Buna! asta e bine..........ca nici ei nu stiu prea multa engleza:))))) insemna ca ne intelegem de minune! O sa vad ce vb. cu cei doi si daca ii ok. plec si ma intalnesc cu ei acolo! sper sa fie in regula....sa ajung intrega inapoi:))))) o sa vizitez, sper, Delhi, Agra, Jaipur si apoi Mumbai! asta imi si doresc cel mai mult sa vad.......iar daca mai am timp si altceva! mersi mult! in leg. cu banii.......o sa schimb in dolari sa fiu mai sigura si sa-mi fie mai usor! mai vorbim! pupici Imperator
Buna Titihc! imi doresc ma merg cu voi numa" ca inainte trebuie sa imi lasati un numar de telefon sau o adresa de mess. unde sa vorbim mai multe! perioada ii ok pentru mine...nici nu se putea mai bine! lasati-mi va rog adresa sau tel. si vb.! va pup....noapte buna!
Buna Khmerul! eu am zis mai bine sa imi iau cash...asta deoarece sunt mai lenesa si daca am nevoie de bani si nu gasesc bancomat atunci cand vreau....mor! O sa incerc sa merg cu Titihc numa" ca el o sa fie acolo....ne intalnim in Delhi....spe sa si ajung intreaga:)))) pe de-o parte ma gandesc daca am timp sa vizitez macar ce mi-am propus eu, pe de alta parte ma gandesc ca daca imi place ma mai duc si cu alta ocazie! poate ii bine 7 zile pentru prima data, asta ca sa nu ajung sa imi displaca si ce vad! sa vedem ce o sa iasa!....oricum pana atunci mai vb.

)) va mai stresez:)))))pupici
Noapte buna!