biciclate FirstBike
Pagini: 1, 2

dxa

Hallo si da-mi si mie o idee te rog.... Yo sunt impatimit al cursierelor....De curand mi-a venit ideea de bicicleta de servici. merita sa o bagi pe str bucurestiului??
Si mai mult....vreau ub sh rezonabil....da' nu stiu de unde....
dxa
No man, inca esti...Zi-mi te rog de stii ceva de cursiere. Vreau una sh ,da' stii tu...cat de ieftina ca nu plec la competitii rolleyes.gif
Deci nu stiu de unde sa o iau.... stii pe careva ?

Nike_2
First Bike am si eu si sunt foarte multumit de ea. Foarte rar am schimbat cate ceva, daca stau bine si ma gandesc am schimbat numa franele si cauciucul pe spate aa si scaunul
Silviu556
Ma scuzati ca intervin dar am un first bike de 5 ani cu care cred ca am facut 2000 de km , am sarit borduri, frane cu intorsatura + multe altele si merge bn, acum doar ca ii joaca roata din spate putin de la franele pe care le-am pus, cu o cheie se rezolva repede. Este usoara trebuie sa recunosc deoarece este 3 sferturi adica are roata de "24" si fara suspensie. Eu sunt multumit de marca first bike. Am vazut ca altii spun sa nu cumperi rich alpina dhs si first bike sau mai stiu eu ce alte marci, pai cam astea sunt in romania, recunosc ca sunt multe marci super mega extra bune pe langa fb dar dintre toate care le-am enumerat mai sus din romania fb mi se pare cea mai buna marca! La 4 milioane te sfatuiesc sa ti-o cumperi doar cu suspensie pe fata si ai grija la saboti ca dupa 2 ani daca o tii atat incep sa se uzeze( cel putin la mn asa a fost cool.gif )

QUOTE (Silviu556 @ Apr 22 2009, 01:17) *
Ma scuzati ca intervin dar am un first bike de 5 ani cu care cred ca am facut 2000 de km , am sarit borduri, frane cu intorsatura + multe altele si merge bn, acum doar ca ii joaca roata din spate putin de la franele pe care le-am pus, cu o cheie se rezolva repede. Este usoara trebuie sa recunosc deoarece este 3 sferturi adica are roata de "24" si fara suspensie. Eu sunt multumit de marca first bike. Am vazut ca altii spun sa nu cumperi rich alpina dhs si first bike sau mai stiu eu ce alte marci, pai cam astea sunt in romania, recunosc ca sunt multe marci super mega extra bune pe langa fb dar dintre toate care le-am enumerat mai sus din romania fb mi se pare cea mai buna marca! La 4 milioane te sfatuiesc sa ti-o cumperi doar cu suspensie pe fata si ai grija la saboti ca dupa 2 ani daca o tii atat incep sa se uzeze( cel putin la mn asa a fost cool.gif )

dupa 4 ani nu am schimbat la ea dekt schimbatorul de pe spate deoarece eram la vale si era pe pinion mare si l-am schimbat dintr-o data pe pinion mic s-a rupt s-a dat peste cap s-a dus dreaq aa si 2 manete de la schimbator shimano tot de la pinioane pt ca am ramas cu codita in mana, in rest nu scartaie deloc dar am grija sa fie unsa pt ca-i trebuie la cat o calaraesc cate 10 11 ore pe zi mai ales vara. Eu sunt multumit de marca first bike
Ierdna_a
Eu am o first bike din 2003 cu jenti duble si pot spune ca merge perfect si in ziua de azi, si nu pot spune ca nu am fortat-o, am fost cu ea pe drumuri forestiere, prin oras, peste tot si merg cu ea la scoala iar tot ce am schimbat a fost rulmentul din pedalier acum recent (ca era o porcarie cu cos cu bile si am pus un set de 4 rulmenti adevarati), si caucuicul de pe spate, si vreo cateva camere dupa ce s-au umplut de petici (nimeni nu e scutit de pana de cauciuc), da o intretin cum trebuie o data pe an ii ung lantul si suspensiile (apropo am numai pe fatza) si ii mai fac reglejele si niciodata nu am dus-o la service sau la magazin ca nu am incredere.
Zipy
QUOTE (Nike_2 @ Mar 4 2007, 02:53) *
First Bike am si eu si sunt foarte multumit de ea. Foarte rar am schimbat cate ceva, daca stau bine si ma gandesc am schimbat numa franele si cauciucul pe spate aa si scaunul

Deci....eu nu il cred pe asta care zice ca are 2000Lm pe icicleta si ca merge pe ea 11-12 ore pe zi...PUNCT

Silviu556

defapt pe asta
hipopotamtamtam
Va rog muuult ajutati-ma si votati-mi videoul http://www.myvideo.ro/watch/6444590 . Vreau sa castig lowride-ul!

MelosNegros
Spuneti-mi va rog si mie: nu era pe aici un topic cu vanzari de biciclete SH?!
Fiindca vreau numaidecat sa-mi iau o SH germana sau olandeza, orice - numai noua (mai ales DHS) sa nu mai vad in ochi tongue.gif
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.