Sal all,
Rasfoiesc internetul si forumul de aici mai bine de o luna de zile in cautarea unei destinatii pentru concediul de anul asta si am intrat in impas.
Pe scurt suma disponibila este 2000-2500euro/2persoane (cazare+transport avion)/10zile.
Conditii ar fi: plaja nisip (total exclus pietricele, platforma etc.) , intrare treptata in mare, peisaj, verdeata (cat mai exotic posibil in limita sumei de mai sus), leneveala la soare ziua (+snorkeling) cea mai mare parte a sejurului dar si 2,3 excursii/vizite, cat de cat animata seara poate shopping, terase (nu ma intereaza cluburi).
Exclus Grecia - este o tara superba dar vreau sa vizitez si alte locuri.
Initial mi-am pus in gand sa merg undeva in Turcia dar dupa ce am rasfoit cele peste 130 de pagini mi-am dat seama ca e o destinatie favorizata de familii, in afara serviciilor pe care le lauda multi - prea putine lucruri de facut, locuri de vizitat (totusi inca nu e taiata de pe lista).
Teneriffe - f.dragut, peisaje, locuri de vizitat - dar din ce am citit sta foarte prost la categoria plaje (cu pietricele, la departare de hoteluri)
Croatia - superba dar aceeasi probleme cu plajele.
Deci daca poate cineva sa ma ajute cu sugestii sau cu alte linkuri de aici ar fi super - bineinteles ca dau un bacs de bere

Va multumesc