS. e tare greu sa fi departe si sa nu vezi programe romanesti de acasa chiar daca uneori te apuca dracii de ceea ce vezi.

Mai ai nevoie de un LNB, resiver Digi si cartela eventual sistem de rotire, cunostinte in tara care sa plateasca abonamentul.
Digi are licenta numai pentru teritoriu tarii.

QUOTE(cris21ro @ Oct 15 2006, 18:53) *
Pai eu as vrea sa invat sa o asez eu, altfel o sa platesc bani de fiecare data cand vreau sa o modific samd.
E perfect legal sa ai abonamentu asta, chiar daca esti in Spania. De ce nu ar fi legal ?!

vezi prin topicuri, gasesti modul de instalare in mai multe locuri.
Succes. peacefingers.gif
petreusdan
ceva posturi free to air sunt se prind pe digi tv?
madradu
QUOTE(petreusdan @ Oct 15 2006, 21:41) *
ceva posturi free to air sunt se prind pe digi tv?

Vezi aici mai clar aici

QUOTE(kosma @ Oct 15 2006, 16:52) *
da

Misto grafica la sait. Felicitari.
cris21ro
QUOTE(madradu @ Oct 15 2006, 21:10) *
Vezi aici mai clar aici
Misto grafica la sait. Felicitari.

Tocmai am cumparat un satfinder cu care sa reglez antena mai usor. Am receiver de la digi tv, l-am luat inainte sa ma intorc acasa si card-ul tot de la ei. Well, de multe ori vad semnal mare in satfinder, insa in receiver vad ca tot 10 % semnal imi arata. In plus, daca dau si scan la receiver, tot nimic nu gaseste. Stie careva unde e buba ? Tot caut satelitul asta Intelsat 1002 dar numai pe langa el se pare ca dau sad.gif Am gasit astra si ab sat pe la 13 si 25 grade est. In rest, vad semnal mare pe satfinder insa la receiver nu imi apare nimic sad.gif(
Reclama
Am verificat si e pe bune! La job.ro se dau super premii: 8 Sony Vaio, 8 HTC-uri cu Windows si GPS si 16 iPod-uri Nano de 8Gb.
Si culmea, daca le spui si prietenilor tai ai sanse mai mari de castig
Pages: 1, 2, 3, 4
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.