Clame contact

bogdan1978buc

Am nevoie urgent sa cumpar / fac niste cleme de contact ca cele din imagine. De gasit sunt convins ca nu voi gasi, asa ca va trebui sa le tai cumva, dar... sad.gif ce material sa caut si de unde as putea sa cumpar? Materialul trebuie sa fie elastic si rezistent in acelasi timp.
freshness
ai putea sa incerci o tabla de otel ...o decalesti ...decupezi ...modelezi forma ..apoi calesti clema rezultata pentru a avea elasticitate din nou

bogdan1978buc
Problema mare este ca am de facut cateva zeci si cu calitul deja ma complic. Am mai incercat eu si diverse cleme luate de la diverse placi (pci), sa le indoi, dar parca nu erau la fel de rezistente / elastice sad.gif
freshness
nu stiu ce sa zic in situtia asta ...
de la ce sunt clemele respective ...?
bogdan1978buc
Sunt de la niste aparate portabile iar ele fac legatura intre un acumulator li-ion si placa de baza, clemele fiind in numar de 6 pentru fiecare aparat.
Nu stiu ce aliaj sa caut si unde as gasi sad.gif
bit 61
Cauta tabla din bronz in aliaj cu beriliu (se gaseste la societatile producatoare de intrerupatoare si prize electrice).
In stare bruta se prelucreaza foarte usor,dupa aducerea la forma dorita se trateaza termic si capata proprietati apropiate de otelurile de arc (150 daN/mm si 400 unitati
Brinell).
Tratamentul termic consta efectiv in incalzirea pana la rosu a materialului dupa care se lasa sa se raceasca.
cristianp
QUOTE(bogdan1978buc @ Aug 7 2006, 14:30) *
Sunt de la niste aparate portabile iar ele fac legatura intre un acumulator li-ion si placa de baza, clemele fiind in numar de 6 pentru fiecare aparat.
Nu stiu ce aliaj sa caut si unde as gasi sad.gif

Daca folosesti acumulatori de tf.mobil poti gasi astfel de contacte la http://www.allgsm.ro/scripts/prodList.asp?idCategory=9 sau la alte magazine de piese de schimb pentru mobile

bogdan1978buc
Multumesc pentru sfaturi smile.gif bit61, daca ai cumva idee pe unde sa apelez ti-as fi recunoscator pentru ca nu cunosc pe nimeni pe la fabrici de intrerupatoare sad.gif
@cristianp din pacate nu este vorba de telefoane mobile
Ideea este ca mi-e si nu stiu cum sa ma duc la diversi fabricanti sa cer o tabla de dimensiunea unui A4, cand ei probabil se asteapta sa le cumpar de la un kg in sus.
Ca o gluma ( sa mai destind putin atmosfera ca prea sunt presat cu chestia asta ): bit61 sper sa nu ma iei la misto cu beriliu ca nu sunt stapan pe chimie smile.gif
Numai bine.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.