EMIGRARE CANADA

ciprianv

Cine imi poate recomanda pe cluj o firma specializata in emigarare canada?
joannes
fugi ca draq de tamaie de firme de emigrare. fa-ti un pustiu de bine si depune singur dosarul. firmele nu fac decat sa te incurce si sa-ti ceara o cautza de bani pentru nimic. mergi pe mana ta si ai sa reusesti.
cauta pe net informatii. ai sa gasesti multime de situri, forumuri etc ro&straine.

ciprianv
QUOTE(joannes @ Jul 17 2006, 19:09) *
fugi ca draq de tamaie de firme de emigrare. fa-ti un pustiu de bine si depune singur dosarul. firmele nu fac decat sa te incurce si sa-ti ceara o cautza de bani pentru nimic. mergi pe mana ta si ai sa reusesti.
cauta pe net informatii. ai sa gasesti multime de situri, forumuri etc ro&straine.

Multumesc de informatie!!!!!
Dar din cate cunosc eu, aceste firme te ajuta si cand ajungi in canada? Este adevarat?
mianna
cu ce sa te ajute? n-am auzit nimic de genul asta.
joannes
omule, eu iti scriu de dincolo de balta. si fara sa ma laud, am ajutat destule persoane in procesul emigrarii.
o firma iti promite marea cu sarea si iti iau o carutza de bani (aprox 1000-1500 euro/adult; o familie in jur de 2-2500euro). dar toate aceste pentru lucruri pe care le poti face si tu cu manutza ta si sa nu-ti ia mai mult decat cateva ore de munca. is doar neste formulare de completat. daca nu faci fatza la asta, sa te descurci singur sa-ti intocmesti dosarul si sa ajungi in canada pe picioarele tale, iti spun foarte clar: stai draq in romania pentru ca aici nu ai sa te descurci! nu o lua personal, e pur si simplu un sfat sincer! procesul emigrarii te va consuma destul de mult din punct de vedere emotional si financiar si il poti vedea ca pe un preambul la problemele ce le vei gasi aici. sa nu crezi ca aici zboara cu dolari pe strada....
firmele de emigrare is neste stabilimente de intermediere.
de ex, guv Quebecului (qc este o provincie canadiana, si are propriul guvern, canada fiind stat federal), are un program propriu de emigrare (numit si "partea franceza" biggrin.gif ) si pe situl oficial scrie clar si raspicat: nu apelati la firme de emigrare, nu va pot imbunatati sansele si nici derula procesul mai repede.
cu ce sa te ajute? ca iti gaseste o casa cu chirie? asta o poti face si tu. in loc sa dai bani la firme, iti platesti un hotel 3-5 zile, iti cauti casa care iti place si te muti. oricum ce iti gaseste o firma risca sa nu fie pe gustul tau (ori prea scump - de cele mai multe ori, ori prea under etc).
iti gaseste un job? sa fim seriosi. asta poti face si tu si oricum firmele iti prezinta 2-3 joburi de 8-9$/ora pe care le refuzi, fiind ori sub calificarea ta, ori pici interviul, da ele si-au facut treaba...
iti da cateva brosuri cu viatza in canada, cum sa-ti faci actele and stuff? asta iti va da si guv canadian cand aterizezi. aici faci toate actele in mai putin de 1 zi (card de rezident, asigurare medicala, contracte la utilitati - numai prin telefon etc)
cunosc sute (numar real) de persoane care au ajuns deja in canada sau sunt pe cale sa o faca, dintre acestea numai 2-3 am auzit ca ar face-o prin firme... alegerea si banii si nervii lor.
Bafta!!!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.