inotator
9th August 2006, 18:02
Servicii de protectia muncii incluzand fise instructaj, instructiunii proprii, instruirea angajatilor, dotare cu materiale de propaganda si tot ceea ce tine de protectia muncii. Pret: 15 RON / angajat (pentru mai putin de 10 angajati) si 10 RON / angajat (peste 10 angajati).
Infintare firma noua: 250 RON
Alte operatiuni Registrul Comertului: mvasoc@email.ro
Pentru orice alte detalii mvasoc@email.ro sau trimite PM (mesaj privat) de pe acest forum sau chiar reply la acest topic.
inotator
2nd September 2006, 15:24
ervicii de protectia muncii incluzand fise instructaj, instructiunii proprii, instruirea angajatilor, dotare cu materiale de propaganda si tot ceea ce tine de protectia muncii. Pret: 15 RON / angajat (pentru mai putin de 10 angajati) si 10 RON / angajat (peste 10 angajati).
Pentru orice alte detalii mvasoc@email.ro sau trimite PM (mesaj privat) de pe acest forum sau chiar reply la acest topic.
inotator
22nd September 2006, 17:37
Servicii de protectia muncii incluzand fise instructaj, instructiunii proprii, instruirea angajatilor, dotare cu materiale de propaganda si tot ceea ce tine de protectia muncii. Pret: 15 RON / angajat (pentru mai putin de 10 angajati) si 10 RON / angajat (peste 10 angajati).
inotator
6th October 2006, 18:26
inotator
18th November 2006, 14:51
inotator
6th December 2006, 17:10
UP
inotator
6th January 2007, 12:39
mvassociation.3x.ro
inotator
11th January 2007, 18:00
up
comand3r
18th February 2007, 22:02
cat ma costa sa imi deschid firma ne platitoare de tva ... ma intereseaza pana la stanpila si facturi & stuff
inotator
24th February 2007, 22:46
QUOTE(comand3r @ Feb 18 2007, 22:02)

cat ma costa sa imi deschid firma ne platitoare de tva ... ma intereseaza pana la stanpila si facturi & stuff
Imi cer scuze ca raspund asa tarziu.
Te costa 900 lei totul (inclusiv taxe de registru si comision).
Mai e si capitalul social care trebuie depus in banca, dar banii aia iti raman.
inotator
24th February 2007, 22:48
Noul site M&V Association: mvassociation.com
comand3r
25th February 2007, 23:52
QUOTE(inotator @ Feb 24 2007, 22:46)

Imi cer scuze ca raspund asa tarziu.
Te costa 900 lei totul (inclusiv taxe de registru si comision).
Mai e si capitalul social care trebuie depus in banca, dar banii aia iti raman.
In 900 de ron intra si bani de capital ...+ facturi , stampila mai intereseaza daca platesc bani astia pot sa emit facturi sa trec la nir etc sau doar imi dai actele firmei si ma trimiti sa i-mi fac stamplia , sa imi iau facturi , sa ma duc sa imi iau nir etc
Ma intereseaza sa imi fac o firma care sa se ocupe de vazari electrice + sa faca servici electrice cum ar fi service de intretinere tablouri electrice industriale ... ce acte imi mai trebuie facut dupa ce imi fac srl si banuiesc ca trbuie sa am cel putin un angajat iar administratorul firmei sa nu fie angjat in firma pt angajat ce acte aditionale mai trebuie si care sunt taxele sa le obtin eventual ce avize mai trebuie sa obtin Spunemi un total de pret ma gasesti pe ym : comand3r
merci
stanvalentin2005
1st March 2007, 20:37
QUOTE(comand3r @ Feb 25 2007, 23:52)

In 900 de ron intra si bani de capital ...+ facturi , stampila mai intereseaza daca platesc bani astia pot sa emit facturi sa trec la nir etc sau doar imi dai actele firmei si ma trimiti sa i-mi fac stamplia , sa imi iau facturi , sa ma duc sa imi iau nir etc
Ma intereseaza sa imi fac o firma care sa se ocupe de vazari electrice + sa faca servici electrice cum ar fi service de intretinere tablouri electrice industriale ... ce acte imi mai trebuie facut dupa ce imi fac srl si banuiesc ca trbuie sa am cel putin un angajat iar administratorul firmei sa nu fie angjat in firma pt angajat ce acte aditionale mai trebuie si care sunt taxele sa le obtin eventual ce avize mai trebuie sa obtin Spunemi un total de pret ma gasesti pe ym : comand3r
merci
am 4 angajati si vreau servicii de protectia muncii si protectie psi instructaj si fise...... lasa-mi un nr de tel sa te sun maine.
inotator
8th March 2007, 09:52
QUOTE(stanvalentin2005 @ Mar 1 2007, 20:37)

am 4 angajati si vreau servicii de protectia muncii si protectie psi instructaj si fise...... lasa-mi un nr de tel sa te sun maine.
Imi pare rau dar nu mai facem protectia muncii pentru firmele cu mai putin 10 angajati.
Pretul pentru serviciile de protectia muncii nu mai este cel din primul post.
inotator
1st December 2007, 15:56
Servicii de protectia muncii incluzand fise instructaj, instructiunii proprii, instruirea angajatilor, dotare cu materiale de propaganda si tot ceea ce tine de protectia muncii. Atentie! Numai pentru firmele cu mai mult de 10 angajati!
Oferim si servicii de evaluare a riscurilor.
Infintari firme noi sau alte operatiuni Registrul Comertului: contact@mvassociaiton.com
Pentru orice alte detalii contact@mvassociaiton.com, PM (mesaj privat) de pe acest forum sau reply la acest topic.
muresan-cristi
13th October 2008, 10:20
TRUSTWORK, serviciu extern abilitat de ITM oferim urmatoarele servicii:
Evaluarea factorilor de risc
Intocmire documentatie SSM
Protectia muncii - Asistenta lunara
Situatii de urgenta - PSI
Mai multe informatii precum si legislatie in domeniul securitatii si sanatatii in munca
gasiti pe site-ul www.ProtectiaMunciiMures.ro
divinewind
16th October 2008, 08:23
Deasemenea verificati www.bestprotect.ro
Preturile sunt mai mult decat acceptabile!
Succes
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.