Bogdan!
3rd August 2006, 11:00
I. De curand a inceput politia comunitara sa imparta amenzi celor care stau in parcul herastrau pe iarba de langa lac. Ar fi o hotarare din 2001, prin care se incearca protejarea spatiilor verzi iar prin incalcarea acesteia puteti primi o amenda intre 100 si 500 ron.
Am patit-o aseara, dar am scapat fara amenda.
II. E voie cu bicicleta in parc.
add
3rd August 2006, 11:03
In Central Park ai voie sa stai pe iarba... noi suntem mai speciali.
Bogdan!
3rd August 2006, 11:04
le e frica! poate o pastem si raman fara
Elena2k
3rd August 2006, 11:15
Pai sunt bancute , alea oare pentru cine le-a pus ? ..te crezi la padure sa stai pe iarba ?
add
3rd August 2006, 11:17
sunt 3 'bancute' ... si daca eu vreau sa stau pe iarba care e problema?
Bogdan!
3rd August 2006, 11:23
QUOTE(Elena2k @ Aug 3 2006, 12:15)

Pai sunt bancute , alea oare pentru cine le-a pus ? ..te crezi la padure sa stai pe iarba ?

in padure se strica iarba daca stai pe ea?
macar placute cu "nu calcati iarba" ar trebui instalate inainte sa iti dea amenda.
ma intreb de ce nu se interzice si intrarea cu caini in parc?
Elena2k
3rd August 2006, 11:24
QUOTE(add @ Aug 3 2006, 12:17)

sunt mai multe bancute .
@Add unii au muncit sa REfaca spatiul verde ca altii au distrus si au lasat gunoi ( tigari , cutiute de bere , sticle) Ce nu iti place cand vezi parcul curat si plin de verdeata ? Asta inseamna ca trebuie sa calcam in picioare ? Daca vrei iarba, fuga la padure sau pe camp si va tavaliti acolo cat vreti
CapitanuPICARD
3rd August 2006, 11:25
QUOTE(Bogdan! @ Aug 3 2006, 12:04)

le e frica! poate o pastem si raman fara
pai daca te simti vietate care paste...
Elena2k
3rd August 2006, 11:26
QUOTE(Bogdan! @ Aug 3 2006, 12:23)

in padure se strica iarba daca stai pe ea?

macar placute cu "nu calcati iarba" ar trebui instalate inainte sa iti dea amenda.
ma intreb de ce nu se interzice si intrarea cu caini in parc?
au fost placute . Pastrati curetenia , nu calcati spatiul verde , nu rupeti florile dar au fost furate .
CapitanuPICARD
3rd August 2006, 11:26
QUOTE(add @ Aug 3 2006, 12:17)

si daca ei vor sa iti dea amenda iar daca comentezi sa ti-o dubleze sau sa-ti iei vreo doua, care e problema?
bogho
3rd August 2006, 11:28
QUOTE(add @ Aug 3 2006, 12:03)

In Central Park ai voie sa stai pe iarba... noi suntem mai speciali.
pai cei care stau pe iarba in Central Park, cand pleaca iau cu ei si gunoiul,
la noi gunoiul ramane
Bogdan!
3rd August 2006, 11:32
QUOTE(CapitanuPICARD @ Aug 3 2006, 12:25)

pai daca te simti vietate care paste...

bă mă leşi?
QUOTE(Elena2k @ Aug 3 2006, 12:26)

au fost placute . Pastrati curetenia , nu calcati spatiul verde , nu rupeti florile dar au fost furate .
singurul loc in care au fost instalate astfel de panouri, au fost pe la intrarea Aviatorilor.
Nu vreau sa intru intr-o polemica, ci numai sa ii atentionez pe cei care sunt amatori de relaxare pe iarba de langa lac. Asa ca daca sunteti amatori de cearta duceti-va in alta parte.
CapitanuPICARD
3rd August 2006, 11:33
ok. ne ducem. tu du-te la pascut, dupa cum chiar singur ai spus. 
prea multi confunda libertatea cu anarhia si lipsa de bun simt.
zilele trecute am facut niste poze in parcul tineretului. sandilaul ala de primar vad ca are o problema si cu bordurile alea din parc. dar nu si cu gunoaiele de pe spatiul verde. jalnic...
probabil din cauza unora care, dupa ce pasc, lasa pe iarba ambalaje de la berea pe care o beau dupa ce au pascut.
la mai mare!
tavio
3rd August 2006, 11:35
QUOTE(Bogdan! @ Aug 3 2006, 12:00)

I. De curand a inceput politia comunitara sa imparta amenzi celor care stau in parcul herastrau pe iarba de langa lac. Ar fi o hotarare din 2001, prin care se incearca protejarea spatiilor verzi iar prin incalcarea acesteia puteti primi o amenda intre 100 si 500 ron.
Am patit-o aseara, dar am scapat fara amenda.
II. E voie cu bicicleta in parc.
mare tampenie!
in cismigiu e la fel.
freshness
3rd August 2006, 11:35
daca municipalitatea asigura banci nu vad de ce este necsar sa te tavalesti pe iarba...
add
3rd August 2006, 11:36
stiu ca romanii sunt nesimtiti... dar ce treaba are asta? mi se pare stupid sa nu te lase sa stai pe iarba in parc.
Elena2k
3rd August 2006, 11:36
QUOTE(Bogdan! @ Aug 3 2006, 12:32)

singurul loc in care au fost instalate astfel de panouri, au fost pe la intrarea Aviatorilor.
Nu vreau sa intru intr-o polemica, ci numai sa ii atentionez pe cei care sunt amatori de relaxare pe iarba de langa lac. Asa ca daca sunteti amatori de cearta duceti-va in alta parte.
mda..nu suntem amatori de cearta dar poate intelegi si tu de ce se dau amenzi si e interzis ... unii sunt mai taranoi de fel si nu respecta curatenia ba chiar rup ..Legea a fost facuta sa protejeze mediul
CapitanuPICARD
3rd August 2006, 11:37
QUOTE(add @ Aug 3 2006, 12:36)

stiu ca romanii sunt nesimtiti... dar ce treaba are asta? mi se pare stupid sa nu te lase sa stai pe iarba in parc.
si eu sunt roman si nu ma consider nesimtit. sau tu ai vorbit despre tine?
te felicit pentru momentul de sinceritate.
add
3rd August 2006, 11:38
gandesti nasol. de ce sa dea amenda alora care stau pe iarba si sa nu de alora care rup/fura/lasa mizerie ??? ia sa-ti dea 2 mil amenda ca ai aruncat un gunoi si sa vezi cum se educa bucuresteanul.
Elena2k
3rd August 2006, 11:41
Bogdan!
3rd August 2006, 11:41
QUOTE(CapitanuPICARD @ Aug 3 2006, 12:33)

ok. ne ducem. tu du-te la pascut, dupa cum chiar singur ai spus.

prea multi confunda libertatea cu anarhia si lipsa de bun simt.
zilele trecute am facut niste poze in parcul tineretului. sandilaul ala de primar vad ca are o problema si cu bordurile alea din parc. dar nu si cu gunoaiele de pe spatiul verde. jalnic...
probabil din cauza unora care, dupa ce pasc, lasa pe iarba ambalaje de la berea pe care o beau dupa ce au pascut.
la mai mare!
corect. Asa cainii vor avea mai mult loc sa se cace pe iarba proaspat udata. De ce sa se zgarie cu ambalajele de la bere la finutul lor fundulet?
Elena2k
3rd August 2006, 11:45
QUOTE(add @ Aug 3 2006, 12:38)

gandesti nasol. de ce sa dea amenda alora care stau pe iarba si sa nu de alora care rup/fura/lasa mizerie ??? ia sa-ti dea 2 mil amenda ca ai aruncat un gunoi si sa vezi cum se educa bucuresteanul.
Statul nu are atatia bani sa angajeze gardieni publici la fiecare colt si sa stea sa pazeasca omul la fiecare miscare. Daca interzic accesul stiu ca nici gunoi nu o sa mai fie si o sa se ocupe de altceva nu or sa stea sa pazeasca daca ala a aruncat sau nu .
ionescu_xoy
3rd August 2006, 12:27
E stupid sa nu poti sta in fund sau pe spate pe iarba in parc. De aia te duci acolo, sa mai gusti nitel natura, sa stai sa privesti cerul, mirosind iarba. Daca vrei sa stai pe banca, te duci in Gradina Botanica. Acolo ar fi, intr-adevar, absurd sa calci in spatiul verde. Dar pe iarba din Herastrau... mi se pare o chestie cretina.
Elena2k
3rd August 2006, 12:27
QUOTE(Rákóczi II @ Aug 3 2006, 13:19)

..............................
trebuia sa fie amuzant ?
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.