Lacuri din Romania
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5

Klasse

Mi se pare cea mai frumoasa zona turistica. Nu se compara cu nimic din ce am vazut. Ce ganditi voi?
bubalus
QUOTE(Klasse @ Jul 25 2006, 13:19) *
Mi se pare cea mai frumoasa zona turistica. Nu se compara cu nimic din ce am vazut. Ce ganditi voi?

da..este o zona frumoasa...dar nu sa stai prea mult ca este cam plictisitor...asta in cazul ca vrei sa stai linistit in camera ta sau in cort.... nu prea sunt multe posibilitati de distractie
pe malul lacului sunt niste terase cu mici f buni.....si tot pe acolo erau niste maghiari care faceau cel mai bun colac secuiesc din romania....

MAK
La Lacul Rosu, sa te cazezi, si pe urma sa bintui. laugh.gif
Citeva poze de la Lacul Rosu : 17-09-2005
exorcistul
In Cheile Bicazului e foarte frumos. Merita de mers pe jos de-a lungul lor coolspeak.gif !
Volvo_Freak
QUOTE(exorcistul @ Jul 25 2006, 16:19) *
In Cheile Bicazului e foarte frumos. Merita de mers pe jos de-a lungul lor coolspeak.gif !

Ai perfecta dreptate, Cheile Bicazului fac toti banii
ktalinu
Foarte frumos la Lacul Rosu, acum e rezervatie naturala si nu te mai lasa cu gratare si manele, e liniste si e mai bine.
Iar in Cheile Bicazului am fost de peste 10 ori si de fiecare data imi taie rasuflarea atmosfera de acolo ...
Nu vezi nicaieri asa ceva...
gh0s7
Vrem si noi (vreo 14 prieteni) sa facem o drumetie de 3-4 zile in zona asta dar nu prea avem idee despre locuri de cazare , drum etc confusedsmiley.png
In principal as vrea sa stiu ce posibilitati de cazare ar fii...de preferat zona de camping sau ceva cabanute nu hoteluri scumpe ca ehh....saracia ne alearga smile.gif...si de asemenea as fii recunoscator si pentru niste modalitati de transport eventual. worthy.gif

blackdragon
http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=148354 sa discutat si aici , intre Cheile Bicazului si Lacul Rosu e plin de pensiuni ... deci e imposibil sa nu gasesti
irini_mialex
Buna!

In ultimul timp ma gandesc doar la drumetii. Vreau sa ma indepartez de galagia orasului, sa respir aer curat si sa descopar locuri minunate, peisaje de vis.
Aveti ceva sugestii?
Spuneti pe unde ati umblat, ce lacuri ati descoperit si un top al peisajelor minunate care le inconjoara,
Am si eu o rugamine: incercati sa dati mai multe detalii despre cum se ajunge-cati km aproximativ de un oras mare, puneti poze, feel free !!!!

Mercicutz.

PS: Cred ca ne-ar trebui si un topic despre pesteri si cam pe unde se gasesc ca prea putin am citit pe net despre ele.
Bursul

Despre pesteri poti citi aici

Un lac fain este lacul Bucura din Retezat. Gasesti multe pe net despre el, inca un comentariu ar fi de prisos.
irini_mialex
Pana acum am vazut lacurile Siriu Vidraru si Balea. As vrea tare mult sa ajung la Lacul Rosu. AM auzit ca in Bucegi ar fi Lacul Bulboci dar se ajunge greu. A fost cineva? Aveti poze? Stiti lacuri prin muntii Vrancei la care se poate ajunge cat de cat cu masina? Ar trebui sa mi le caut singura pe harta dar e mai frumos sa impartasesti experientele tale cu altii.
Legionarul
QUOTE(irini_mialex @ Aug 1 2006, 11:49) *
Buna!

In ultimul timp ma gandesc doar la drumetii. Vreau sa ma indepartez de galagia orasului, sa respir aer curat si sa descopar locuri minunate, peisaje de vis.
Aveti ceva sugestii?
Spuneti pe unde ati umblat, ce lacuri ati descoperit si un top al peisajelor minunate care le inconjoara,
Am si eu o rugamine: incercati sa dati mai multe detalii despre cum se ajunge-cati km aproximativ de un oras mare, puneti poze, feel free !!!!

Mercicutz.

PS: Cred ca ne-ar trebui si un topic despre pesteri si cam pe unde se gasesc ca prea putin am citit pe net despre ele.

Nu stiu daca esti din Moldova, sua cat de mult ai vizitat aceasta zona a tarii ...Oricum..Daca urci pe Muntii Ceahlau (vf. Toaca si Ocolasul Mare ) vei trai o experienta unica . Eu am urcat (dureaza cam 4 ore) dar crede-ma ca merita fiecare pas pe care il faci spre varf. In rest ar mai fi Muntii Neamtului. Sunt magnifici . Nu cred ca este vreo problema transportul , cazarea, etc. Ajungi foarte simplu din Piatra Neamt.
irini_mialex
QUOTE(Legionarul @ Aug 1 2006, 13:28) *
Nu stiu daca esti din Moldova, sua cat de mult ai vizitat aceasta zona a tarii ...Oricum..Daca urci pe Muntii Ceahlau (vf. Toaca si Ocolasul Mare ) vei trai o experienta unica . Eu am urcat (dureaza cam 4 ore) dar crede-ma ca merita fiecare pas pe care il faci spre varf. In rest ar mai fi Muntii Neamtului. Sunt magnifici . Nu cred ca este vreo problema transportul , cazarea, etc. Ajungi foarte simplu din Piatra Neamt.

E cam departe. Eu sunt braileanca dar muncesc in Bucuresti asa ca fac si eu ce pot ca sa merg in weekend undeva la munte. Nu stiu daca as putea ajunge in Ceahlau intr-un weekend plecand din Bucuresti.
Cred totusi ca o sa imi planific o drumetie macar prin m-tii Neamtului.
Legionarul
QUOTE(irini_mialex @ Aug 1 2006, 13:39) *
E cam departe. Eu sunt braileanca dar muncesc in Bucuresti asa ca fac si eu ce pot ca sa merg in weekend undeva la munte. Nu stiu daca as putea ajunge in Ceahlau intr-un weekend plecand din Bucuresti.
Cred totusi ca o sa imi planific o drumetie macar prin m-tii Neamtului.

Este usor sa ajungi in Piatra Neamtului. Ai tren din Bucuresti in Piatra-Neamt. Eu in 24 de ore am fost si pe munte si am si vizitat cateva chestii intersante . Ar fi imposibil chiar si pentru tine sa nu reusesti ! Bafta !!!
Bamis
Lacul Sfanta Ana - posibilitati de agrement modeste, dar un peisaj si un aer de neimaginat. Se ajunge foarte usor cu masina, lacul situandu-se la cativa km de Baile Tusnad si la aproximativ 50 km de Sfantu Gheorghe.
blackcat
La Lacul Bolboci nu se ajunge greu deloc. A, poate cu masina o fi greu. Nu mai stiu, am fost odata cu o Dacie. Dar pe jos, de la Babele (de ex) e foarte usor. Si frumos.
tudor_turcu
Lacul Bulboci din Bucegi e un lac de acumulare... Frumos, pacat ca valea Ialomitei in regiunea aceea (Bulboci/Padina/pestera Ialomitei) e atat de umblata si nu tocmai curata...
alic
QUOTE(gh0s7 @ Jul 28 2006, 01:59) *
Vrem si noi (vreo 14 prieteni) sa facem o drumetie de 3-4 zile in zona asta dar nu prea avem idee despre locuri de cazare , drum etc confusedsmiley.png
In principal as vrea sa stiu ce posibilitati de cazare ar fii...de preferat zona de camping sau ceva cabanute nu hoteluri scumpe ca ehh....saracia ne alearga smile.gif...si de asemenea as fii recunoscator si pentru niste modalitati de transport eventual. worthy.gif

sau aici:
http://www.turistinfo.ro/bicaz/cazare-bica...tel-lebada.html
la hotel e cam scump, desi conditiile sunt pe masura ( 1.000.000/camera/nopate); mai sunt si casutele, tot 1 mil/noapte, dar daca te cuplezi cu cineva, iesiti la 500.000 de pereche;
cel mai fain ar fi la cort, mai ales ca sunteti ceva "cetateni", dar asta depinde de preferintele voastre cool.gif
despre modalitatile de transport, nu stiu ce sa-ti spun; de unde esti? din ce oras?
aditu
Salutare mi-ar face mare placere sa stiu care sunt cele mai frumoase lacuri unde se poate ajunge cu masina unde te poti relaxa , face o plaja sta pe o terasa seara pe marginea lacului la o bere . Sa te relaxezi din plin . Astept propunerile voastre poate si poze si locuri de cazare unde sa te simti `` Ca la Mama Acasa `` Multumesc frumos si astept propuneri .
irini_mialex
QUOTE(aditu @ Aug 4 2006, 15:43) *
Salutare mi-ar face mare placere sa stiu care sunt cele mai frumoase lacuri unde se poate ajunge cu masina unde te poti relaxa , face o plaja sta pe o terasa seara pe marginea lacului la o bere . Sa te relaxezi din plin . Astept propunerile voastre poate si poze si locuri de cazare unde sa te simti `` Ca la Mama Acasa `` Multumesc frumos si astept propuneri .

Mi s-a parut foarte frumos la Balea Lac. Mai greu cand e aglomeratie.
Cred ca si la Lacul Rosu e frumos. Sa spuna cine a fost pe acolo.
aditu
QUOTE(irini_mialex @ Aug 6 2006, 11:24) *
Mi s-a parut foarte frumos la Balea Lac. Mai greu cand e aglomeratie.
Cred ca si la Lacul Rosu e frumos. Sa spuna cine a fost pe acolo.

Locuri de cazare unde sa te simti bine la Balea Lac am inteles ca la Paltinul 160 in rest astept niste sfaturi . Pana la Lacul Rosu mi se pare umpic cam departe doar pentru un singur week-end . Sunt convins ca mai sunt si alte lacuri super frumoase in Romania nu tineti numai pentru voi da-ti si la altii smile.gif
Fujitsu
Lacurile din Retezat sunt superbe. Tren pana la statia Ohaba de sub Piatra, de acolo - drumetie cu rucsacul biggrin.gif Nu stiu daca se poate rezolva intr-un week-end. Cam greu.
irini_mialex
QUOTE(aditu @ Aug 6 2006, 19:34) *
Locuri de cazare unde sa te simti bine la Balea Lac am inteles ca la Paltinul 160 in rest astept niste sfaturi . Pana la Lacul Rosu mi se pare umpic cam departe doar pentru un singur week-end . Sunt convins ca mai sunt si alte lacuri super frumoase in Romania nu tineti numai pentru voi da-ti si la altii smile.gif

Da la Paltinu. E fosta vila a Ceausheshtilor.
Acum cand am fost eu era 800 de mii pe noapte de persoana in camera dubla. Apartamentul era vreo 2 mil si ceva. Am intrat doar de curiozitate. Eu am dormit in masina smile.gif Promit ca imi iau cort data viitoare. Oricum intre Balea si Vidraru sunt niste locuri superbe de oprit, campat, facut foc de tabara si fript un ciolan ceva. Nu e nici aglomerat. La Balea e cam aglomerat.
RoVal1972
Lacul Rosu
Trei Ape
Fantanele
Bucura
Galesul
Sf. Ana
Paltinu
Balea
Vidraru
Iezer

Si vorba lui Fujitsu.... in Retezat este excelent. Dar un w/e is not enough. Si mergi cu rucsac si cort dupa tine.
DeathRipple
lacuri la care se ajunge cu masina (altele decat cele enumerate mai sus): vidra, bradisor, malaia, petrimanu, galbenu - toate in jud valcea. recomandare: petrimanu. lacuri la care se ajunge cu rucsacul in spate: calcescu, zanoguta, rosiile - toate in jud hunedoara (parang). poze....cine doreste.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.