Imagini din concediile / vacantele in strainatate
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Adi_B
Ati fost in concediu / vacanta in strainatate?
Daca da, sunt sigur ca ati facut si multe fotografii! Vrem si noi sa vedem (nu doar sa citim) pe unde ati fost si ce ati vazut!

Postati cate imagini vreti, cu conditia sa precizati unde au fost facute si, daca e nevoie, si cateva comentarii!

Incep eu:

Budapesta

Click to view attachment Vedere de la Citadela

Click to view attachmentClick to view attachment Poze facute din curtea Palatului Regal

Click to view attachment Vedere de pe Biserica Szt. Istvan

Click to view attachmentClick to view attachment Gradina Zoologica

Click to view attachment Parlamentul

Click to view attachment Renault F1 biggrin.gif
tonio
parca am mai dat pe undeva linkul dar...so what, inca o data nu strica...Asa ca daca va place burano...ori venetia...
pentru burano: http://www.flickr.com/photos/95065640@N00/...57594213806525/
pentru venetia: http://www.flickr.com/photos/95065640@N00/...57594157498642/
zuppy
paris:

samaritaine
Click to view attachment

luvrul noaptea
Click to view attachment Click to view attachment

ziua
Click to view attachment

champs elysees vazut de pe arcul de triumf. in capat este place de la concorde, un mic parculet, dupa care e luvrul.
Click to view attachment

place de la concorde cu vedere spre champs elysees (in capat se vede mic arcul de triumf)
Click to view attachment

sena vazuta din varful turnului eiffel
Click to view attachment

in spate la notre dame
Click to view attachment Click to view attachment

primaria parisului
Click to view attachment

mai am cateva aici, daca intereseaza pe careva.
carinutza
[quote name='Adi_B' date='Aug 10 2006, 09:52' post='1764168']
Ati fost in concediu / vacanta in strainatate?
Daca da, sunt sigur ca ati facut si multe fotografii! Vrem si noi sa vedem (nu doar sa citim) pe unde ati fost si ce ati vazut!

Maldive - Kuredu Island

Atoluri de corali vedere din hidroavion
Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment

Insulele vazute din hidroavion
Click to view attachmentClick to view attachment

Plaja mea tongue.gif
Click to view attachment

Ploaie de 15 minute
Click to view attachment

Vedere din fata bungalowlui
Click to view attachment

Insule vecine

O gustare condimentata.... Babuna Bar..... Piscina

Kuredu din departare

O cina pe plaja.....

Niste prieteni w00t.gif

Dimineata
Click to view attachment

Dupa amiaza
Click to view attachment

Apus de soare

O limba de nisip nesfarsita
ladin
Roma

Click to view attachment - p-zza del popolo

Click to view attachment- fontana di trevi

Click to view attachment - columna traian

Click to view attachment - p-zzza venezia

Click to view attachment - san pietro

Click to view attachment - castel st'angelo
DeathRipple
carinutza: cat zici ca te-a costat pana in maldive?

ruinele cetatii Aggstein, Wachau, Austria:

castelul hoechenwerfen, aprox. 40 de km sud de Salzburg, Austria:
Click to view attachment

Unterberg, aprox 10 km sud se Salzburg, Austria:

o sa mai revin....
tzuck
Am fost vara asta (de altfel prima iesire din tara, spre rusinea mea) la Albena. O sa va arat poze din Balcic, Cap Kaliakra, Atelierul Olarului (undeva in afara Albenei). Sper sa va placa.

Deci, sa incep cu Balcic, pentru ca la Albena am doar poze in care apar eu smile.gif).

Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment[attachment
140534:attachment]Click to view attachmentClick to view attachment[a
tachment=140538:attachment]Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment[attachment=14
544:attachment]Click to view attachmentClick to view attachment

Urmeaza Cap Kaliakra.

Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment[attachment
140558:attachment]Click to view attachment

Si in final Atelierul Olarului, unde vasele de lut se picteaza pe lutul moale (spre deosebire de traditia noastra - vasele se picteaza dupa ce se usuca in cuptoare la 300-400 grade).

Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment
crissa
Salut !
Si eu ca muuuulti alti romani vara asta am fost in Grecia .
A fost prima iesire , dar mi-a placut mult .
Pozele sunt din Halkidiki , Salonic , Muntele Athos .
tonio
crissa, a 7-a fotografie dupa culoarea apei ar putea fi si-n maldive, iti vine sa te balacesti non-stop! Imi pare rau insa ca-n thesalonik ai vazut totul printre picuri de ploaie...Insa ai omis sa pui si cele promise de la mt. athos, daca ai fost in croaziera pe acolo!!!
crissa
Nu am omis pozele de la Muntele Athos , dar nu stiu ce s-a intamplat nu au intrat desi le-am postat( sa fi fost prea mari?!).
Oricum le mai pun odata !
Da a 7 poza e din Possidi -bratul Kassandra-Halkidiki .Era o groaza de plaja super faina nisip ,apa limpede .....si aproape pustie .O sa mai pun 2 poze cu plaja .
Am mai atasat si 3 poze din croaziera din Golful Toroneos , unde din fericire am putut face si baie in larg langa vaporas . coolspeak.gif
DeathRipple
scurt de tot, Lisboa, Portocalia:

Manastirea Ieronimilor, Belem, Lisabona:

muzeul de calesti, Belem, Lisabona:
Click to view attachment

Oceanarium, Parcul natiunilor, Lisabona - cel mai mare din europa:

Parcul natiunilor, Lisabona:
Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment

Palatul Sao Jorge, Lisabona:

Piata Natiunilor, Lisabona:
Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment

later....
BOGDAN DSN
Cateva poze din concediul de anul asta din Austria si Elvetia

lacul Silvretta(2036m altitudine)
Click to view attachment

satul Kappl din vestul Tirolului
Click to view attachment

St.Moritz vazut de pe varful Piz Nair (3057m)
Click to view attachment

St.Moritz vazut din funicular
Click to view attachment

lacul de acumulare Vermunt stausee
Click to view attachment

satul Ischgl(aici am stat 8 nopti)
Click to view attachment

lac de acumulare si barajul Kopssee
Click to view attachment

drum alpin Silvretta hochalpenstrasse
Click to view attachment

lacul Silvretta(se faceau plimbari cu vaporasul)
Click to view attachment

magazin de suveniruri in Innsbruck
Click to view attachment

zona pietonala in Innsbruck
Click to view attachment

peisaj din Ischgl
Click to view attachment

centru St.Anton am Arlberg
Click to view attachment
DeathRipple
mai precis unde e silvretta? pe grossklockner hochalpenstrasse ai fost?
animatorul
vacanta in mallorca
paullie
Skiathos, saptamana trecuta: http://www.flickr.com/photos/paullie/sets/72157594236319854/
BOGDAN DSN
QUOTE(DeathRipple @ Aug 15 2006, 08:19) *
mai precis unde e silvretta? pe grossklockner hochalpenstrasse ai fost?

silvretta este in vestul Austriei aproape de granita cu Elvetia - drumul incepe dupa satul Galtur.
Am fost si pe Grossglockner,dar in 2004 .incerc sa pun poze diseara si de aici
vivien08
Vacanta in Croatia-iunie 2006

RovinjClick to view attachment

PorecClick to view attachment
Apus de soare din PorecClick to view attachment

Vrbnik,Insula Krk,CroatiaClick to view attachmentClick to view attachment

Malinska,Insula Krk,CroatiaClick to view attachment

Parcul National Plitvice,CroatiaClick to view attachmentClick to view attachment[att
chment=141507:attachment]

Excursie la VenetiaClick to view attachmentClick to view attachment[attachment=1
1485:attachment]
Puntea SuspinelorClick to view attachment
Bazilica San MarcoClick to view attachment
Palatul DogilorClick to view attachment
carinutza
QUOTE(DeathRipple @ Aug 11 2006, 15:55) *
carinutza: cat zici ca te-a costat pana in maldive?

ruinele cetatii Aggstein, Wachau, Austria:

castelul hoechenwerfen, aprox. 40 de km sud de Salzburg, Austria:
Click to view attachment

Unterberg, aprox 10 km sud se Salzburg, Austria:

o sa mai revin....

Una peste alta m-a costat vreo 3500euro (2 pers)......dar pozele tale cam cat fac w00t.gif ....sunt incredibile peisajele alea de pe munte (sotul meu a fost intr-un circuit prin Europa si mi-a zis ca dintre toate tarile vizitate Austria a fost de departe cea mai spectaculoasa, ca e o placere sa o strabati si ca peisajul se schimba de fiecare dat cand te uiti in alta directie).
carinutza
QUOTE(crissa @ Aug 13 2006, 22:31) *
Salut !
Si eu ca muuuulti alti romani vara asta am fost in Grecia .
A fost prima iesire , dar mi-a placut mult .
Pozele sunt din Halkidiki , Salonic , Muntele Athos .

Buna crissa
tonio aproape ca are dreptate....dar eu sunt mult mai nostalgica privind poza nr 5. In ceea ce priveste Golful Toroneos.... w00t.gif cred ca iti venea sa sari direct de puntea vaporasului in apa aia minunata (daca nu cumva asa ai si facut coolspeak.gif )
DeathRipple
QUOTE(BOGDAN DSN @ Aug 15 2006, 11:56) *
silvretta este in vestul Austriei aproape de granita cu Elvetia - drumul incepe dupa satul Galtur.
Am fost si pe Grossglockner,dar in 2004 .incerc sa pun poze diseara si de aici

multumesc. ai putea sa-mi spui cam cate ore faci pe grossglockner?
carinutza
QUOTE(vivien08 @ Aug 15 2006, 12:42) *
Vacanta in Croatia-iunie 2006

RovinjClick to view attachment

PorecClick to view attachment
Apus de soare din PorecClick to view attachment

Vrbnik,Insula Krk,CroatiaClick to view attachmentClick to view attachment

Malinska,Insula Krk,CroatiaClick to view attachment

Parcul National Plitvice,CroatiaClick to view attachmentClick to view attachment[att
chment=141507:attachment]

Excursie la VenetiaClick to view attachmentClick to view attachment[attachment=1
1485:attachment]
Puntea SuspinelorClick to view attachment
Bazilica San MarcoClick to view attachment
Palatul DogilorClick to view attachment

Vivien Parcul national este worthy.gif
DeathRipple
QUOTE(carinutza @ Aug 15 2006, 12:49) *
Una peste alta m-a costat vreo 3500euro (2 pers)......dar pozele tale cam cat fac w00t.gif ....sunt incredibile peisajele alea de pe munte (sotul meu a fost intr-un circuit prin Europa si mi-a zis ca dintre toate tarile vizitate Austria a fost de departe cea mai spectaculoasa, ca e o placere sa o strabati si ca peisajul se schimba de fiecare dat cand te uiti in alta directie).

pozele sunt evident, mult mai multe, insa am incercat sa atrag atentia asupra unor obiective turistice care nu sunt asa mediatizate pe aici.

este interesant ca atunci cand mergi intr-o zona sa citesti in prealabil cate ceva despre ea. povestea ti-o va spune si ghidul, iar in cazul austriei sunt atat de multe de povestit incat la un moment dat ti se pare prea mult. recomand o vizita la ruinele cetatii aggstein - nu sunt prea multi cei care urca acolo - parte fiindca nu stiu, parte fiindca zona este si asa plina de obiective turistice. ce se poate vedea la aggstein este oarecum relevant pentru ceea ce inseamna austria si cum stiu ei sa faca turism. castelul hoechenwerfen merita vazut fie si numai pentru demonstratia de soimi, vulturi si acvile care are loc in curtea acestuia. daca v-ar interesa sunetul produs de soimul care taie aerul in urmarirea prazii, daca vreti sa vedeti condorul, acolo este locul unde trebuie sa mergeti.

pentru tine, inca doua poze...

probabil in cateva saptamani voi mai pune ceva poze p-aici, vineri plec din nou...
alinaclau
pt VIVIEN 08:spune-mi te rog,in Croatia ai fost la plaja,ai ales o statiune anume sau ai avut excursie.Ma intereseaza mai multe detalii in cazul in care ai avut sejur pe litoral.merci[color=#CC66CC] arigato.gif
vivien08
QUOTE(alinaclau @ Aug 15 2006, 15:41) *
pt VIVIEN 08:spune-mi te rog,in Croatia ai fost la plaja,ai ales o statiune anume sau ai avut excursie.Ma intereseaza mai multe detalii in cazul in care ai avut sejur pe litoral.merci[color=#CC66CC] arigato.gif

Am fost si la plaja dar ne-am si plimbat mult. Nu am mers numai pt.plaja ci si pt. a vizita cit mai mult.Mi-am fixat de acasa obiectivele si rezervarile le-am facut pe net-dar poti gasi la fel de usor si la fata locului. Am stat 5 zile la Rovinj,de unde am facut si excursia cu vaporul la Venetia, 4 zile pe insula Krk si o zi la Plitvice.La Plitvice am gasit cazarea la fata locului. Pe insula Krk am facut mai multa plaja,am vizitat-o pe toata si unde era mai frumos ne opream si pt. baie.Pe Krk, deosebit de frumos e Vrbnik. Mai multe informatii daca vrei iti dau pe topicul cu Croatia.
BOGDAN DSN
QUOTE(DeathRipple @ Aug 15 2006, 13:02) *
multumesc. ai putea sa-mi spui cam cate ore faci pe grossglockner?

tot drumul are 38 de km,dar trebuie sa-ti rezervi cel putin 5-6 ore ca sa vezi peisajele.Sa o iei spre stanca Franz Josephhohe(e o bifurcatie cu indicatoare) si vei ajunge pe langa un lac de acumulare (superb)la o parcare cu 4 nivele acoperita(gratuita),cu toaleta mirosind a florarie si toate astea la circa 2000m altitudine.De aici poti vedea varful Grossglockner (3798m). Poti cobori pe ghetarul Pasterze cu un funicular(sau pe jos) si cu ghid se poate merge pe el. Totul e sa ai vreme frumoasa.Taxa este de 26 euro/masina.
uite si cateva poze.
crissa
QUOTE(carinutza @ Aug 15 2006, 12:59) *
Buna crissa
tonio aproape ca are dreptate....dar eu sunt mult mai nostalgica privind poza nr 5. In ceea ce priveste Golful Toroneos.... w00t.gif cred ca iti venea sa sari direct de puntea vaporasului in apa aia minunata (daca nu cumva asa ai si facut coolspeak.gif )

Da Carinutza ,asa am si facut dupa ce am facut cateva poze si mi-am facut curaj....nu ma impac prea bine cu inotul....dar a meritat ! biggrin.gif
alinaclau
QUOTE(vivien08 @ Aug 15 2006, 18:23) *
Am fost si la plaja dar ne-am si plimbat mult. Nu am mers numai pt.plaja ci si pt. a vizita cit mai mult.Mi-am fixat de acasa obiectivele si rezervarile le-am facut pe net-dar poti gasi la fel de usor si la fata locului. Am stat 5 zile la Rovinj,de unde am facut si excursia cu vaporul la Venetia, 4 zile pe insula Krk si o zi la Plitvice.La Plitvice am gasit cazarea la fata locului. Pe insula Krk am facut mai multa plaja,am vizitat-o pe toata si unde era mai frumos ne opream si pt. baie.Pe Krk, deosebit de frumos e Vrbnik. Mai multe informatii daca vrei iti dau pe topicul cu Croatia.

chiar te rog,atunci cand ai sa poti ok????deci astept detalii pe topicul cu Croatia,da??ma intereseaza inclusiv pretul final al concediului,etc ...
vivien08
QUOTE(alinaclau @ Aug 15 2006, 21:46) *
chiar te rog,atunci cand ai sa poti ok????deci astept detalii pe topicul cu Croatia,da??ma intereseaza inclusiv pretul final al concediului,etc ...

Alinaclau,
Am scris multe despre vacanta mea in Croatia pe un alt forum.Iti trimit adresa pe privat ca nu cred ca am voie sa o scriu aici. Dupa ce citesti de acolo,daca mai ai intrebari iti raspund cu placere.
DeathRipple
QUOTE(BOGDAN DSN @ Aug 15 2006, 21:05) *
tot drumul are 38 de km,dar trebuie sa-ti rezervi cel putin 5-6 ore ca sa vezi peisajele.Sa o iei spre stanca Franz Josephhohe(e o bifurcatie cu indicatoare) si vei ajunge pe langa un lac de acumulare (superb)la o parcare cu 4 nivele acoperita(gratuita),cu toaleta mirosind a florarie si toate astea la circa 2000m altitudine.De aici poti vedea varful Grossglockner (3798m). Poti cobori pe ghetarul Pasterze cu un funicular(sau pe jos) si cu ghid se poate merge pe el. Totul e sa ai vreme frumoasa.Taxa este de 26 euro/masina.

mersi mult. pe site-ul lor am vazut harta si chiar voiam sa intreb de bifurcatia respectiva, care duce pana in apropiere de limba unui ghetar, dar mi-ai luat-o inainte. si eu sper la vreme buna. ma gandeam ca pot da o fuga si pana la berchtesgaden in aceeasi zi, dar se pare c-o las pentru data viitoare. voi reveni cu poze si impresii.
angel
cand ajung acasa postez poze din corfu si din thassos prin grecia smile.gif

adica peste cateva ore smile.gif
giliola
Poze din Antalya - Turcia, hotel Delphin Palace, din Lara
giliola
Alte poze, a fost realmente minunat, e pacat sa nu va bucurati si voi de imagini...
carpenihil
De prin Italia, Venezia in special. Nu foarte originale, dar sper sa va placa. smile.gif
Fubar`
incerc sa nu ma repet si sa pun poze din orasele care au mai fost.

eu va propun:
1.Valea Loirei - pt castelele sale
2.Figueres- pt salvator dali
3.Salzburg- castelul Hohensalzburg
4.Schaffhausen- Rheinfall- cea mai larga acascada din Europa -- 700 mc/s
5.Alpii elvetieni
6.Eggishorn -Aletschgletscher
7.Ghetarul Rhonului
8.Luzern - leul rapus
9.La Defense, Cimitirul Pere Lachese, si Pantheonul
11.Avignon- Palatul Papal si sur le pont d`avignon
12.Monte Carlo
13.Menton-cea mai romantica statiune de pe coasta
DeathRipple
Fubar': la un moment dat o sa-ti pun intrebari despre cateva din pozele puse de tine. ma intereseaza, si chiar mult.

pana atunci, sa mai adaug si eu cateva - in nota propusa de tine:

Gosau, Dachstein, Austria:

Liechtensteinklamm, langa Bischofshofen, Salzburg, Austria:

Grossglockner, Salzburg - Tirolul de sud, Austria - poze de pe drum (aici as putea pune cam 100, insa va las pe voi sa le vedeti pe viu):
Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment

la granita dintre elvetia si austria, barajul se numeste Albigna:

si da, pozele sunt reale, nemodificate smile.gif
Fubar`
linistit.cit pot te ajut cu mare placere.

QUOTE(DeathRipple @ Sep 4 2006, 15:49) *
Fubar': la un moment dat o sa-ti pun intrebari despre cateva din pozele puse de tine. ma intereseaza, si chiar mult.

pana atunci, sa mai adaug si eu cateva - in nota propusa de tine:

Gosau, Dachstein, Austria:

Liechtensteinklamm, langa Bischofshofen, Salzburg, Austria:

Grossglockner, Salzburg - Tirolul de sud, Austria - poze de pe drum (aici as putea pune cam 100, insa va las pe voi sa le vedeti pe viu):

la granita dintre elvetia si austria, barajul se numeste Albigna:

si da, pozele sunt reale, nemodificate smile.gif
leelloo
noi ne-am intors de la palma de mallorca acum 3 zile si a fost o vacanta de vis, peisaje absolut superbe!! Merita mers acolo!!!
Noi am inchiriat o masina cateva zile si am vizitat aproape toata insula, iata cateva imagini.
catalin-2002
Insula Thassos , Grecia .
luminita29
Click to view attachment

Click to view attachment
Adi_B
QUOTE(luminita29 @ Sep 13 2006, 19:50) *

Spune-ne, te rog, si unde au fost facute pozele !
Transilvania
QUOTE(Adi_B @ Sep 14 2006, 08:31) *

In Barcelona,cel putin una sigur e acolo.
Pun si eu niste poze din Barcelona,unele sint facute chiar in concediu.
Prima poza e Torre Agbar,un turn unde sint birourile societati de apa din Barcelona,iar celelante sint facute la Palatul Montjuic,la renumita fantana magica,pe care daca treceti pe aici ar fi pacat sa o ratati.
adysse
QUOTE(Adi_B @ Sep 14 2006, 11:31) *

Poza aia cu piscina e facuta in Santa Susana, pe Costa Brava. Stiu pentru ca la hotelul din dreapta am stat eu, si vedeam mereu de pe terasa podul de peste acea piscina. Nu mai stiu hotelul dar stiu ca avea un ceas imens pe fatada. Concluzie...da, cum ziceai si Transilvania, pozele sunt din Barcelona, de la fantani.
Calator
Cateva poze din Rusia
Moskova:
Click to view attachment Kremlin
Click to view attachment Piata Catedralelor
Click to view attachment Ansamblul Novodevichyi
Click to view attachment Catedrala Vasili Blajenii
Click to view attachment Statia de metrou Arbatskaya
Click to view attachment Statia de metrou Komsomolskaya

Sankt Petersburg:
Click to view attachment Catedrala Sf. Isaac
Click to view attachment Biserica pe Sange
Click to view attachment Canalele Nevei
Click to view attachment Pod pe Neva
Click to view attachment Palatul Petrodvaret
Click to view attachment Gradinile Petrodvaret
Click to view attachment Tsarskoe Selo
Click to view attachment Camera de chihlimbar
Click to view attachment Neva si Palatul de iarna
Click to view attachment Nopti albe in Sankt Petersburg
vivien08
Frumoase poze,Calator!
again
ce statii de metrou ciudate au rusii
Calator
QUOTE(again @ Sep 17 2006, 12:04) *
ce statii de metrou ciudate au rusii

...mda... sunt surprinzatoare ca si metroul in sine:
Click to view attachment Scarile de acces la peron care coboara/ urca intre 100- 150 metri;
Click to view attachment Statia Novoslobodskaya;
Click to view attachment Statia Prospekt Mira;
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.