Specificatii incarcator Nokia 6610i

Acidutzu2005

Stie cineva sa imi spuna ce tensiune iese dintr-un incarcator auto pentru Nokia 6610 si ce amperaj debiteaza acesta ??? Vreau sa il folosesc atat pentru incarcarea telefonului respectiv cat si pentru incarcarea unui alt acumulator de la Fujitsu. ( NU le incarc pe amandoua in acelasi timp ).
- Acumulatorul de Nokia 6610 are o tensiune nominala de 3,7 V si o capacitate de 600 mAh. Incarcatorul lui ( de priza ) scoate: Output 3,7V - 355mA / 1,3VA
- Acumulatorul Fujitsu are o tensiune nominala tot de 3,7 V si o capacitate de 1200 mAh. Incarcatorul lui original ( de priza ) debiteaza 5 V ...
Intrebarea care ma macina pe mine este: " Avand in vedere similaritatea dintre acumulatori ...pot incarca acumulatorul Fujitsu la un incarcator auto pt Nokia ... sau risc sa ii scurtez durata de viatza ( eventual distrugere ) ??? "
Cand ajung acasa sper sa editez postul si sa scriu exact specificatiile incarcatorului de priza pt celalalt acumulator.
Acidutzu2005
Chiar nu ma poate ajuta nimeni .... rog pe cei care au un incarcator auto pt Nokia si un aparat de masura sa incerce sa masoare tensiunea pe care o debiteaza acesta la iesire ( nu as vrea sa arunc cateva sute de mii pe un incarcator numai ca sa fac o masuratoare si sa observ ca nu e bun pentru ceea ce am eu nevoie )
Multumesc anticipat celui ( celei ) care face masuratoarea ceruta.
Numai bine tuturor !!!

Acidutzu2005
O ultima incercare .....
Cei care aveti un incarcator auto de Nokia ... va rog frumos sa masurati tensiunea pe care o debiteaza acesta la iesire ( mufa care intra in telefon ). !!!
Arcer
QUOTE(Acidutzu2005 @ Aug 1 2006, 11:10) *
O ultima incercare .....
Cei care aveti un incarcator auto de Nokia ... va rog frumos sa masurati tensiunea pe care o debiteaza acesta la iesire ( mufa care intra in telefon ). !!!

Un incarcator de Nokia are o tensiune de iesire de aprox 8V, care pote varia in limite destul de largi. De ex eu am un incarcator care este un simplu transformator cu o punte si un cond de filtraj, FARA STABILIZARE. Managementul incarcarii se face in telefon.
DeeJay
nokia se incarca fara probleme la 5V, la fel sony-ericsson. am un usb patch (o legatura directa intre 5V USB si telefon) si incarca nokia si S-E fara probleme.
Sergiu_Q
ce fel de incarcator este?
aici gasesti manualul de service in care o sa gasesti si cate ceva despre accesorii
in fisierul 01-nhl4-genl.pdf la accesorii sunt o gramada de incarcatoare
daca este un Nokia LCH-9 Car Charger , asta merge de la 12 la 24V
LCH-9. Specification. Connectors. • input:. D 21/23 mm. • output:. 3.5 mm DC plug. Protection:. input fused, output current limit 850 mA , Output voltage/current (typ): 6.0 V (+0.3 V)/ 620 mA
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.