DeCoDoR pt programe suplimetare

matrix_andrei

deci rds are un abonament standard.......si are alte pachete suplimentare de programe........si am inteles ca exista decodoare pt a vedea celalalte programe din pachete speciale.......asa este si daca da....cum pot sa fac sieu unu sau cumpara sau daca aveti unu dintre voi..pls....help me rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
mister_rf
QUOTE(matrix_andrei @ Aug 2 2006, 00:09) *
si am inteles ca exista decodoare pt a vedea celalalte programe din pachete speciale...

Ai inteles gresit... cool.gif

Dj Shock
si am inteles ca exista decodoare pt a vedea celalalte programe din pachete speciale

Nope. La ei treaba se bazeaza pe SUPRIMARE.
matrix_andrei
ce e aia "SUPRIMARE" ?.......deci nu exista nimika ca sa vad acele programe? biggrin.gif
freshness
QUOTE(matrix_andrei @ Aug 2 2006, 21:56) *
ce e aia "SUPRIMARE" ?.......deci nu exista nimika ca sa vad acele programe? biggrin.gif

lasa-i pe astia ca vorbesc in gol....normal ca exista ceva ca sa veizi acele programe ...acel ceva se numeste leu...aduni cativa lei si te duci la RDS si ceri pachetul extra sau cum so numi...
sorinsirbu
Ba, exista intradevar, nu ati auzit de mult timp ca merge Digi Tv si pe cablu? Pur si simplu iti iei un decodor satelit si gasesti o metoda pentru cartela, ca nu merge fara.Sau daca vrei sa platesti, decodoru ti-l dau ei gratis in custodie si platesti abonamentu mai mare.Nu e diferenta mare de abonament.Baza e 214000 si extra e vreo 275.000.
ghostbuster
si la decodorul ala trebuie sa modifici softul!

matrix_andrei
cartela?....e pe cartele ? huh.gif huh.gif huh.gif ............da ce-i frate decodoru ala?..bancomat? huh.gif si mai exact cum functioneaza astea? .....exista smekerie pt ele huh ? naughty.gif naughty.gif naughty.gif
pytonu
QUOTE(matrix_andrei @ Aug 4 2006, 14:38) *
cartela?....e pe cartele ? huh.gif huh.gif huh.gif ............da ce-i frate decodoru ala?..bancomat? huh.gif si mai exact cum functioneaza astea? .....exista smekerie pt ele huh ? naughty.gif naughty.gif naughty.gif

Ia citeste pe aici.
sorinsirbu

QUOTE(matrix_andrei @ Aug 4 2006, 14:38) *

Normal, prin datele de pe cartela esti recunoscut ca fiind client si ai acces,intocmai ca la telefonia mobila.Ceea ce ma intreb eu, se pot clona cartelele astea si sa ai acces din locuri diferite in acelasi timp?WoW,daca incalc regulamentu' sa-mi spuneti si imi cer scuze...
retele
bateţi câmpii. aici omul se referea la decodor din ăla cu şurub, pentru televiziunea prin cablu, pe care îl frecai pănă dădeai de imaginea clară ca apa limpede de izvor smile.gif
sorinsirbu
QUOTE(retele @ Aug 4 2006, 21:23) *
bateți câmpii. aici omul se referea la decodor din ăla cu șurub, pentru televiziunea prin cablu, pe care îl frecai pănă dădeai de imaginea clară ca apa limpede de izvor smile.gif

Bati tu campii, invata sa vorbesti intai,stiu ca la decodor din ala se referea, dar nu a specificat, asa ca am zis despre decodorul cu care intradevar se poate vedea.Daca nu stiai, si la "cutia" aia de la antena satelit tot decodor i zice
SuperDuper
QUOTE(sorinsirbu @ Aug 4 2006, 14:56) *
Bati tu campii, invata sa vorbesti intai,stiu ca la decodor din ala se referea, dar nu a specificat, asa ca am zis despre decodorul cu care intradevar se poate vedea.Daca nu stiai, si la "cutia" aia de la antena satelit tot decodor i zice

Ba se cheama receiver (receptor) de satelit. Si nu este tot una cu ala de pe cablu.
mister_rf
Si uite asa ''arunca unul o piatra'' si face valuri, valuri...
deci repet: NU se poate receptiona alt pachet de programe fara a schimba legatura in cutia de distribuite CATV... cool.gif
sorinsirbu
QUOTE(SuperDuper @ Aug 5 2006, 03:33) *
Ba se cheama receiver (receptor) de satelit. Si nu este tot una cu ala de pe cablu.

Si uite asa ''arunca unul o piatra'' si face valuri, valuri...
deci repet: NU se poate receptiona alt pachet de programe fara a schimba legatura in cutia de distribuite CATV...

Da, receiver satelit i zice, da daca te uiti la reclama de la DIGI TV pe cablu, scrie ca iti ofera "decodorul" gratuit in custodie, si este vorba de un receiver dar care isi ia semnalul din cablu, chiar si din cablu din ala vechi,pt cei care nu au fibra optica.La mine in cartier daca vrei un alt pachet decat cel de baza, nu-l poti avea decat daca-ti dau ei un receiver sa-l pui pe cablu, cu cartela, si nu e nevoie de umblat in cutia de distributie.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.