Pot sa folosesc schema asta pe porul USB al calc?

aLLLx

Click pentru a vizualiza atașamentul
mister_rf
QUOTE(aLLLx @ Aug 8 2006, 13:00) *
Click pentru a vizualiza atașamentul

NU.

aLLLx
Argumente , ceva? blink.gif
mister_rf
QUOTE(aLLLx @ Aug 8 2006, 22:02) *
Argumente , ceva? blink.gif

Stii cum functioneaza USB-ul?... cool.gif
aLLLx
QUOTE(mister_rf @ Aug 8 2006, 22:19) *
Stii cum functioneaza USB-ul?... cool.gif

"- Sa incerce sa AJUTE colegii de forum si sa NU ii puna in posturi proaste cei ce poate nu sunt atat de priceputi. Lumea vine aici SI sa invete ceva."
Asta e o bucata din regulamentul acestui forum, daca nu poti sa-l respecti abtine-te. puke.gif
mister_rf
QUOTE(aLLLx @ Aug 8 2006, 22:39) *
"- Sa incerce sa AJUTE colegii de forum si sa NU ii puna in posturi proaste cei ce poate nu sunt atat de priceputi. Lumea vine aici SI sa invete ceva."
Asta e o bucata din regulamentul acestui forum, daca nu poti sa-l respecti abtine-te. puke.gif

Inainte sa faci observatii incearca sa dai mai multe detalii despre ceea ce vrei sa faci... rolleyes.gif
Ai pus o intrebare ai primit un raspuns.
Raspunsul este scurt si la obiect si acopera intrebarea ta.
Daca consideram ca trebuie sa-ti fac un desen, il faceam...
Cata vreme nu vrei sa dai mai multe detalii despre actiunea ta, nu are rost sa-ti fac eu justificari pe 7 pagini... Nu-mi garanteaza nimeni ca le vei citi.
Si apropo... ce ai prezentat tu mai sus nu este o schema este un desen de cablaj... Nu trebuie eu sa fac presupuneri pentru ce intentii ai tu.
Reformuleaza cererea ta si include toate detaliile necesare. cool.gif
PS: Cand o sa reusesti sa ajuti si tu cu o singura idee pe un alt coleg de forum, atunci sa faci pe moralizatorul. rolleyes.gif
Serv_Electronics
Sa inteleg ca tu vrei sa faci un iRDA pe USB nu? cablajul ("Schema") pusa de tine e un IrDA pentru portul special de pe placa de baza si nu merge conectat la USB.Usb-ul necesita mult mai multe componente pentru a functiona, nu doar cateva tranzistoare. De ex: are nevoie de un chip, memorie in care sa se afle un firmware (soft) pentru a fi recunoscut de calculator.
Intrebarea mea este aceeasi: ce doresti sa faci pana la urma pe USB?

aLLLx
QUOTE(Serv_Electronics @ Aug 8 2006, 23:36) *
Sa inteleg ca tu vrei sa faci un iRDA pe USB nu? cablajul ("Schema") pusa de tine e un IrDA pentru portul special de pe placa de baza si nu merge conectat la USB.Usb-ul necesita mult mai multe componente pentru a functiona, nu doar cateva tranzistoare. De ex: are nevoie de un chip, memorie in care sa se afle un firmware (soft) pentru a fi recunoscut de calculator.
Intrebarea mea este aceeasi: ce doresti sa faci pana la urma pe USB?

Raspunsul l-ai dat chiar tu "iRDA pe USB ", schema este pentru placile de baza care au un port special pentru asa ceva, a mea nu are (P5P800), ai o schema cumva pentru ce-mi trebuie mie?
Multumesc Serv_Electronics!
Cred ca pentru cineva care a fost de ajutor de 1 481 de ori pe acest forum e suficient ce am scris si aratat prima data, nu-i asa mister_rf ?
mister_rf
QUOTE(aLLLx @ Aug 9 2006, 00:15) *
Cred ca pentru cineva care a fost de ajutor de 1 481 de ori pe acest forum e suficient ce am scris si aratat prima data, nu-i asa mister_rf ?

Nu.
Si nu incerca sa fii impertinent ca nu tine...
Daca tie iti este greu sa scrii ce doresti, de ce crezi ca altii trebuie sa-ti dedice tie mult mai mult timp decat ai facut tu pentru a pune intrebarea?!
Si sa stii ca daca te intreaba cineva daca cunosti cum functioneaza un port (si nu un por...) USB, nu este o injuratura, este un mod de a verifica care este nivelul de cunostinte pe aceasta tema... si a invata singur nu este rusinos, ca doar nu o sa te astepti sa ti se explice personal fiecare detaliu litera cu litera... cool.gif

PS:Si poate ca nu am ajutat de 123456 de ori, dar sigur de mai multe ori decat o sa ai tu ocazia... laugh.gif
aLLLx

QUOTE(mister_rf @ Aug 9 2006, 00:44) *
Nu.
Si nu incerca sa fii impertinent ca nu tine...
Daca tie iti este greu sa scrii ce doresti, de ce crezi ca altii trebuie sa-ti dedice tie mult mai mult timp decat ai facut tu pentru a pune intrebarea?!
Si sa stii ca daca te intreaba cineva daca cunosti cum functioneaza un port (si nu un por...) USB, nu este o injuratura, este un mod de a verifica care este nivelul de cunostinte pe aceasta tema... si a invata singur nu este rusinos, ca doar nu o sa te astepti sa ti se explice personal fiecare detaliu litera cu litera... cool.gif

PS:Si poate ca nu am ajutat de 123456 de ori, dar sigur de mai multe ori decat o sa ai tu ocazia... laugh.gif

Frate las-o p'asta cu impertinenta ca nici la tine nu tine, eu am cerut ajutor si l-am primit, n-am nevoie de morala ta ieftina, nu ma cunosti asa ca nu ma certa, da? Oricum TU mie nu mi-ai demonstrat nimic, asta este ultimul raspuns pe care ti-l adresez si apropos de "por" asta e forum de electronica nu de gramatica PUNCT
mister_rf
QUOTE(aLLLx @ Aug 9 2006, 01:10) *
Frate las-o p'asta cu impertinenta ca nici la tine nu tine, eu am cerut ajutor si l-am primit, n-am nevoie de morala ta ieftina, nu ma cunosti asa ca nu ma certa, da? Oricum TU mie nu mi-ai demonstrat nimic, asta este ultimul raspuns pe care ti-l adresez si apropos de "por" asta e forum de electronica nu de gramatica PUNCT

Si in cazul asta trebuie sa scriem cu picioarele?... laugh.gif
Si daca nu ne cunoastem, atunci sa nu ne tragem de sireturi ca nu este cazul. rolleyes.gif
PS: si daca este vorba de ''pori'' poate merge si cu o frectie cu ''CARMOL''... laugh.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.