Graveland
7th August 2006, 17:03
Ce n-asculti, ce-ti provoaca sila, repulsie, cantitate marita de flegma in gura...
Personal: Metallica. De ce? Imi starneste profunde antipatii.
rox
7th August 2006, 17:07
Dimmu Borgir...mi se face greata...
Graveland
7th August 2006, 17:10
QUOTE(rox @ Aug 7 2006, 18:07)

Dimmu Borgir...mi se face greata...

Cred ca n-ai ascultat Mourning Palace...
FadeToBlack
7th August 2006, 17:16
N-ascult grohaituri si chestii de genul.
FreeMan_FX
7th August 2006, 17:20
Populară ..mă ia cu dureri de cap
krossfire
7th August 2006, 17:45
Nu ascult NU Metal, Rapcore - si orice genuri cretine derivate din cele doua...nu ca originalele nu ar avea doza lor de cretinism
Nu ascult Ska, Emo
Nu ascult Punk
Nu ascult Avenged Sevenfold, care imbina ce e mai rau din toate. M-am chinuit 3 zile sa ascult...sa ma prinda....dar sunt atat de mari discrepantele intre pretentii, look si muzica....
Nu ascult gore sau alte manifestari stupide ale metalului extrem...am ceva trupe de melodic death si viking metal pe care le gasesc agreabile (Ex : Ensiferum)
wizZard
7th August 2006, 18:03
nu ascult black, death, numetal, nu imi provoaca greata, pur si simplu nu gasesc nimic care sa ma atraga la genurile astea
Graveland
7th August 2006, 19:51
QUOTE(krossfire @ Aug 7 2006, 18:45)

Nu ascult NU Metal, Rapcore - si orice genuri cretine derivate din cele doua...nu ca originalele nu ar avea doza lor de cretinism
Nu ascult Ska, Emo
Nu ascult Punk
Nu ascult Avenged Sevenfold, care imbina ce e mai rau din toate. M-am chinuit 3 zile sa ascult...sa ma prinda....dar sunt atat de mari discrepantele intre pretentii, look si muzica....
Ai anti-gusturi bune.
Intr-adevar, subscriu cu NU "genurilor" de mai sus.
krossfire
7th August 2006, 20:48
Thanks 
Apropo...a auzit cineva de monstruozitatea numita manele-rock ?
Blitzkrieg
7th August 2006, 21:33
nu ascult: gore, grindcore si derivatiile
, CoF si alte zeci de trupe de black si death de care nu am auzit
Desert Fox
7th August 2006, 22:28
Clar si raspicat nu ascult TOKIO HOTEL,mai bine il ascultz p Gutza decat pe poponarii aia...doamne ce freze de cacat au
Jaqueline
7th August 2006, 22:38
QUOTE(wizZard @ Aug 7 2006, 19:03)

nu ascult black, death, numetal, nu imi provoaca greata, pur si simplu nu gasesc nimic care sa ma atraga la genurile astea
me too 
Clar si raspicat nu ascult TOKIO HOTEL,mai bine il ascultz p Gutza decat pe poponarii aia...doamne ce freze de cacat au
eu credeam ca-s fete
a, nici pe ei/ele
MamaVoastra
7th August 2006, 22:53
tot ce se termina in -core, chestii depresive, chestii cu NU in fata, alternative, chestii fara pic de melodicitate, marea majoritate a trupelor din aria doom, muzica de slaba calitate.
rox
7th August 2006, 23:00
bai eu nu prea ma pricep la impartirea asta, desi imi dau seama ca exista diferente intre diverse formatii, dar...nu-mi plac aia imbracati in negru si foarte albi la fata, eventual desenati/pictati, care canta de moarte, satana, capre, oi, gaini and shit, nu-mi plac aia imbracati in armuri de zici ca-s personaje mitice si care canta ceva ce numai ei inteleg, cu poveste si cu mitologie,si nu-mi plac grohaiturile..in rest, merge orice. iar despre nu-metal, pot spune ca ascult destul de mult...
FadeToBlack
8th August 2006, 00:54
Neaparat fara grohaituri. Numa el pricepe ce vrea sa zica. Mai degraba iau un porc si-l pun sa grohaie, decat unu de ala. Totusi ma intreb daca reproduce cum trebuie piesa originala de fiecare data, la fiecare concert...
krossfire
8th August 2006, 06:41
QUOTE(MamaVoastra @ Aug 7 2006, 23:53)

tot ce se termina in -core
Kudos to that !
Pittick
8th August 2006, 09:54
Manele (care-i fazacu manele-rock??? nu am auzit niciodata de asa ceva....dar deja ma pegatesc sa ma intoxic pe fond nervos), Immortal, Dimmu & alte formatii de gneul acestor 2...mi se par niste... nici n-am cuvinte... nu pentru faptul ca cica sunt domne agresivi sau ca grohaie...dar grohaie aiurea, fara sens, pe teme de basme pentru babe indragostite, mari fane Ben-Gay.
Nu mai ascult punk, vomitoane gen Tokio-Hotel & co...si ar mai fi...dar astae in principiu..si subscriu si eu la ideea de *-core
.
krossfire
8th August 2006, 13:28
Manele - rock..erau anul trecut niste grotesti cover-uri manelistice dupa piese "rock" de pe la noi. Desi nici trupele respective nu puteau fi considerate rock...cover-urile....erau scary...
Jungleboy
8th August 2006, 20:41
QUOTE(krossfire @ Aug 8 2006, 14:28)

Manele - rock..erau anul trecut niste grotesti cover-uri manelistice dupa piese "rock" de pe la noi. Desi nici trupele respective nu puteau fi considerate rock...cover-urile....erau scary...
Coveruri le puteai zice, insa as vrea sa imi numeasca cineva un singur manelist, pardon, interpret de manele, care sa fi cerut voie in momentul in care "se inspira" din alte piese. Asa insa, poti sa le spui franc, plagiaturi...
LE: Ca sa fiu ontopic, nu ascult, la fel ca FadeToBlack, nici un fel de muzica cu grohaituri/ in care versurile nu au nici un sens/ ai carei interpreti arata suficient de ridicol cat sa imi provoace mila (si sunt si din astia suficienti). Si s-ar putea sa mai fi uitat niste criterii...
inside_spy
8th August 2006, 20:43
Manele, hard-rock, etno...
În rest aproape orice!
e-XisTenZ
9th August 2006, 01:58
Manele
, house...
ScottishTerrier
9th August 2006, 08:38
Manele
Muzica tiganeasca
etc
proxxxy
9th August 2006, 09:49
manele, populara, hard-rock, jazz, latino;
The_Napster
9th August 2006, 09:55
Manele, muzica lautareasca, etno, tiganeasca.
Graveland
9th August 2006, 11:21
QUOTE(krossfire @ Aug 7 2006, 21:48)

Thanks

Apropo...a auzit cineva de monstruozitatea numita manele-rock ?
Asta de unde ai mai scos-o?
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.