am schema

augustin87r

SAlut.Tocmai am facut rost de un Radio Toral, cum voiam eu.Mi l-a dat degeaba domnul liviu9(multumesc). Are lipsa finalul pentru ca s-a ars.M-am uitat pe placa si am facut repede schema intr-un program. Eu am cateva integrate LM386N,dar nu corespund. Imi spune cineva ce integrat corespunde schemei de conectare de mai jos?
bit 61
Augustin, este vorba de TCA 830SM.

augustin87r
QUOTE(bit 61 @ Aug 1 2006, 19:16) *
Augustin, este vorba de TCA 830SM.

Of, fir-ar sa fie.Nu e TCA830.Al meu are doar 8 picioare. ERa folosit ca final intr-un radio romanesc numit Radio Total.Dl. Liviu care mi l-a dat mi-a spus ca era numit T100,cam asa , o serie limitata facuta de IPRS.Poate are cineva pe acasa pe vreo placa aruncata. Au facut si romanii un integrat cred ca identic cu LM386N si i-au schimbat conectarea la pini sa zica si ei ca au facut treaba. Daca nu gasesc o sa adaptez un Lm386,dar as vrea totusi pe ala facut de IPRS.
augustin87r
da-l incolo de integrat ca nu ma mai zbat sa il caut.Deja am inceput sa retez traseele de pe placa si modific ca sa pun LM386.M-am gandit eu de la inceput ca IPRS au facut un integrat identic cu LM386 si i-au schimbat ordinea pinilor ca sa zica si ei ca au facut ceva sad.gif( Mai bine pun o lampa in loc de integratul ala smile.gif))
bit 61
TCA 830 SM:
Ualim:4-20V P:2,3W RL:4ohmi Ft:30Hz-18khz Ic:8,3ma Capsula DIP-8

Nu confunda cu TCA 830,TCA 830 A,TCA 830 S care au putere mai mare(4,2W) si sunt
in capsula TABS3-12.
Ceea ce ai desenat tu acolo (cu o mica greseala) este schema de aplicatie
pentru TCA 830 SM.

Este posibil ca IPRS sa fi produs acest CI sub o alta denumire.
augustin87r
MErsi mult, dar acum deja am stricat traseele.Oricum cred ca TCA830Sm nu gaseam.Am cautat pe vitacom si nu e .sad.gif( Multumesc mult de ajutor.Tu ai u datasheet ca pe net nu am gasit confusedsmiley.png
karpi
Salut
Eu am adaptat la mai multe aparate integrate " apropiate " care aveau alta ordine sau numar de pini.

Le am pus pe o mica placa de circuit corodata si eventual si piesele care erau in plus le am montat pe aceasta mica placuta.Si cu fire foarte scurte ( terminale de rezistoare miniatura) am confectionat "pini" acestui "hibrid" sau inlocuitor, sa nu oscileze trebuie sa ai grije cu masa de curent mic si de curent mare.

taranu
Am cumparat un videorecorder defect.Din sursa lipseste integratul care duce traful copper.Este cu 5 picioare.Am bintuit pe toate siteurile cu scheme dar nu am gasit nimic.Videorecorderul este SPECTRA-V-2000D.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.