dxa
22nd January 2007, 00:30
Hallo si da-mi si mie o idee te rog.... Yo sunt impatimit al cursierelor....De curand mi-a venit ideea de bicicleta de servici. merita sa o bagi pe str bucurestiului??
Si mai mult....vreau ub sh rezonabil....da' nu stiu de unde....
Nike_2
4th March 2007, 01:53
First Bike am si eu si sunt foarte multumit de ea. Foarte rar am schimbat cate ceva, daca stau bine si ma gandesc am schimbat numa franele si cauciucul pe spate aa si scaunul
Ierdna_a
16th May 2009, 17:12
Eu am o first bike din 2003 cu jenti duble si pot spune ca merge perfect si in ziua de azi, si nu pot spune ca nu am fortat-o, am fost cu ea pe drumuri forestiere, prin oras, peste tot si merg cu ea la scoala iar tot ce am schimbat a fost rulmentul din pedalier acum recent (ca era o porcarie cu cos cu bile si am pus un set de 4 rulmenti adevarati), si caucuicul de pe spate, si vreo cateva camere dupa ce s-au umplut de petici (nimeni nu e scutit de pana de cauciuc), da o intretin cum trebuie o data pe an ii ung lantul si suspensiile (apropo am numai pe fatza) si ii mai fac reglejele si niciodata nu am dus-o la service sau la magazin ca nu am incredere.