1.Am scris că Lb dacă semăna cu latina pt că semăna și cu alte limbi IE deoarece făcea parte din familia IE.
2)Da, semăna și cu latina în măsura în care semăna și cu alte limbidin acea grupă de ex spaniolă sau sardă)
3) Da, limba de azi în românia e continuatorea celei de ieri adică a limbii dacilor. Se înrudește cu toate limbile IE deci și cu latina,greaca,albaneza limbile germanice etc.Mai aproape este de cele romanice.
Click to view attachment
De ce se potrivește limba română pe această plăcăță?
Dacă plăcuța e falsă teoria mea e greșită.Dacă nu e falsă aceasta e dovada că teoria mea e bună.
dacebală ănaîncea du armăsa dacă ceă adesă să întă dă mucioila du păriresă sarmigetausa. Aci noi ladu puseră; stă peste armăsa rumunăs.
Asta scrie pe plăcuță! Ce limbă e asta ? Nu vezi că e limba noastră ? doar cîteva vorbe nu se mai folosesc.
2)Da, semăna și cu latina în măsura în care semăna și cu alte limbidin acea grupă de ex spaniolă sau sardă)
3) Da, limba de azi în românia e continuatorea celei de ieri adică a limbii dacilor. Se înrudește cu toate limbile IE deci și cu latina,greaca,albaneza limbile germanice etc.Mai aproape este de cele romanice.
Click to view attachment
De ce se potrivește limba română pe această plăcăță?
Dacă plăcuța e falsă teoria mea e greșită.Dacă nu e falsă aceasta e dovada că teoria mea e bună.
dacebală ănaîncea du armăsa dacă ceă adesă să întă dă mucioila du păriresă sarmigetausa. Aci noi ladu puseră; stă peste armăsa rumunăs.
Asta scrie pe plăcuță! Ce limbă e asta ? Nu vezi că e limba noastră ? doar cîteva vorbe nu se mai folosesc.
Bun, acum te inteleg si sunt in acord cu tine.
Un amendament as avea: Daca placutele sunt false, teoria ta nu este greșită, caci asta nu arata ca dacii nu vorbeau astfel, ci doar ca ele sunt false !
Eu cred ca sunt mai veritabile decat majoritatea teoriilor cu privire la L. Dacilor.
- înaintea / inaintiea / ănaincea / ănaintie / ănaincie / înaincea / anaintea / inaiteia, etc toate forme reale si vorbite in popor.