amplificator semnal video

augustin87r

Tovarasi!

Am vazut pe forum mai demult niste scheme de amplificatoare de semnal video, dar nu le mai gasesc.Tin minte ca era una parca cu 3 tranzistoare si una cu un tranzistor parca. Nu mai retin exact sad.gif

Vreau sa o folosesc la tzara. Am o antena de camera. De fapt e dipolul de la antena folosita la Rm.Valcea pe bloc pana in 1995. Prinde super in camera TVR1 si TVR2.Pe langa astea se vede putin si Antena1,Pro TV, Discovery, Animal Planet si Reality Zone. Din pacate nu pot sa urmaresc niciunul din aceste posturi de cablu pentru ca zgomotul video si audio e mare. Din imagine intelegi ceva, dar sunetul e groaznic, fasie de nu poti sa stai.Ma gandesc ca un mic amplificator va rezolva problema. Nu vreau sa fac investitie sa cumpar antena parabolica sau din aia turceasca. Ramane dipolul si in eventualitatea unei scheme bune de amplificator ,acesta va oferi performante bune si la o antena mai puternica.
mister_rf
Tu ai nevoie de un amplificator pentru semnale de radiofrecventa si nu pentru semnale video. smile.gif
Daca dai un search pe forum : ''CATV''' vei gasi cateva idei.
Oricum nu vei reusi sa receptionezi corect cu un amplificator si semnalele parazite radiate de instalatiile de cablu...

augustin87r
QUOTE(mister_rf @ Aug 12 2006, 01:15) *
Tu ai nevoie de un amplificator pentru semnale de radiofrecventa si nu pentru semnale video. smile.gif
Daca dai un search pe forum : ''CATV''' vei gasi cateva idei.
Oricum nu vei reusi sa receptionezi corect cu un amplificator si semnalele parazite radiate de instalatiile de cablu...

Pai alea ce le receptionez eu sunt semnale parazite? Nu pot fi amplificate?

Al naibii daca mai gasesc schemele alea.Erau 2 scheme, una era pe un fond colorat. Trebuia sa le salvez eu atunci. sad.gif( deadtongue.gif
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.