dianhana
30th July 2006, 22:04
Am luat bilete pentru 9 septembrie; vom pleca si cu fetita noastra de 1 an si am fi recunoscatori daca ne-ar da cineva cateva sugestii si ne-ar putea impartasi impresiile.
Multumim!
dannek
22nd August 2006, 22:42
Si eu plec tot aici pe 1 septembrie poate imi dai de veste cum este pe acolo ca sa fiu in garda!
Multumesc!
dannek
24th August 2006, 21:21
sa nu uitati sa pune-ti si poze eu o sa plec la 1 septembrie
l_stoian79
29th August 2006, 10:39
anuena, multumiri de informatii
ai cumva si niste poze cu camera de hotel, hotelul in general
cum este cu locul de parcare? o sa plecam in data de 7sept cu masina (in 8 e prima zi de cazare), si as vrea sa stiu daca am unde sa las masina cat de cat in siguranta.
mai este cineva care pleaca in 7-8 sept ? noi plecam din TM si inca nu suntem hotarati pe unde sa trecem Dunarea, la Calafat sau la Bechet? eventual daca are cineva mai multe informatii despre trecerea prin cele 2 puncte.
bye.
l_stoian79
29th August 2006, 12:55
asa de curiozitate... ce excursii ai facut? cam ce se poate vizita? cu vaporas sau cu masina...daca poti sa dai si niste preturi informative si durate ar fi excelent :-)
anuena
29th August 2006, 14:21
noi am facut croaziera in golful toroneos si la athos, fiecare 35 euro, si sunt foarte frumoase. vaporul pleaca la 9.30 si se intoarce in jur de 16.30. la prima se pleaca din neo marmaras, la a doua dintr-un port la care nu-mi amintesc numele, dar e pe partea dinspre athos a bratului, chiar pe partea opusa de nikiti. noi am mers prin agentie si ne-a dus cu autocarul, dar daca aveti masina, proprie sau inchiriata, mergeti cu masina pana in port si luati bilete direct de acolo, ca e mai ieftin. biletele se iau cu o zi inainte.
se mai organizeaza excursie la meteora, dar la fel, mergeti cu masina proprie, ca prin agentie va lungiti prea mult. cea mai mare parte din drum e pe autostrada, in zona de campie, deci nu sunt probleme. intrarea la manastiri este 2 euro de persoana.
se organizeaza si seara greceasca, vinerea, la athena palace, 12 euro platiti la receptie, sau 25-35 prin agentii. in afara ca danseaza unii foarte frumos, nu prea merita; mancarea cred ca e reciclata din ce nu s-a consumat in restul saptamanii, vinul rosu e ok, cel alb e groaznic si mai ai o sticla de apa si una de cola, de 1,5 litri.
la salonic noi nu am fost, poate doar sa faci un tur cu masina, si sa te aprovizionezi mai serios din super-market (au un carrefour chiar la intrare).
cu masina poti sa vezi toata peninsula intr-o zi, fara nici o problema, traseul seamana cu cele de la noi de la munte, cu multe curbe, dar drumul e in stare buna.
anuena
29th August 2006, 15:02
si inca ceva: neaparat sa va luati echipament de snorkeling (ochelari+tub). e ceva de vis sub apa, mult mai frumos decat in alte parti. noi am luat din neo marmaras cu 8 euro.
Ancutzel
3rd September 2006, 21:11
Buna,
Scuze de intarziere dar a fost o saptamana ocupata:(. Pentru cei care se vor duce la Lily Ann Beach: nu acceptati camerele 118, 119, 120. De obicei aceste camere se dau celor care vin cu autocarul.
Poze din camera noastra "minunata" de 3*(camera 118) in care nu s-a facut curat niciodata:

Probabil se asteptau sa ne facem singuri curat ptr ca intr-una din zile am gasit un mop, o matura si un sac de gunoi la usa. Dupa scandaluri, peste 4 zile ni s-a dat o alta camera care arata mult mai bine, camera 124. Nu era la nivel de 3 stele nici asta dar comparativ cu prima era ok. Si a fost ok pana cand a venit ora mesei si am descoperit ca aerisirea de la restaurant era chiar la noi in camera:)..Partea buna era ca stiam dinainte meniul.
Atat grecii care se ocupa de rezervarea camerelor cat si cei de la receptie mi s-au parut de-a dreptul nesimtiti. Romanul de la receptie ne-a spus ca la cat am platit de ce ne plangem de modul in care arata camerele. Mrs Voula, grecoaica care face rezervarea camerelor a fost de negasit, am fost personal la receptia hotelului Atena Palace, acolo unde era biroul ei. Atunci cand le-am spus celor de la receptie cine sunt si ce vreau mi-au spus ca dna Voula nu mai este la birou (era ora 7 seara si programul ei se termina la 9).
Daca mergeti cu autocarul/avionul va recomand sa inchiriati o masina acolo. Poti sa vizitezi mult mai multe locuri si in plus iti faci programul cum vrei tu si te costa mai putin decat ai plati la agentie.
Pentru croaziera la muntele Athos puteti merge direct in Ormos, este cam la 15 km de hotel. Sunt doua vapoare cu care puteti merge: unul care costa 25 de euro, arata foarte misto ca o corabie de pirati si pretul include dansuri si muzica traditionale si unul care costa 20 de euro si care nu stiu exact ce include, ana va poate spune mai bine. Daca alegeti sa faceti croaziera prin agentie va cer 40 de euro si va duc cu vaporul de 20 de euro.
Succes si sper sa nu primiti nici una din camerele mentionate de mine mai sus,
Anca
dannek
10th September 2006, 07:59
Da sigur inevitabilul s-a produs am avut camera 119
l_stoian79
20th September 2006, 20:09
ne-am intors in data de 16.09 de la Lily Ann Beach
nu avem de comentat nimic la adresa hotelului si a camerelor. am plecat cu "morcovu" dupa ce am tot citit pe forum...in schimb cand am ajuns acolo am fost placut surprinsi...am primit camerele 116+117 (era apartament cu 2 camere, 2bai, hol cu chicineta si terasa comuna)...sincer nu stiu cum aratau celelalte camere, dar noi am fost super multumiti de ale noastre...simplu mobilat, dar functiona totul, curat, in fiecare zi se facea curatenie in camere, se schimbau prosoapele in baie, ni s-au schimbat inclusiv asternuturile in saptamana cat am stat.
atasat niste poze de prin camere (panorama1 este vederea din terasa de la camere)
Click pentru a vizualiza atașamentul
dannek
20th September 2006, 20:29
Ai fost tare norocos, acolo mai era probleam cu sezlongurile ca nu gaseai daca te duceai mai tirziu la plaja dar cu mincarea cum a fost
Aceasta este camera 119, voi erati tot la parter dar linga bazinul ala de recirculare a apei menajere
Ancutzel
21st September 2006, 13:02
Chiar ca ai fost norocos:)...voi cu ce agentii de turism ati fost?
dannek
21st September 2006, 15:56
Eu am fost cu Paralela 45 dar pachetul a fost contractat de la Melitours Grecia acestia au fost cei care nu ne-au bagat in seama. Cei de la Paralela au sunat la Melitours dar ei au raspuns daca cumva am cerut noi expres anumite conditii in camera si daca da , am primit cumva confirmari cu , camerele comandate
deci de acum o sa cer confirmare cu, conditile din camera
investman
22nd September 2006, 12:59
QUOTE(anuena @ Aug 29 2006, 14:21)

la salonic noi nu am fost, poate doar sa faci un tur cu masina, si sa te aprovizionezi mai serios din super-market (au un carrefour chiar la intrare).
cu masina poti sa vezi toata peninsula intr-o zi, fara nici o problema, traseul seamana cu cele de la noi de la munte, cu multe curbe, dar drumul e in stare buna.
o gramada de informatii inexacte:
1. hotelul este chiar in Nikiti, doar daca nu mai exista si altul cu acelasi nume;
2. supermarketurile din Nikiti nu sun gen Carefour adica hipermarketuri, sunt daca vrei Megaimage;
3. Carefour acolo nu este ca la noi - preturile sunt la fel cu cele de la supermarketuri;
4. turul peninsulelor nu are nici o asemanare cu cele de la noi la munte; pur si simplu este altceva. Si nici macar nu ai nevoie de o zi - o dupa-amiaza este suficienta samd.
Succes!
l_stoian79
22nd September 2006, 20:40
pt investman:
1) in Nikiti se afla Lily Ann Village . noi vorbim de Lily Ann Beach, care este la 8 km de Nikiti cum mergi spre Neos Marmaras.
2) exista un Lidl (cu oferta cam slabuta) si inca unul autohton, nu mai stiu numele in greaca, care aveau o diversitate mai mare de produse. astea sunt comparabile cu Billa sau Profi la noi... Carrefour am vazut in Salonic , 2 bucati.
3) sincer nu am comparat preturile
4) cred ca te referi la turul "peninsulei" ... probabil ca in 2-3 ore il terminai, sincer nu l-am facut...dar din Nikiti pana la hotel sunt 8 km (maxim 10 minute cu masina), de la hotel la Neos Marmaras sunt inca 14 (maxim 20 minute)....am facut de la hotel si pana in Porto Carras cam 30 de minute....si asta era cam un sfert din tur... daca te opresti ptr poze si dinastea faci mai mult de 2-3 ore... dar in mare cam atata e de condus (condus lejer, ca sa poata si soferul sa priveasca in stanga si-n dreapta - intre 50-70 km/h). mai jos poza cu drumul , cam cum arata in general:
Neos Marmaras:
si noi am fost tot cu agentia Paralela45. sincer nu am facut poze pe sub chiuvete
am intrat, am vazut, era curat, mirosea bine, functiona totul, asta e... nu le-am facut inspectia tehnica la toate...ptr cat timp am stat in camere a fost arhisuficient...apropo, am totusi o obiectie...la paturi...nu erau duble, ci doua simple..
sicko
24th September 2006, 15:57
Noi am fost la Lily Ann VILLAGE,si am fost multumiti. Poze gasiti daca urmati linkul din semnatura mea.
Cele bune!
dannek
24th September 2006, 22:44
Ai inchiriat masina cit te-a costat