Imperator, e vorba totusi de o fata de 17-18 ani, nu cred ca e recomandabil sa faca schema asta cu Jazeera. Pare complicat si pentru cineva mai "batran" care nu prea e obisnuit cu avioane/aeroporturi (mai ales schimbare, si Sabiha e destul de departe de Ataturk), dar pt o fata care probabil n-a mai mers de capu' ei cu avionul niciodata (presupun).
Sfatul meu: ia bilet direct (adica de la aceiasi companie aeriana, acelasi aeroport de escala) Bucuresti - Mumbai. Cred ca turkish e cea mai buna varianta. Cu viza nu prea vad cine se risca sa ti-o dea prin posta, mai ales daca e vorba de minori in grup.
Sfatul meu: ia bilet direct (adica de la aceiasi companie aeriana, acelasi aeroport de escala) Bucuresti - Mumbai. Cred ca turkish e cea mai buna varianta. Cu viza nu prea vad cine se risca sa ti-o dea prin posta, mai ales daca e vorba de minori in grup.
Sincer, nu avioanele mi se par o problema sau schimbatul din Ataturk in Sabiha... Problema imensa este ca e o tipa singura la 18 ani in Mumbai unde toti or sa se uite la ea ca lupul la Scufita Rosie, gata s-o manance cu blugi cu tot... In plus, daca nu ai mai iesit din Europa, India si mai ales Mumbai, ei bine, va fi un soc ! Incepand cu aterizarea pe aeroport dupa ce va survola kilometri intregi de slum-uri, continuand cu multimea dezlantuita de taximetristi de la sosire (e mai bine insa decat in Delhi Indira Gandhi !!!) si terminand cu "the streets of Mumbai" pe care nu danseaza grupuri ca in filmele de la Bollywood, ci conduc cateva milioane de Schumacheri sau zac mii de insi la soare belindu-si ochii si salutand-o cu "Hello, Sir !"... dar zic ca o sa supravietuiasca, depinde de ea