Actionscript 3

b_mihai10

Ce parere aveti despre Actionscript 3?
bataglia
QUOTE(b_mihai10 @ Jul 21 2006, 12:02) *
Ce parere aveti despre Actionscript 3?

Tu ce parere ai? coolspeak.gif

b_mihai10
QUOTE(bataglia @ Jul 22 2006, 03:14) *
Tu ce parere ai? coolspeak.gif

Nu l-am incercat. Ma gandeam ca poate a lucrat cineva ceva cu el si ne poate spune daca e asemanator cu 2. peacefingers.gif
sergiu_spooky
uita-te pe site-ul celor de la adobe, sectiunea flash/actionscript 3 si o sa gasesti toate detaliile si chiar un interpretor de cod cu care potzi programa folosind actionscript 3 (daca am inteles eu bine)...oricum...citeste tot ce e acolo si o sa afli despre ce e vorba...
b_mihai10
QUOTE(sergiu_spooky @ Jul 23 2006, 21:29) *
uita-te pe site-ul celor de la adobe, sectiunea flash/actionscript 3 si o sa gasesti toate detaliile si chiar un interpretor de cod cu care potzi programa folosind actionscript 3 (daca am inteles eu bine)...oricum...citeste tot ce e acolo si o sa afli despre ce e vorba...

Mersi mult!
Alien Code
AS3 e foooooarte tare wink.gif , cu el se pot face o gramada de lucruri interesante imposibile pana acum. De exemplu un "sound spectrum annalyzer": http://www.sephiroth.it/weblog/archives/20...xer_my_turn.php
Metallman
AS3, are o roaba de chestii noi introduse.
Din cate m-am jucat eu prin el, este EXTREM de folositor aplicatiilor flash(+flashkit,zinc,etc).
Eu, sincer sa fiu, vreau sa apara urmatoarea versiune adobe flash.
Cred ca o sa fiu uimit de ce va putea face.

Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.