Imagini din concediile / vacantele in strainatate
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23

Imperator

Poze mai de aproape, nu la fel de exotice, dar mult mai proaspete... mai precis de sambata smile.gif Orasul Maastricht, din sudul Olandei...
anami
QUOTE (nadis @ Mar 17 2009, 16:59) *
Sixtineus - m-am uitat la poze, am citit ce ai scris.
Mi se pare o statiune exagerat de mare, si parca nu ai deloc intimitate. Ce sunt randurile alea asa multe de sezlonguri/umbrele, de parca ar fi la cazarma? Si de ce sunt insiruite atat de departe de mare?
Zone mai putin populate - si mai "naturale" - nu exista pe-acolo? Alte statiuni mai discrete nu sunt prin regiune?

Sunt si statiuni ceva mai discrete in zona : Caorle, Eraclea, Cavllino, mai multe dar stilul e acelasi doar sunt mai aerisite. Si mie imi plac zonele izolate, naturale, zi-le cum vrei, dar in zonele astea "de cazarma" ai si ceva avantaje : peste tot sunt locuri de joaca sigure pt copii, dusuri, cabine, spatii verzi. E pur si simplu civilizatie.In statiune peste tot si tot timpul ai ceva de vazut : spectacole, expozitii, festivaluri,parcuri etc toate de bun gust si pt toate gusturile. Ti se ofera tot felul de excursii , minicroaziere. Iar in Italia cu siguranta peste tot ai f multe de vazut pe o raza de max 100km.
Inteleg ce vrei tu sa zici ;si eu cand am vazut prima data plajele de genul asta am avut o reactie asemanatoare(si eram la Rimini!); intre timp m-am convins de avantaje, poate am imbatranit si am trecut de faza flower power biggrin.gif (no offens!). Si am mai observat ca zonele de litoral civilizate si neaglomerate se numesc exclusiviste si din pacate sunt destul de scumpe .)

anami
Pozele de mai sus sunt din Caorle- o statiune la Adriatica la nord 40 km de Venetia: centrul istoric si plaja.
Pe toata lungimea plajei, pe mijloc este o zona verde; plajae lata de vreo 300.
dariuscha
QUOTE (anami @ Mar 27 2009, 01:04) *
Pozele de mai sus sunt din Caorle- o statiune la Adriatica la nord 40 km de Venetia: centrul istoric si plaja.
Pe toata lungimea plajei, pe mijloc este o zona verde; plajae lata de vreo 300.

@ anami , nu trebuie sa fii in faza ‘ flower power ‘ , la prima tinerete sau sa nu ai copii ca sa-ti placa alt gen de plaja ( civilizata si neaglomerata , fara a fi exclusivista sau scumpa) . E doar chestie de (bun)gust !
anami
QUOTE (dariuscha @ Mar 27 2009, 11:10) *
@ anami , nu trebuie sa fii in faza ‘ flower power ‘ , la prima tinerete sau sa nu ai copii ca sa-ti placa alt gen de plaja ( civilizata si neaglomerata , fara a fi exclusivista sau scumpa) . E doar chestie de (bun)gust !

De acord ! Eu vorbeam doar despre mine smile.gif
masay
QUOTE (anami @ Mar 27 2009, 01:10) *
Sunt si statiuni ceva mai discrete in zona : Caorle, Eraclea, Cavllino, mai multe dar stilul e acelasi doar sunt mai aerisite. Si mie imi plac zonele izolate, naturale, zi-le cum vrei, dar in zonele astea "de cazarma" ai si ceva avantaje : peste tot sunt locuri de joaca sigure pt copii, dusuri, cabine, spatii verzi. E pur si simplu civilizatie.In statiune peste tot si tot timpul ai ceva de vazut : spectacole, expozitii, festivaluri,parcuri etc toate de bun gust si pt toate gusturile. Ti se ofera tot felul de excursii , minicroaziere. Iar in Italia cu siguranta peste tot ai f multe de vazut pe o raza de max 100km.
Inteleg ce vrei tu sa zici ;si eu cand am vazut prima data plajele de genul asta am avut o reactie asemanatoare(si eram la Rimini!); intre timp m-am convins de avantaje, poate am imbatranit si am trecut de faza flower power biggrin.gif (no offens!). Si am mai observat ca zonele de litoral civilizate si neaglomerate se numesc exclusiviste si din pacate sunt destul de scumpe .)

din bali nu ai poze?
Khmerul
Si daca am avut norocul ca nici Imperator si nici VaruCristea sa nu posteze - hai sa o fac eu. Desi parca am vazut ceva de varu' dar la alt topic

Cambodia - Ta Prom

Imperator
QUOTE (Khmerul @ Apr 2 2009, 19:09) *
Si daca am avut norocul ca nici Imperator si nici VaruCristea sa nu posteze - hai sa o fac eu. Desi parca am vazut ceva de varu' dar la alt topic

Cambodia - Ta Prom

Imperator nici nu o sa posteze ca a fost pe epoca fotografiilor tiparite si daca scanez pozele sunt mult prea mari pentru softpedia... Asa ca ai exclusivitate pe Cambogia smile.gif
Khmerul
QUOTE (Imperator @ Apr 2 2009, 20:15) *
Imperator nici nu o sa posteze ca a fost pe epoca fotografiilor tiparite si daca scanez pozele sunt mult prea mari pentru softpedia... Asa ca ai exclusivitate pe Cambogia smile.gif

Incerc atunci sa fiu iute soarec"si sa bag ceva India smile.gif

Am incercat dar sunt facute la 7 Mb si nu le ia, trebuie sa le micsorez.... confusedsmiley.png
masay

QUOTE (Khmerul @ Apr 2 2009, 20:09) *

Cambodia - Ta Prom

de unde sunt pozele astea?
Khmerul
Continuare Cambodia

1. Apus de soare pe Tonle Sap
2.Bayon
3.Tot Bayon
4. Balustrada in model de Naga Snake
5. Boboc de lotus - model pentru turnurile Angkor-ului
6. Lingam - indica un templu inchinat lui Shiva (o mare parte a templelor din Angkor sunt hinduiste)
7. guess - the gender (raspuns: este o calugarita budista)
8. Copac taiat pentru a-l opri din crestere. Nu se poate indeparta intrucat radacinile sunt cele ce tin structura in picioare

QUOTE (masay @ Apr 2 2009, 21:43) *
de unde sunt pozele astea?

Din Cambodia
Khmerul
Asa.. un pic de India, partea mai ....zemoasa
Khmerul
am mai micsorat cateva poze si tot din India. Si tot mai "zemoase"

1. CIFA in India - cara putin' da' si consuma putin.
2. Doar nu credeati ca numai la noi sunt multe firme la aceeasi adresa.
3. Brokerul.
4.Dobi Ghat - cam asa se spala rufele in cea mai mare parte a Indiei.
5. Dobi Wallachs - spalatorii de rufe. Barbati. In Dobi Ghat sunt peste 5000.
6. Ellora - patrimoniul universal Unesco.
7. Hombre con grande cojones
8. Hotelul Taj Maha. Aici au avut loc atentatele din Nov. 2008
Khmerul
Sa continuam....

1. Hotelul din Mandawa, o haveli restaurata
2. Langa biserica Marianella, Mumbai
3. Logan by.....Mahindra
4. masiunuta manufacturata, de tip "totul fata"
5.mmmmm, E-uri, yummy.
6. No problem, pot sa incapa si mai multi.
7. Pazvante's times weaponry
8. Pe malul Gangelui, Assi Ghat Varanasi
9. Plaja la Marea Arabiei - Mumbay
Ntim
Budapesta__plina de turisti si vase de croaziera si in aprilie.
Se circula foarte mult cu bicicleta__peste tot sunt piste pentru biciclisti.
Duminica circulatia a fost permisa pentru multe ore pe poduri si in oras doar pentru biciclisti.
crysttine
Cateva fotografii din Paris si Viena.
softpedic
Poze din Bruxelles ( pentru marire, clic pe benzile negre )

softpedic
Imagini din Brugge 1 ( pentru marire, clic pe dunga neagra )

softpedic
Imagini din Brugge 2 ( pentru zoom, clic pe dungile negre )

softpedic
Poze din Amsterdam

ZIP3R
Cateva poze de vacanta din Italia, de la lacul Maggiore in zona orasului Stresa si de la parcul de distractii Gardaland de langa orasul Peschiera del Garda.

softpedic
Poze din Nice, Villefranche-sur-Mer, Beaulieu-sur-Mer, Eze Village, Monte Carlo - 2009 / 1
softpedic
Poze din Nice, Villefranche-sur-Mer, Beaulieu-sur-Mer, Eze Village, Monte Carlo - 2009 / 2
popescub
Desi in mod sigur nu mai reprezinta ceva nou sau spectaculos, cei interetati pot gasiti aici niste fotografii din Praga si Karlovy Vary:

http://picasaweb.google.ro/popescub2004/Pr...eat=directlink#
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.