Probleme Yahoo Mail pe WAP ?

DjAdi

Pana acum cateva zile imi citeam mesajele de email din contul meu de yahoo de pe wap, insa de vreo 2 zile nu mai merge bine, ma loghez, aleg Y Mail ! apoi apare de exemplu Inbox ( 3 ) si cand dau pe Inbox sau pe orice alt folder imi apare un mesaj de eroare cum ca " Bad answer from origin server" .

Este vreo problema cu serverul wap mail de la yahoo? sau cu telefonul meu sau ceva de la orange?

A mai incercat cineva yahoo pe wap?
rz
DA!
Inca de anul trecut si nu am avut niciodata probleme (cu Yahoo Italia).
Cu Yahoo Italia sau UK mergi la sigur...

P.S. Am verificat acum cu primul si merge perfect (sunt client Orange)

Masterboy
Si eu imi verific Yahoo mail de pe mobil(CDMA 800mhz) si merge OK. Eu am browser HTML Mobile Explorer v 3.0. Cred ca problema e fie cu telefonul tau fie cu cu Wap-ul care fie vorba intre noi e cam depasit la ora actuala. Oricum, din ce am citit mai demult am inteles ca Yahoo in viitorul apropriat nu va mai oferi suport mail pt WAP.
bogdan1978buc
@Masterboy
Intradevar,toata lumea vrea html pe mobil.Zi-mi si mie ce telefon ai,si echivalentul pentru Europa(daca exista).Pentru mobil merge si xHTML (adica WAP 2.0 ) si wap 1.2.1.
Daca e sa privim altfel problema si eu vreau html,ecran mare de 200 si ceva mii de culori,camera de 2Mpixeli,bluetooth(dar din acela pe 100m nu ala pe 10m),infrarosu,windows ce(pe o partitie wink.gif ),symbian(pe cealalta wink.gif ),java(dar nu versiunea j2me ci aia standard),s.a.m.d.
Blade
Si mie imi face problema asta pe yahoo uk. foloseste yahoo australia ca e tot in engleza si merge.
Masterboy
Originally posted by bogdan1978buc
@Masterboy
Intradevar,toata lumea vrea html pe mobil.Zi-mi si mie ce telefon ai,si echivalentul pentru Europa(daca exista).Pentru mobil merge si xHTML (adica WAP 2.0 ) si wap 1.2.1.
Daca e sa privim altfel problema si eu vreau html,ecran mare de 200 si ceva mii de culori,camera de 2Mpixeli,bluetooth(dar din acela pe 100m nu ala pe 10m),infrarosu,windows ce(pe o partitie wink.gif  ),symbian(pe cealalta wink.gif  ),java(dar nu versiunea j2me ci aia standard),s.a.m.d.

Eu am Samsung color screen flip phone, CDMA 800 mhz cu BREW
activat. Echivalentul acestui mobil in RO este Hyundai Curitel ce va apare in toamna asta la Zapp.
Acum pt GSM-istii inraiti si cartelisti care s-au saturat de facilitatile de rahat oferite de WAP, exista un mobil GSM 900 "high class" cu acelasi browser ca si terminalele Zapp ,f accesibil ca pret insa putin mai greu de gasit in RO sad.gif
Benefon Q care are:
Microsoft® Mobile Explorer™ microbrowser
HTML/HTTP support
TCP/IP support
WAP 1.1

Detalii despre Benefon Q, aici
rz
Masterboy,
De ce esti rau si pui bijuteria aia de telefon?
Iar Zapp va avea un concurent puternic la toamna caci e posibil ca Orange sa lanseze oficial SPV -ul...
Cu un asemenea Smartphone nu stiu daca mai e placut sa navighezi pe wap...
Pentru Yahoo fara probleme pe wap, setati pe Italia!

AcidMan
SPV e scump si prost ... de credeti ca nu a fost lansat pana acum?
rz
Aproximativ 300$ va fi SPV-ul...
Ai dreptate AcidMan, au fost probleme de ''adaptare'' (software,mai exact) de aceea Orange(RO) n-a riscat cu acest SmartPhone (lansarea initiala era prevazuta pentru primavara 2003)
Am crezut ca apreciezi faptul ca Orange(RO) nu baga chiar orice stift in retea...
Nu vreau sa amintesc aici de Zapp...
Daca intradevar noile telefoane de la ei vor fi calumea sigur voi lua unul (pentru mine e important si costul navigarii, la Zapp fiind cel mai mic)
bogdan1978buc

Ce vreau eu : am spus mai sus,normal...cu niste proportii de rigoare wink.gif
Dar tin neaparat sa aibe ecran color,si parca nu mai vreau pe 256 culori,bluetooth super browser,memorie mare,eventual sa pot pune si ceva suplimentar,etc.
Ce-mi recomandati?
Spv-ul va fi o alegere buna?
DjAdi
Discutiile despre noile tipuri de telefoane nu isi au rostul aici la subiectul despre yahoo pe wap la orange.

Am incercat Italia si functioneaza excelent, pana acum foloseam UK dar daca nu mai merge ma chinui putin si cu italiana.
Blade
In ultima vreme nu stiu ce naiba are ca nu prea mai merge nimic calumea. Pana acum intram pe Usa, dupa care am inceput sa folosesc UK care de ieri nu mai merge. Azi am intrat si eu pe Italia si am avut un lag imens. Am primit un mesaj la 20 min dupa ce a fost trimis. Acum vad ca merg toate da groaznic.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.