Afisaj electronic

Adiz

Am nevoie de o tabela de afisaj de aprox 150x30 cm care sa se conecteze prin interfata seriala la calculator si sa poata fi controlata prin software (softul va fi facut de mine, imi trebuie doar specificatiile protocolului).
Am incercat la Conex, dar domnii nu au decat afisaje cu memorie proprie in care incarci cateva pagini si apoi acestea se deruleaza. Pe mine ma intereseaza ca afisarea sa se faca live in functie de ce comanda calculatorul.
Stiti cine ar putea comercializa astfel de afisaje?

Multumesc
ThePuiu
cred ca cel mai sigur proiectezi asa ceva, sau platesti pe cineva sa o faca...nu e f simplu, dar e rezolvabil...

QFWFQ
Nu mi-e inca foarte clar ce vrei, dar eu am gasit adresa www.leuro.com; vezi si tu daca au ceva pentru tine.
Adiz
QUOTE(QFWFQ @ Jul 31 2006, 20:21) *
Nu mi-e inca foarte clar ce vrei, dar eu am gasit adresa www.leuro.com; vezi si tu daca au ceva pentru tine.

Merci de link. As fi preferat totusi o companie din romania.
Pe scurt, vreau un display care sa afiseze ce-i transmit eu pe portul serial. Fara memorie sau alte functii deosebite. Daca ii transmit sa afiseze "Salut", asta sa afiseze imediat.
QFWFQ
Atunci, poate www.elcopart.com.
karpi
QUOTE(Adiz @ Jul 27 2006, 16:45) *
Am nevoie de o tabela de afisaj de aprox 150x30 cm care sa se conecteze prin interfata seriala la calculator si sa poata fi controlata prin software (softul va fi facut de mine, imi trebuie doar specificatiile protocolului).
Am incercat la Conex, dar domnii nu au decat afisaje cu memorie proprie in care incarci cateva pagini si apoi acestea se deruleaza. Pe mine ma intereseaza ca afisarea sa se faca live in functie de ce comanda calculatorul.
Stiti cine ar putea comercializa astfel de afisaje?

Multumesc

Salut

Dar daca automatizezi incarcarea , stergerea , reincarcarea acestei memorii , dinamic , un refresh trebuie sa functioneze.Doar depinde de cat de repede se poate incarca , sau cum se poate adresa aceasta memorie , o folosesti ca si memoria video din PC un Buffer de afisaj si de " paginare" ??
Daca se poate incarca rapid functioneaza , daca se si poate adresa pe sectiuni atuncea incarci pe portiuni si se citeste oun segment ( ruleaza) iar celalat se incarca ??
Adiz
QUOTE(karpi @ Aug 4 2006, 22:09) *
Salut

Dar daca automatizezi incarcarea , stergerea , reincarcarea acestei memorii , dinamic , un refresh trebuie sa functioneze.Doar depinde de cat de repede se poate incarca , sau cum se poate adresa aceasta memorie , o folosesti ca si memoria video din PC un Buffer de afisaj si de " paginare" ??
Daca se poate incarca rapid functioneaza , daca se si poate adresa pe sectiuni atuncea incarci pe portiuni si se citeste oun segment ( ruleaza) iar celalat se incarca ??

Corect. M-am gandit si la asta. Dar domnii de la Conex nu aveau sursele pentru comunicarea cu afisajul si mi-au zis ca nu ma pot ajuta. Si n-am mai insistat. M-as fi riscat sa cumpar un astfel de afisaj care este destul de scump, dar mi-ar fi placut sa am si suport din partea lor, dar mi-au zis direct ca nu se poate.

karpi
QUOTE(Adiz @ Aug 5 2006, 13:04) *
Corect. M-am gandit si la asta. Dar domnii de la Conex nu aveau sursele pentru comunicarea cu afisajul si mi-au zis ca nu ma pot ajuta. Si n-am mai insistat. M-as fi riscat sa cumpar un astfel de afisaj care este destul de scump, dar mi-ar fi placut sa am si suport din partea lor, dar mi-au zis direct ca nu se poate.

OK dar afisajul "se incarca cu date " cum ? daca poti sa automayizezi asta tre sa mearga .
Problema ar fi viteze da incarcare ( daca este problema )
Eu tot vreau sa-mi fac un wobler audio cu un afisaj pe LCD ca sa nu am nevoie de osciloscop si sa pot masura boxe , am si eu afisaje de la telefoane si alte scule dar nua m absolut nici o documentatie , un prieten are un tip de afisaj cu documentatie dar e greu de gasit umbla toata ziua si sta si in capatul celalalt al orasului.El a facut niste testere da AUTO ptr masini cu computer de bord si foloseste aceste afisaje .Cu PIC .Dar nu sunt mari cam 120/50.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.