INFIINTAREA UNUI PF sau AF

TheFlaber

Cine poate sa explcie exact pasii prin care poti deveni un PF (PERSOANA FIZICA) sau AF (asociatie familiara) daca se poate sa explice cum a explicat tipul acela super de treaba in topicul: "
Important : infiintare SRL 2 "

Pentru o retea de cartier care este mai avantajoasa modalitate ?(pf sau af) ... care din aceste 2 modalitati este mai ieftina, mai usor de facut... ? ??

Multumesc !
woe
Din ceea ce cunosc, atat PF cat si AF trebuie sa se transforme in (minim) SRL de la data intrarii in UE.
Asa ca recomand sa anticipezi ca sa te scuteasca de cheltuieli & alergatura.

TheFlaber
QUOTE(TheFlaber @ Jul 31 2006, 14:00) *
Cine poate sa explcie exact pasii prin care poti deveni un PF (PERSOANA FIZICA) sau AF (asociatie familiara) daca se poate sa explice cum a explicat tipul acela super de treaba in topicul: "
Important : infiintare SRL 2 "
Pentru o retea de cartier care este mai avantajoasa modalitate ?(pf sau af) ... care din aceste 2 modalitati este mai ieftina, mai usor de facut... ? ??
Multumesc !

Chiar nu am stiut de chestia asta... sincer... ms pt. informatie

Dar daca adaug la o firma de consultanta farmaceutica domeniul de activitate comnicatiir etele... sau cums e mai numesc.. merge ???

Unchiul meu are o firma de consultanta in domeniul farmaceutic... oare e bine, e mai usor sa adaug ca domeniud ea ctivitate ala acea firma ???

Merge ?? e usor ?? e foarte greu ??

De exemplu aceasta firma de consultanta este in bcuuresti... daca eu doresc s aimi fac o retea de cartier de exemplu in iasi... pot ?adika sediul sa fie la bcuuresti si reteaua in iasi... sediul sa fie ina celasi sediu cu consultanta... ??

multumesc !
inside_spy
Se poate
domenii
QUOTE(woe @ Jul 31 2006, 16:15) *
Din ceea ce cunosc, atat PF cat si AF trebuie sa se transforme in (minim) SRL de la data intrarii in UE.
Asa ca recomand sa anticipezi ca sa te scuteasca de cheltuieli & alergatura.

Unde ai auzit asta?
Nu este adevarat.
TheFlaber
QUOTE(domenii @ Jul 31 2006, 22:37) *
Unde ai auzit asta?
Nu este adevarat.

ce sa fie adevarat ???

ca se poate adauga ca subdomeniu ??? sau ce . ?
Reclama
Ultimul trend: masini cu 2 rezervoare Pai daca la Petrom alimentezi si apoi castigi inca un plin...
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.