Unde gasesc in Bucuresti asa ceva? Vreau din ala cu model colorat pentru usa de la living. Eventual daca stiti vreo firma care face modelul la calculator sau care are o gama larga de modele.
Berti
29th July 2006, 14:58
Incearca la deltaglass.ro, am vazut niste chestii grozave facute de ei.
ionutz_cjv5
2nd August 2006, 08:44
aici se discuta de gamuri sablate si sunt destule recomandari
Unde gasesc in Bucuresti asa ceva? Vreau din ala cu model colorat pentru usa de la living. Eventual daca stiti vreo firma care face modelul la calculator sau care are o gama larga de modele.
Cunosc o firma producatoare de geamuri sablate, geamuri decoratve. E o tipa, e artist plastic si face asa ceva. Eu am comandat de la ei, geamuri pentru toate usile din apartament, au venit, au luat dimensiuni, mi-am ales un model, colorat, in ton cu usile. In plus, s-au miscat foarte repede, nu ca alte firme..Nu mai stiu exact.. cred ca in 3-4 zile au fost cu ele la mine si le-au montat tot ei. Uite un link www.decoglass.ro sau daca vrei sa vezi mai multe poze incearca http://geamurisablateusi.carbonmade.com/projects/2251671. Sunt de incredere, credeti-ma. Daca de usi n-am fost multumit, au intarziat, le-am montat cu le-au montat, desi au costat foarte mult, de geamuri sunt chiar multuimit.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.