Imagini din concediile / vacantele in strainatate
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23

dan_ramy

in romania nu a fost nimeni??????????????avem o tara superba...........nu aveti poze??????????
nadis
QUOTE (dan_ramy @ Feb 19 2009, 20:07) *
in romania nu a fost nimeni??????????????avem o tara superba...........nu aveti poze??????????

Aici suntem la "Vacante in strainatate". Eu nu mi-as dori ca Romania sa insemne "strainatate"; si - cu atat mai putin pe criza asta - sa fiu in ea in vacanta!

Din Romania ai poze la:
http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=151338

Ntim
Pentru pescari___Ulcinj Muntenegru__zona locuita majoritar de musulmani albaneji.
grecul68
QUOTE (dan_ramy @ Feb 19 2009, 20:07) *

ba da, noi cu totii am fost, suntem si vom fi...
Imperator
Filipine... insula Bohol

QUOTE (Phx' @ Jan 30 2009, 23:09) *
Eu cumpar regulat revista cu pricina, dar nu am reusit sa-l identific pe Imperator! Toata stima pentru ceea ce face..., imi spuneti si mie care e articolul cu pricina?? (aici pe forum caut mereu postarile lui foarte interesante).

In numarul pe martie, am scris despre Amsterdam si Zanzibar. Din pacate, managementul a decis sa renunte la Clever Travel, asa ca numarul de martie va fi ultimul... asta in caz ca nu isi schimba parerea in ultima clipa...
Pozele sunt din insula Bohol, Filipine
laviniaelena21
QUOTE (Imperator @ Mar 7 2009, 14:37) *
Filipine... insula Bohol

In numarul pe martie, am scris despre Amsterdam si Zanzibar. Din pacate, managementul a decis sa renunte la Clever Travel, asa ca numarul de martie va fi ultimul... asta in caz ca nu isi schimba parerea in ultima clipa...
Pozele sunt din insula Bohol, Filipine

minunatie de poze!!!! ciudata creatura de pa craca... si funny "vrajitoare"!!
pupici:p
maz_max
Pacat de revista aia..era cam singura de gen care merita cumparata..nu-mi explic de ce se renunta la ea..

ANDOX
Mda , poze made Imperator . first.gif

Fa domne un blog , o revista online.....cu plata chiar , eu promit ca o sa fiu primul abonat.
Eventual te intelegi si cu Bradut ca si el a "travalit" destul si lucreaza in media. Sau chiar cu bogatanii de la Softpedia smile.gif Poate reusiti ceva. Tu chiar ai ceva de povestit pe larg , nu asa ce ne servesti p-aici cu portia biggrin.gif
Va cred ca aveti timpul limitat, dar suntem o tara care nu are o revista de cinema , daca se renunta la Clever Travel ramanem si fara o revista de turism........ sad.gif
Ne mai ramane gigi , magda, ogica s.a no.gif frust.gif
laviniaelena21
QUOTE (ANDOX @ Mar 8 2009, 02:13) *

Fa domne un blog , o revista online.....cu plata chiar , eu promit ca o sa fiu primul abonat.
Eventual te intelegi si cu Bradut ca si el a "travalit" destul si lucreaza in media. Sau chiar cu bogatanii de la Softpedia smile.gif Poate reusiti ceva. Tu chiar ai ceva de povestit pe larg , nu asa ce ne servesti p-aici cu portia biggrin.gif
Va cred ca aveti timpul limitat, dar suntem o tara care nu are o revista de cinema , daca se renunta la Clever Travel ramanem si fara o revista de turism........ sad.gif

cred ca ii trebuie putina publicitate revistei:)/// dar asta costa ./// asta e..
"traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul"
sad.gif(
Imperator

QUOTE (ANDOX @ Mar 8 2009, 02:13) *

Ei, scriu la o revista on line.,.. Nu prea e finalizata, mai e de lucru la ea, de abea a fost pusa pe net, dar am bagat deja niste articole:
http://www.doctortravel.ro/

Despre Clever Travel, ce sa spun... decizia managementului. Nu stiu cat de fundamentata e - eu doar scriu acolo, nu si verific profitabilitatea ei. Mai e Vacante si Calatorii, dar a scazut mult din calitate fata de acum 2 - 3 ani (e drept niciodata n-a fost la nivelul lui Expert Traveller, Clever Travel sau Vacanta Ta Perfecta), iar distributia e la pamant.
O sa incerc sa-mi fac un blog... smile.gif

QUOTE (laviniaelena21 @ Mar 8 2009, 02:58) *
cred ca ii trebuie putina publicitate revistei:)/// dar asta costa ./// asta e..
"traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul"
sad.gif(

Ei, vezi, asta e una din problemele revistei - nu s-a facut mai nimic pentru promovarea ei...
Ivanna
QUOTE (Imperator @ Mar 7 2009, 14:37) *
Filipine... insula Bohol

Foarte draguta poza cu matura!!! smile.gif
metalactual
QUOTE (Imperator @ Mar 8 2009, 09:00) *
Ei, scriu la o revista on line.,.. Nu prea e finalizata, mai e de lucru la ea, de abea a fost pusa pe net, dar am bagat deja niste articole:
http://www.doctortravel.ro/

Interesant 'Imperator', la cat mai multe articole.
Ma intereseaza sa-mi fac singur o excursie intr-o tara asiatica amintita de tine acolo, asa ca daca imi iese pt. la anul poate mai apelez la vastele tale cunostinte.
Frumoase imagini surprinse pe insula si vorba "ivannei', nostima poza cu matura.
Vorba reclamei: Keep walking Imperator!
Imperator
QUOTE (metalactual @ Mar 8 2009, 17:03) *
Interesant 'Imperator', la cat mai multe articole.
Ma intereseaza sa-mi fac singur o excursie intr-o tara asiatica amintita de tine acolo, asa ca daca imi iese pt. la anul poate mai apelez la vastele tale cunostinte.
Frumoase imagini surprinse pe insula si vorba "ivannei', nostima poza cu matura.
Vorba reclamei: Keep walking Imperator!

Cu cea mai mare placere... in rubrica circuite o sa bag excursii - facute de mine sau facute de mine pentru altii smile.gif
Imperator
Salutari din Zanzibar... Stonetown, istoricul oras de piatra, capitala a insulei, sau apele albastre din Safari Blue, o plimbare cu dhow la apus sau o promenada prin bazare si pe ulite, uitandu-te la portile de la case - mandria locatarului...
grecul68
@Imperator

Esti adevarat rau domle! Cred ca poti cu usurinta intra in urmatoarele categorii: reporter, explorator,globetrotter...
Nu cred ca-s multi ca tine,nu in Romania, in lume chiar.
De curiozitate,ai facut o socoteala si la cat te-au costat ,,expeditiile''astea? Eu chiar as fi curios?!Daca poti, spune!
Cred ca erai in top 100 daca tineai banii la saltea.
Bravo tie!!!
Keep walking, cum spunea cineva pe aici.

PS: Pe vremea lui Nea Nicu existau carti turistice gen: Tara Soarelui rasare, America ogarului cenusiu, Patagonia, samd, poate le stii si tu sau le mai au parintii tai pe acasa in biblioteca.
Cred ca pe langa scrisul la revista daca te-ai apuca si de scris carti ar fi un lucru exceptional atat din punct de vedere educational( pentru noi ) cat si<mai ales> financiar pentru tine.
Eu zic sa te gandesti la ideea asta caci spre deosebire de articolase pe net sau in revistute(de altfel onorabile),o carte in biblioteca ar fi altceva, o lasi nepotilor...
Este pacat sa nu impartasesti mai in extenso din experientele tale si in acelasi timp sa faci mai multi bani din pasiunea ta.
Cred ca numai daca ai face cateva albume cu fotografiile tale si tot ar fi o chestie la fel de misto.
Ai face bine sa te gandesti serios la treaba asta!!!!Eu cred, de fapt sunt sigur ca ai gasi foarte usor edituri care ar imbratisa genul asta.
nadis
QUOTE (grecul68 @ Mar 8 2009, 20:25) *
Eu cred, de fapt sunt sigur ca ai gasi foarte usor edituri care ar imbratisa genul asta.

Pe criza asta?!? Nu va amagiti!
grecul68
QUOTE (nadis @ Mar 8 2009, 20:35) *
Pe criza asta?!? Nu va amagiti!

Parerea mea...
Eu nu cred ca are de-a face criza cu treaba asta, tu de ce mai urmaresti forumul asta?
Sau nu vrei decat sa citesti una alta,asa ca sa treaca timpul...
Este adevarat ca este criza dar amatorii de vacante in Zanzibar nu-si numara firfireii ca sa mearga acolo.
Acum ce sa facem, sa ne inchidem in casa ca e criza?
Criza,criza dar intr-o vacanta tot tre' sa mergi, nu?
Stai linistit ca sunt o gramada de oameni care merg in vacante exotice si o alta gramada care inca mai citesc...
Eu unul as fi incatat, in pofida crizei sa citesc carti cu impresii de calatorie.
Poate ca tocmai astfel de carti i-ar scoate pe unii din criza, mai stii?
Imperator
QUOTE (grecul68 @ Mar 8 2009, 20:25) *
@Imperator

Esti adevarat rau domle! Cred ca poti cu usurinta intra in urmatoarele categorii: reporter, explorator,globetrotter...
Nu cred ca-s multi ca tine,nu in Romania, in lume chiar.
De curiozitate,ai facut o socoteala si la cat te-au costat ,,expeditiile''astea? Eu chiar as fi curios?!Daca poti, spune!
Cred ca erai in top 100 daca tineai banii la saltea.
Bravo tie!!!
Keep walking, cum spunea cineva pe aici.

PS: Pe vremea lui Nea Nicu existau carti turistice gen: Tara Soarelui rasare, America ogarului cenusiu, Patagonia, samd, poate le stii si tu sau le mai au parintii tai pe acasa in biblioteca.
Cred ca pe langa scrisul la revista daca te-ai apuca si de scris carti ar fi un lucru exceptional atat din punct de vedere educational( pentru noi ) cat si<mai ales> financiar pentru tine.
Eu zic sa te gandesti la ideea asta caci spre deosebire de articolase pe net sau in revistute(de altfel onorabile),o carte in biblioteca ar fi altceva, o lasi nepotilor...
Este pacat sa nu impartasesti mai in extenso din experientele tale si in acelasi timp sa faci mai multi bani din pasiunea ta.
Cred ca numai daca ai face cateva albume cu fotografiile tale si tot ar fi o chestie la fel de misto.
Ai face bine sa te gandesti serios la treaba asta!!!!Eu cred, de fapt sunt sigur ca ai gasi foarte usor edituri care ar imbratisa genul asta.

Am in plan 2 carti - sa vad cand apuc sa le scriu - "Calatorind pe Axa Raului - Siria, Coreea de Nord, Iran" si inca una cu povestile cele mai interesante, hazlii si traznite de pe unde am umblat (ceremonia de coborare a steagului la granita indo-pakistaneza, primind cereri in casatorie in Kathmandu, devenind un credincios musulman intr-un taxi la 2 noapte in Cairo, la bere cu baietii in Kathmandu, autostop la Everest Base Camp, trecand raul Neretva in Mostar imbracat in uniforma militara germana sau razboiul din Iugoslavia trait in Albania in 99, inchinandu-ma la Marele Lider in Pyongyang, pozandu-ma cu sute de chinezi pe Marele Zid sau la cuibul de pasare de la Beijing, ori cu mii de suporteri englezi la Toulouse la meciul Romania - Anglia, luat drept var al lui Hagi in Barcelona cand Hagi juca acolo sau impingand autobuzul pe soseaua trans-cambogiana, trenul foametei de la Chisinau la Odessa, dansand cu localnicii sub cel mai frumos cer din lume pe care l-am vazut vreodata pe o insula pe lacul Titicaca sau facand rafting in Nordul Thailandei si scuba diving in Mexic fara sa stiu sa inot, marsaluind cu scouts-ii crestini sirieni de Vinerea Mare intr-o ceremonie tip Ku Klux Klan, sau gratulandu-ma cu Bashar el-Assad doua zile mai tarziu intr-o manastire maronita, sau la bere cu Comandantul Arkan in hotelul Hyatt Belgrad... a facut el cinste smile.gif ... Nu cred ca ma voi imbogati din scris, dar as face-o mai mult de pasiune.

Despre costuri, sa nu crezi ca sparg sume incredibile - o excursie de 1 luna in India poate costa cat 10 zile in Austria, poate chiar mai putin.
Am fost avantajat ca in general am avut bilete gratuite de la programele de loializare a companiilor aeriene (mile obtinute din calatorii cu serviciu, multe din ele in locatii nu foarte exotice - dar repetitive - am fost de 24 de ori in delegatie in Bosnia !)... Iar odata ajuns peste mari si tari, costurile devin destul de reduse, in conditii foarte decente (hoteluri de 2 - 3 stele, curatele, cu toaleta proprie - asta caut), transport public sau taxiuri (nu foarte scumpe in multe locuri). Ca sa-ti raspuns la intrebare, nu am calculat costurile totale smile.gif Excursia de aproape 1 luna in India de Sud m-a costat vreo 6000 lei (pe baza extrasului de cont, eu nu prea merg cu cash la mine, ci scot bani din ATM-uri) + 500 euro (avion) + 150 euro (asigurari, viza India, Lonely Planet India, poze viza, etc)
Revenind la carti, 2 carti m-au inspirat in copilarie - "Aventura Marelui Raid" despre un reality show facut de francezi in 1984 cand echipe de ziaristi au strabatut lumea cu niste masini incercand sa faca reportaje cat mai faine si "Rasucind fusele orare" al lui Ioan Chirila... poate si din cauza lor am luat la batut meridianele...
Sa stii ca mai exista romani care bantuie prin lume - pe unii ii stiu, pe altii doar pe net... dar din pacate nu suntem chiar prea multi, spre deosebire de cati cehi, polonezi sau unguri am intalnit pe meridiane (nu spun de occidentali, ca nu se pune smile.gif
grecul68
6000 Ron?!!!
Sa ne anunti cand apar cartile!
Eu sper s-o faci caci ce intamplari ai avut... material nu gluma!
nadis
@'grecul68'

Mai, eu nu vorbeam despre ce as vrea eu sau ai vrea tu, normal ca si pe mine m-ar interesa sa citesc (si chiar cu atat mai mult cu cat stiu ca n-o sa ajung niciodata prin asemenea locuri). Eu vorbeam strict din punct de vedere editorial, fiind în interiorul sistemului: editurile nu se inghesuiau sa publice asa ceva nici in anii anteriori, darmite acum. Decat daca, fireste, vine autorul cu banii de-acasa (sau il sponsorizeaza cineva) pentru hartie, tipografie etc.; dupa care se apuca sa-si faca de unul singur difuzarea, de regula.

Nu zic ca mie imi place asta; zic doar ca asta e sistemul actual.

Dar, in fine, pana scrie Imperator cartea sau cartile, sa speram ca se mai schimba lucrurile. smile.gif

grecul68
QUOTE (nadis @ Mar 8 2009, 21:23) *
@'grecul68'

Mai, eu nu vorbeam despre ce as vrea eu sau ai vrea tu, normal ca si pe mine m-ar interesa sa citesc (si chiar cu atat mai mult cu cat stiu ca n-o sa ajung niciodata prin asemenea locuri). Eu vorbeam strict din punct de vedere editorial, fiind în interiorul sistemului: editurile nu se inghesuiau sa publice asa ceva nici in anii anteriori, darmite acum. Decat daca, fireste, vine autorul cu banii de-acasa (sau il sponsorizeaza cineva) pentru hartie, tipografie etc.; dupa care se apuca sa-si faca de unul singur difuzarea, de regula.

Dar, in fine, pana scrie Imperator cartea sau cartile, sa speram ca se mai schimba lucrurile. smile.gif

10-4 !
Imperator
Cu dedicatie, de prin Siria... asta-primavara, prin orasul vechi al Damascului, in procesiunea de Vinerea Mare, la moschee, intalnirea cu presedintele Bashar la manastirea din Maalula...
grecul68
Just kidding...

Dupa ce ne bagi in Doamne fereste cu pozele tale de pe unde umbli, acum vrei sa ne umilesti de tot.
Pai chiar asa cu 3 femei?
Las-o naibii...
dariuscha
QUOTE (nadis @ Mar 8 2009, 21:23) *
@'grecul68'

nadis, poti citi 54/24 , pana atunci !
Imperator
QUOTE (grecul68 @ Mar 8 2009, 22:12) *
Just kidding...

Dupa ce ne bagi in Doamne fereste cu pozele tale de pe unde umbli, acum vrei sa ne umilesti de tot.
Pai chiar asa cu 3 femei?
Las-o naibii...

Frate grec... nu stiu cum e la voi in Elada, dar in Siria, tara majoritar musulmana, cultura imi permitea un mic harem supus si dus la moschee...
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.